Peralatan pangolahan lan piranti nglereni kanthi kinerja dhuwur bisa nggunakake kinerja sing cocog lan entuk keuntungan ekonomi sing apik. Kanthi pangembangan bahan-bahan kanthi cepet, sifat fisik, mekanik lan kinerja nglereni macem-macem bahan alat anyar wis apik banget, lan kisaran aplikasi terus-terusan ditambahi. Dina iki kita bakal fokus babagan milih bahan nglereni kanthi bener.

Bahan alat kudu nduweni kinerja dhasar

Pilihan materi alat nduweni pengaruh gedhe kanggo urip alat, efisiensi mesin, kualitas mesin lan biaya mesin. Alat kasebut kudu nahan tekanan tinggi, suhu dhuwur, gesekan, kejut lan geter nalika nglereni. Mula, materi alat kasebut kudu nduweni sifat dhasar ing ngisor iki:

(1) Hardness lan nyandhang resistensi. Kekerasan bahan alat kudu luwih dhuwur tinimbang kekerasan bahan bahan, umume dibutuhake ndhuwur 60HRC. Sing luwih dhuwur kekerasan materi alat, resistensi nyandhang luwih apik.

(2) Kekuwatan lan kekarepan. Bahan alat kudu nduweni kekuwatan lan kekuwatan kuwat kanggo nahan kekuwatan, guncangan, lan getaran, lan nyegah fraktur rapet lan chipping alat kasebut.

(3) Ketahanan panas. Bahan kasebut nduweni resistensi panas sing apik, bisa nahan suhu pemotongan sing dhuwur, lan resistensi oksidasi sing apik.

(4) Proses lan ekonomi. Bahan kasebut kudu nduweni kinerja pengampunan, kinerja perawatan panas, kinerja welding, kinerja mecah, lan liya-liyane, lan ngirit rasio kinerja lan rega dhuwur.

bahan alat berlian

Jinis, sifat lan ciri saka piranti alat inten lan aplikasi alat

Inten minangka isomer karbon, materi sing paling angel sing ditemokake ing alam. Piranti berlian nduweni kekerasan sing dhuwur, resistensi nyandhang dhuwur lan konduktivitas termal sing dhuwur, lan digunakake digunakake ing ngolah logam non-ferrous lan bahan non-logam. Utamane ing mesin aluminium lan silikon kanthi kacepetan dhuwur, alat berlian angel ngganti jinis alat pemotong utama. Piranti berlian sing bisa entuk efisiensi, stabilitas sing dhuwur lan pangolahan umur dawa minangka alat sing dibutuhake kanggo mesin CNC modern.

  • Jinis alat berlian
  • Pemotong berlian alami: Inten alami wis digunakake minangka alat nglereni atusan taun. Pemotong berlian kristal tunggal alami wis apik, lan pinggiran bisa dikasah. Radius pinggiran nglereni bisa nganti tekan 0,002mm, sing bisa nglereni ultra tipis. Ketepatan bahan kerja sing dhuwur banget lan kekerasan permukaan sing kurang banget diakoni, alat pemesinan ultra-tliti sing becik lan ora bisa diganti.
  • Piranti berlengan PCD: inten alami larang, berlian digunakake kanthi ngethok utawa berlian polycrystalline (PCD). Wiwit wiwitan taun 1970-an, berlian polycrystalline (Polycrystauinediamond, agul-agul PCD) wis sukses dikembangake sawise teknologi sintesis suhu lan tekanan sintesis dhuwur. Akeh kasus, alat berlian alami wis diganti karo berlian polycrystalline sintetik. Bahan-bahan mentah PCD akeh, lan regane mung sepuluh nganti siji-sepuluh saka berlian alami.

Pemotong PCD ora bisa nggiling sudhut sing landhep, lan kualitas lumahing bahan kerja mesin ora apik kaya inten alam. Ora gampang kanggo ngasilake sisipan PCD karo chipbreaker ing industri kasebut. Mula, PCD mung bisa digunakake kanggo nglereni logam non-ferrous lan non-logam, lan angel nggayuh pemotong cermin ultra-tliti.

  • Piranti berlian CVD: Wiwit pungkasan taun 1970-an nganti wiwitan taun 1980-an, teknologi inten CVD wis katon ing Jepang. Berlian CVD nuduhake sintesis film inten ing landasan heterogen (kayata karbida semén, keramik, lan sapiturute) dening pemendapan beluk kimia (CVD). Inten CVD duwe struktur lan karakteristik sing padha karo inten alami.

Kinerja berlapis CVD banget caket karo berlian alam, lan nduweni kaluwihan berlian kristal tunggal lan berlian polycrystalline (PCD), lan sawetara ngatasi kekurangane.

