Sintering Kemungkinan Infinite

Request for Quotation

ONE OF THE MANUFACTURERS CARBIDE BANGUNAN IN CHINA

 

ISO 9001 certified ing desain, manufaktur, lan ngembang tungsten carbide blanks kanggo alat karbida, Meetyou Carbide bangga nyedhiyakake sampeyan karo rega tungsten carbide langsung saka pabrik.

Kita Produk

Perusahaan grup kita "Zhuzhou Meetyou Cemented Carbide Cutting Tools Co, Ltd" (MCCT) didedikake ing manufaktur alat karbida kanggo nggeser, kalebu sisipan, mburi pabrik lan penggerek. Hubungi piranti bisnis canggih.

Go Kanggo MCCT

 


Rod Carbide

Khusus ing bar bundar tungsten carbide, kanthi garis produk sing pinunjul rod karbok sing padhet lan rodan karbida rod, ngasilake lan stok karbida rod kanggo sampeyan. Kain karbida h6 sing polesan sing paling populer.



Carbide Metal Cutting Tool

Kanggo ngasilake asil mesin sing efektif, materi pemotongan kudu dioptimalake kanggo aplikasi lan cocok kanggo materi sing bakal diproses. Kita nyiyapake bahan kanggo pelanggan kita. Supaya manawa pisung sirkuit karbida padhet utawa tips karbida padhet, alat pemotong kita nduweni alat urip paling dawa lan proses safety



Alat Tangki Carbide

Kami ngasilake tungsten carbide strips kanggo pisang kobongan lan alat karbida liyane kayadene tips tip for woodworking, pisang Indexable, Blanks for profiling, lan rod carbide kanggo woodworking. Kanggo njupuk asil mesin sing efektif, materi kasebut kudu dioptimalake kanggo aplikasi kasebut. Amarga saka kuwi, kita menehi layanan khusus.



Carbide Wear Parts

Produk logam hard Meetyou Carbide nyedhiyakake solusi kanggo kabeh sektor industri, kalebu solusi karbida khusus pelanggan, manawa nggawe baja panas-digulung, alat-alat teken kawat logam, utawa bagian sistem medis sing tahan. Kita nggawe roto mesin luwih suwe, bagean mesin kudu diganti maneh, lan wektu panggantos luwih cendhek kanggo nyegah wektu meneh lan nambah produktivitas.


 

Kisah Kita

Meetyou Carbide fokus ing kabeh saka desain, manufaktur, pangembangan, lan pemasaran alat-alat hardstone lan tungsten carbide.Kita mung nggunakake bahan-bahan prawan 100% kualitas sing paling apik bebarengan karo tungku HIP dikontrol komputer teknologi tinggi kanggo ngasilake wadah karbida tungsten loro standar lan khusus ukuran utawa gelar miturut syarat sampeyan.

Maca liyane

Bahan Mingguan

jv_IDBasa Jawa
en_USEnglish zh_CN简体中文 es_ESEspañol arالعربية hi_INहिन्दी pt_BRPortuguês do Brasil bn_BDবাংলা ru_RUРусский ja日本語 pa_INਪੰਜਾਬੀ de_DEDeutsch ko_KR한국어 fr_FRFrançais tr_TRTürkçe viTiếng Việt pl_PLPolski jv_IDBasa Jawa