Zhuzhou Meetyou Carbide kanthi bangga dadi produsen karbida tungsten sing misuwur ing China wiwit taun 2001.

Thanks kanggo sukses ing rod karbida, kita nggawe alat pemotong karbida kaya pabrik mburi, pengeboran bit, lan alat karbida bunder liyane.

Machining

Layanan pangolahan macem-macem kasedhiya, kayata panggangan tengah, kabel EDM, lan mesin CNC.

Gudang

Kita tetep nyedhiyakake alat pemotong standar kaya pabrik mburi karbida, penggerek, muncung waterjet ing gudang.

Pengiriman Internasional Gratis

Alat nglereni ING SALE

Saiki nawakake diskon 15% kanggo ngrameke pambukaan toko online!

COMPANY

Ngimpi gedhe
solusi inspirasi

Meetyou Carbide nyukupi kabutuhan!

-CEO Yang Lihua

tandha-peteng

Ngimpi Gedhe
Inspirasi Donya

ISO Certified ing desain, manufaktur alat karbida, kita nyedhiyakake layanan luwih saka mung nyepetake alat kasebut nanging uga kabeh pengetahuan profesional babagan aplikasi lan pangembangan riset. Katresnan lan semangat kanggo inovasi mbantu kita ngerteni dalan sukses.

◎ ISO9001 Disertifikasi
◎ Tim riset khusus
Material Bahan baku sing pinunjul
◎ Mesin majeng

Ayo sampeyan mbantu

Wiwit pondokané, Meetyou Carbide mesthi fokus kanggo nyedhiyakake solusi kanggo ngatasi kepuasan para pelanggan sing dikasihi.

Bocah-wadon sing bener

Petikan Cepet

Kirimi pitakon dina iki lan bakal menehi kutipan sajrone 48 jam.

Pabrikan Cekap

Thanks kanggo peralatan manufaktur maju, wektu timbal dikurangi.

Pengiriman Global

Kita bisa ngirim produk menyang sampeyan liwat saluran udara, segara, lan kurir ekspres.

Ayo nomer nganggo kanggo kita:

500+

Sukses
rampung proyek

100+

Dhuwur spesialisasi
karyawan

24

Negara-negara
sak ndonya

Lengganan ing warta paling anyar.
Tetep dianyari babagan tren paling anyar.

A good mechanical process engineer must be a good processing equipment application engineer. He has...
Engraving knife types Single edge milling cutter, double-edged milling cutter, double-edged ball end cutter, straight...

Kita kantor

Deleng lokasi ing saindenging jagad lan goleki rincian kontak kanggo kantor sing paling cedhak.

Nyelehake kita garis

Sampeyan bisa hubungi kita kanthi ngisi formulir iki yen sampeyan butuh dhukungan profesional.

Sumber

Sinau luwih lengkap babagan terminologi karbida lan golek sumber daya sing bakal mbantu sampeyan produk kabeh