5 prekara bab karbohid progresif mati 1

Pati progresif dumadi saka pirang-pirang stasiun. Saben stasiun disambungake kanggo ngrampungake proses sing beda. Serangkaian proses stamping sing beda rampung ing salah sawijining stroke pers.

1Sunting

Pati progresif (uga diarani terus mati) dumadi saka pirang-pirang stasiun. Saben stasiun disambungake kanggo ngrampungake proses sing beda. Serangkaian proses stamping sing beda ditindakake ing salah sawijine stroke pers. Sawise siji stroke rampung, bahan kasebut diterusake dening feeder punch kanthi langkah sing tetep, saéngga macem-macem proses bisa dirampungake kanthi sepasang tiwas, kayata tusuk, kemul, mbengkongake, trimming, lan nggambar jero. lan akeh liyane.

2. Fitur

) 1) Pati progresif yaiku tatanan multi-tugas, ing sepasang cetakan, bisa kalebu pukulan, mbengkongake lan reget lan proses saluran liya, kanthi produktivitas;
) 2) Keamanan operasi mati progresif;
(3) Gampang otomatis;
(4) bisa nggunakake produksi doyo kanthi kecepetan dhuwur;
) 5) Bisa nyuda doyo, situs, nyuda transportasi produk semi-rampung lan pendhudhuk;
) 6) Bagean kanthi dimensi sing dhuwur banget ora cocog kanggo produksi mati progresif.

3. Syarat

(1) Sisih cilik;
) 2 volume Gedhe;
(3) Bahane lancip (0,08 ~ 2.5mm);
) 4) Bahan iku alus;
) 5) Bentuk luwih rumit;
) 6) Logam larang ora cocog (tingkat panggunaan sing kurang);
(7) akurasi kasebut dhuwur banget (level IT10 ing ngisor iki).

4. Bedane macem-macem model

Model rekayasa: Uga diarani "model proses siji", nuduhake cet sing mung bisa ngrampungake siji proses stamping ing siji stamping. Sawise proyek iki rampung, perlu mbusak produk saka cetakan kanthi manual utawa nganggo robot, banjur dilebokake menyang cetakan sabanjure kanggo terus produksi nganti proses suwene rampung lan kabeh produk wis rampung. Cetakan kaya iki gampang kanggo ndandani, nanging butuh wektu lan tenaga kerja kanggo ngasilake, mbutuhake tenaga kerja lan wektu sing luwih akeh, lan tingkat kethokan sing luwih dhuwur.
Cithakan senyawa: Struktur cetakan umume duwe pemotongan senyawa, nggambar senyawa, lsp. Struktur cetakan kaya iki beda karo struktur cetakan teknik liyane. Puncak (uga dikenal minangka cetakan lanang utawa doyo) dirancang ing cetakan ngisor, lan sawetara piring cetakan liyane yaiku piring clamping ngisor (doyo punch ngisor), piring mandeg ngisor lan piring belang ngisor (diluncurake njaba). Mudhun ndhuwur kanthi urutan, kasusun saka cetakan wanita (utawa pinggir piso), piring pelebaran batin lan piring mburi ndhuwur, lan lengan njero dipasang ing piring mburi ndhuwur nganggo lengan kontur, banjur ditarik nganggo tuas utawa spring. Contone, cetakan gabungan sing digunakake kanggo nutupi bisa dicopot ing jero 0,50 mm saka master master. Mesthine ora luwih murah tinimbang jamur master, yen ora, ujung ibu bisa gampang ambruk utawa ora bisa dicopot. Kekuwatan ngeculake batin kudu cukup gedhe kanggo ngangkat produk saka acu master.
Pati terus-terusan: uga dikenal minangka "die progresif", nuduhake pati sing ngrampungake loro utawa luwih operasi tusuk ing wektu sing padha. Mati iki angel kanggo ndandani lan mbutuhake pengalaman. Kasugihan empuk fitter bisa digunakake, nanging padha banget efisien kanggo ngasilake. Yen cepet, bisa ngasilake ewu produk sajrone jam, ngirit tenaga kerja lan wektu, lan tingkat kethokan sing luwih murah.

5. poin desain

Desain bagean utama jamur kudu menehi perhatian marang perkara ing ngisor iki:
(1) Desain punch
Dandani punch die ngalahake bentuk umum mati sing maju. Pangeling-eling ing antarane plancelan doyo lan doyo yaiku 0,06mm. Kabeh jotosan ditekan ing piring mbetok doyo karo piring penet punch. Desain plate penet protrudes saka ngisor doyo mati kanggo nambah kekuatan mati doyo, lan fenomena tarik mati doyo dihindari kanthi tingkat dhasar. Kanggo mesthekake yen jebol kasebut duwe kaku sing apik, dawa doyo kasebut dirancang dadi 60mm (dawa punch sirkular individu dirancang dadi 52mm).
(2) Desain Mati
Kanggo nggampangake pembuatan jamur klukung, jamur cekung nganggo struktur mozaik, lan kabeh cetakan kerung lan jamur kerung tetep lan ngresiki 0005mm. Tetep kanthi otomatis digunakake piring tekanan utawa piring pandhuan kanthi set sing padha. Iki ora mung nggampangake ngilangi sing mati, X bisa nyegah pukulan cetakan lL nalika sisihan diejokake metu saka fenomena tarik mati. Amarga lembar stamping luwih lemes. Kethokan sing disingkir saka jamur bisa uga mbalek maneh, lan mode gagal utama sing mati yaiku plugging. Pinggir die dirancang kanggo bentuk tembok lurus 2mm kanthi bahan sing sithik.
(3) Struktur ngintip
Desain struktur pambuwang kalebu kalebu ngeculake bolongan bunder, pelucukan bolongan, lan mbuwang bahan sing dibentuk. Kanggo mesthekake yen piring belang duwe peran ing pandhuan presisi pukulan, jurang sing cocog ing antarane loro yaiku 0012 ram; supaya bisa nambah dandan pangolahan plate belang lan nyegah ubah bentuk. Plat belang dipérang dadi rong bagéan; mati cetakan ngisor dirancang kanthi sisipan burr pinggir lan sisipan cetak embossing, sing dhuwur luwih dhuwur tinimbang pesawat ing ndhuwur mati; piring belang dirancang karo alur belang, saengga kanggo mesthekake bagean sing ora rusak bagean Mold ora rusak. .

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *

jv_IDBasa Jawa
en_USEnglish zh_CN简体中文 es_ESEspañol hi_INहिन्दी arالعربية pt_BRPortuguês do Brasil ru_RUРусский ja日本語 de_DEDeutsch ko_KR한국어 fr_FRFrançais tr_TRTürkçe pl_PLPolski viTiếng Việt jv_IDBasa Jawa