10 Jenis utama saka bearing rolling

Bearing rolling minangka komponen mechanical presisi sing ngganti gesekan geser antarané poros sing mlaku lan kursi poros menyang gesekan geser, saéngga ngurangi gesekan gesekan. Kancing gelang iki umume digawe saka cincin batine, ring luar, awak rolling, lan kandhang. Dering batin dicocogake karo batang lan rotasi bebarengan karo poros; dering njaba tumindak kanggo kerja sama karo kursi bantalan kanggo ndhukung body rolling; Unsur rolling wis disebarake merata antarane dering utama lan dering njaba, lan wangun lan kuantitas langsung nandhang kinerja layanan ... Waca liyane

4 Pangolahan Permukaan Logam Umum kanggo Tanggal

Konsep Perawatan Permukaan Logam Iku nuduhake proses ngowahi kondisi permukaan lan sifat-sifat bagean lan ngoptimalake kombinasi karo bahan matriks kanggo memenuhi syarat kinerja sing wis ditemtokake kanthi nggunakake teknologi anyar, teknologi fisik, kimia, metalurgi lan disiplin perawatan panas . Klasifikasi Teknologi Panyengkel Metal Surface: 1. Surface modifikasi Komposisi kimia permukaan saka materi ora kena kena pengaruh mikrostruktur permukaan lan kaku materi. 2. Teknologi Alloy Surface Nambah bahan anyar menyang matrik kanggo mbentuk lapisan paduan. 3. Teknologi film lumahing antarane aditif ... Waca liyane

Apa Cast Iron?

Kanggo wong lanang sing kerja ing industri mesin logam, Besi wesi kudu dadi materi sing akrab. Apa wesi wesi? Kaping pisanan, iki minangka campuran logam campuran ferro-karbon sing ngandhut luwih saka 2.11% karbon lan jumlah cilik Si, Mn, S, lan P. Sifat-sifat mekanik wesi besi luwih murah tinimbang baja baja. Nanging nduweni kemampuan banget, nyerep kejut, nyithak resistance lan machinability. Proses produksi prasaja lan biaya kurang. Iku salah sijine bahan logam paling umum sing digunakake ing teknik. Klasifikasi Cast Iron Ing ... Waca liyane

8 Microstructures Umum Logam lan Paduan

Bahan modern bisa dipérang dadi sekawan kategori: logam, polimer, keramik lan bahan komposit. Senadyan pangembangan kanthi cepet saka bahan makromolekul, baja isih minangka materi sing paling akèh dipigunakaké lan paling wigati ing teknologi rékayasa saiki. Faktor apa sing nemtokake posisi dominan bahan baja? Saiki ayo introduce babagan iki kanthi rinci. Wesi lan baja diekstrak saka bijih besi, sugih sumber lan rega murah. Wesi lan baja, uga dikenal minangka wesi besi karbon, minangka campuran saka wesi (Fe) lan karbon (C), silikon (Si), mangan (Mn), fosfor (P), belerang (S) (Cr, V, lan liya-liyane). ... Waca liyane

jv_IDBasa Jawa
en_USEnglish zh_CN简体中文 es_ESEspañol arالعربية hi_INहिन्दी pt_BRPortuguês do Brasil bn_BDবাংলা ru_RUРусский ja日本語 pa_INਪੰਜਾਬੀ de_DEDeutsch ko_KR한국어 fr_FRFrançais tr_TRTürkçe viTiếng Việt pl_PLPolski jv_IDBasa Jawa