Aplikasi saka gram cemented carbide

What is ultra-fine grain tungsten carbide ? Ultra-fine grain cemented carbide is a high hardness, high strength and high wear resistance both carbide, and the processing of mutual adsorption – diffusion effect is small, suitable for processing heat-resistant alloy steel, titanium, high High strength non-metallic brittle materials and metal materials such as glass, marble, granite, Plastic reinforced glass fiberboard and other cutting and non-ferrous metals tungsten, molybdenum and other alloy processing. Great Cutting Tool Material As the ultra-fine grain cemented carbide with high toughness and strength, high hardness and wear resistance, so as a cutting tool to obtain high-precision edge, … Waca liyane

14 Jenis-jenis Umum Bahan Poros

UPAC separates pores into micropores (<2 nm), mesopores or mesopores (2 to 50 nm), macropores (> 50 nm) according to the pore size scale; according to the latest definition, the pores are subdivided into Micropores (<0.7 nm) and micropoles (0.7-2 nm), while wells below 100 nm are collectively referred to as nanopores. So how are the names of these hole materials come from? MCM series MCM is short for Mobil Composition of Matter. Mainly by the Mobil Oil researchers, using ethyl silicate as a silicon source, synthesized by a micelle-based soft template method. MCM The Musketeers are MCM-41, MCM-48 and … Waca liyane

Sejarah lan Perkembangan Tungsten Carbide Rolls

Piranti kerja utama lan alat utama ing piranti penggilingan bisa dianggep kanthi plastik. Roller kasusun saka awak roller, gulu muter lan sirah gagang. Awak gulung punika bagian tengah saka roll sing bener melu nggulungake logam kasebut. Nduweni permukaan silindris utawa grooved sing mulus. Gugut rol dipasang ing bantalan lan gaya gelang dikirim menyang pigura liwat omah bantalan lan piranti mendesak. Pungkasan gagang endhas transmisi disambungake karo kursi gagang nganggo poros sing nyambung, lan ngirimake torsi muter saka ... Waca liyane

Pengobatan Kalor Tungsten Carbide Products

Karbida cemented (hardmetal) minangka istilah umum kanggo paduan sing kasusun saka carbides, nitrides, borides, utawa silicides saka logam lebur sing dhuwur (W, Mo, Ti, V, Ta, lan liya-liyane). Dibandhingake dadi loro kategori utama casting lan sintering. Paduan campuran nduweni dhuwur brittleness lan lemah, lan nduweni nilai aplikasi praktis sing sethithik. Digunakna akeh yaiku paduan sinter, sing umum dianggo saka tungsten carbide utawa titanium carbide lan bubuk kobalt lan duwe kekerasan sing dhuwur, nyandhang resistance lan kekerasan panas. Utamané dipigunakaké kanggo nggawé lan nyepetaké kacepetan dhuwur lan ngolah bahan-bahan keras, ing taun-taun pungkasan, panggunaan karbida ing industri jamur ... Waca liyane

5 perkara babagan mati karbida progresif

The progressive die is composed of multiple stations. Each station is connected in sequence to complete different processes. A series of different stamping processes are completed in one stroke of the press. 1.Overview Progressive die (also called continuous die) is composed of multiple stations. Each station is connected in sequence to complete different processes. A series of different stamping processes are performed in one stroke of the press. After one stroke is completed, the material is moved forward by the punch feeder at a fixed step, so that multiple processes can be completed on a pair of dies, such as … Waca liyane

Properti lan Aplikasi Gradient Cemented Carbide

1. The contradictory characteristics of traditional uniform carbide Cemented carbide is a typical brittle material. The traditional uniform carbide one, the material of the various parts of the uniform composition and organization, the alloy is homogeneous throughout, its performance is consistent. The main components of cemented carbide include various hard phases and binding phases. Hard phases such as phases and solid solutions play an important role in the hardness and wear resistance of alloys. Bonding has an important influence on the strength and toughness of alloys. In general, increasing the WC grain size or increasing the Co content will increase … Waca liyane

Aplikasi Tungsten Carbide Cutting Tools

Bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Machining minangka salah sawijining pangolahan sing paling dhasar lan paling wigati ing industri kayu, kanthi langsung ndadekake efisiensi produksi, biaya pangolahan lan konsumsi energi. Kanthi kamajuan teknologi industri kayu, maneka warna bahan komposit kayu, kayu lapis, kayu, bambu glulam, utamane melamin kincingan lapis kertas, kayu lapis PVC, kayu lapis Al 2 O 3 lan bahan-bahan liyane sing luwih akeh dipigunakake. Kanggo perabot, jogan, paneling roofing lan kayu-kayuan. Bahan-bahan iki angel dipotong, operasi nglereni prasaja, konstruksi alat konvensional, lan bahan alat umum sing angel utawa ora mungkin kanggo entuk. Kajaba iku, kanthi pangembangan industri kayu ... Waca liyane

Fitur lan Preparation Of Alat Mining Tungsten Carbide

Karbida cemented minangka bahan komposit sing kasusun saka karbida logam tahan karat dhuwur lan logam cemented. Amarga saka kekuwatan sing dhuwur, nyandhang resistance, lan sipat kimia sing stabil, digunakake ing bahan alat modern lan bahan tahan-tahan. Suhu dhuwur lan bahan tahan karat ditempati posisi sing penting. Saiki, wesi paduan tungsten carbide sing paling akeh dipigunakaké ing antarane carbides sing diproduksi ing donya, kanthi output paling gedhé lan panggunaan sing paling akèh. Antarane wong-wong mau, paduan keras WC sing digunakake ing pertambangan wis dianggep minangka "untu" saka pembangunan tambang, pengeboran lenga lan industri eksplorasi géologi, lan ... Waca liyane

Apa Diamond Coated Carbide?

1. CVD Diamond Introduction Chemical Vapor Deposition (CVD) diamond refers to the use of CVD method, under low pressure conditions, with carbon-containing gases such as H2 and CH4 as the reaction gas, chemical reactions under plasma-assisted and certain temperature conditions, resulting in solid particle deposition Diamond obtained on the heated substrate surface. Similar to natural diamond, CVD diamond is a crystal of a single carbon atom and belongs to a cubic system. Each C atom in the crystal forms a covalent bond with sp 4 hybrid orbital and another 4 C atoms, and has strong binding force and stability. Nature … Waca liyane

4 Apa sampeyan kudu ngerti babagan CNC lathe machining

CNC lathe machining yaiku jenis alat presisi tinggi, alat mesin efisiensi dhuwur karo komponen kontrol informasi digital lan pamindahan alat. Iku cara sing efektif kanggo ngatasi masalah produk aerospace, kayata bagéan macem-macem, batch cilik, wangun komplek, presisi tinggi lan efisiensi dhuwur lan proses otomatis. CNC lathe machining minangka metode pemrosesan berteknologi tinggi kangge bagian hardware presisi. Bisa ngolah macem-macem jinis bahan, kayata 316, 304 stainless steel, baja karbon, baja paduan, aluminium padat, paduan seng, paduan titanium, tembaga, besi, plastik, akrilik, POM, UHWM lan bahan baku liyane, bisa diproses dadi persegi, kombinasi bunder Kompleks struktural ... Waca liyane

jv_IDBasa Jawa
en_USEnglish zh_CN简体中文 es_ESEspañol arالعربية hi_INहिन्दी pt_BRPortuguês do Brasil bn_BDবাংলা ru_RUРусский ja日本語 pa_INਪੰਜਾਬੀ de_DEDeutsch ko_KR한국어 fr_FRFrançais tr_TRTürkçe viTiếng Việt pl_PLPolski jv_IDBasa Jawa