(2) Fitur kinerja alat inten:

  • Kekerapan banget lan tahan resistansi: Inten alami minangka bahan paling angel sing ditemokake ing alam. Berlian nduweni resistensi nyandhang sing dhuwur. Nalika nggawe mesin kekerasan sing akeh, urip inten 10 nganti 100 kali, utawa nganti atusan kali, alat-alat karbohidrasi semen.
  • nduwe koefisien gesekan sing sithik banget: koefisien gesekan ing antarane inten lan sawetara logam sing ora ferrous luwih murah tinimbang alat liyane, koefisien gesekan kurang, ubah bentuk sajrone ngolah cilik, lan kekuwatan nglereni bisa dikurangi.
  • Pinggir sing canggih banget: pinggiran potongan alat berlian bisa diasah kanthi cetha, lan alat berlian kristal tunggal bisa paling dhuwur kaya 0,002 ~ 0.008μm kanggo mesin pemotong lancip lan mesin tliti kanthi tliti.
  • Nduwe konduktivitas termal sing dhuwur: inten duwe konduktivitas termal sing dhuwur lan diffusivity termal, panas nglereni gampang disesel, lan suhu pemotong alat kasebut sithik.
  • nduwe koefisien ekspansi termal sing kurang: inten duwe koefisien ekspansi termal kaping pirang-pirang luwih cilik tinimbang karo simen karbida, lan owah-owahan ukuran alat sing disebabake pemotong panas sithik, sing penting banget kanggo mesin tliti tliti lan tliti kanthi dimensi sing dhuwur. akurasi.

(3) Aplikasi alat inten.

Piranti inten digunakake kanggo nglereni apik lan mboseni bahan non-ferrous lan non-logam kanthi kecepatan sing dhuwur. Cocog kanggo ngolah kabeh jinis sandhangan sing ora nganggo barang nganggo logam, kayata metallurgy bubuk FRP, bahan keramik, lan sapiturute; macem-macem logam non-ferrous tahan, kayata macem-macem logam silikon-aluminium; macem-macem finansial logam non-ferrous.

Kerugian pemotong berlian yaiku stabilitas termal kurang apik. Yen suhu pemotong ngluwihi 700 ° C ~ 800 ° C, kabeh bakal kelangan kekerasan; Kajaba iku, ora cocog kanggo nglereni logam ferrous, amarga inten (karbon) gampang disetrika kanthi suhu sing dhuwur. Atom tumindak ngonversi atom karbon dadi struktur grafit, lan alat kasebut gampang pecah.

kubik bahan boron nitrida

Bahan superhard kapindho, kubik boron nitrida (CBN), disintesis kanthi cara sing padha karo metode manufaktur berlian, nomer loro mung kanggo inten ing babagan kekerasan lan konduktivitas termal, lan stabilitas termal banget. Pemanasan nganti 10.000 C ing swasana. Ora ana oksidasi. CBN nduweni sipat kimia sing stabil banget kanggo logam ferrous lan bisa digunakake ing ngolah produk baja.

(1) Jenis alat kubur boron nitrida

Kubic boron nitride (CBN) minangka bahan sing ora ana ing alam. Nduwe kristal tunggal lan polikerik, yaiku CBN siji kristal lan polycrystalline kubik boron nitride (PCBN). CBN minangka salah sawijining isomer boron nitride (BN) lan nduweni struktur sing padha karo inten.

PCBN (polycrystalline cubic boron nitride) minangka bahan polycrystalline ing materi bahan-bahan CBN sing apik digawe dosa liwat fase ikatan (TiC, TiN, Al, Ti, lan sapiturute) kanthi suhu lan tekanan tinggi. Bahan inten, sing diarani minangka bahan superhard. PCBN utamane digunakake kanggo nggawe alat utawa alat liyane.

Piranti PCBN bisa dipérang dadi sisipan PCBN integral lan sisipan komposit PCBN sing sinéter nganggo karbida semen.

Bilah komposit PCBN digawe kanthi nggambar lapisan PCBN sing tegar ~ 1.0mm ing karbida kanthi simen kanthi kekuatan lan kekarepan sing apik. Kinerja kasebut nduweni kekarepan sing apik lan tahan keras lan tahan resisten. Iki ngrampungake masalah kekuwatan lentur lan angel kanggo sisipan CBN.

(2) Kinerja utama lan karakteristik nitrik boron nitrida

Sanajan kekerasan boron nitrida rada murah tinimbang berlian, luwih dhuwur tinimbang bahan atose liyane. Keuntungan luar biasa ing CBN yaiku stabilitas termal luwih dhuwur tinimbang berlian, nganti 1200 ° C (300-800 ° C kanggo inten). Kauntungan liyane sing apik yaiku yaiku kimia inert lan ora kimia karo wesi ing 1200-1300 ° C. reaksi. Karakteristik utama fitur oksida boron nitrida kaya ing ngisor iki.

  • Kekerapan lan tahan nyandhang: Struktur kristal CBN padha karo berlian lan nduweni kekerasan lan kekuatan sing padha karo inten. PCBN cocog banget kanggo ngolah bahan kekerasan sing mung bisa digunakake sadurunge, lan bisa nggayuh kualitas permukaan bahan kerja sing luwih apik.
  • Duwe stabilitas termal sing dhuwur banget: Rintangan panas ing suhu udakara 1400 ~ 1500 ° C, meh kaping luwih dhuwur tinimbang resistensi panas inten (700 ~ 800 ° C). Piranti PCBN bisa ngilangi wesi suhu dhuwur lan steel kanthi cepet kanthi kacepetan 3 nganti 5 kali luwih cepet tinimbang alat karbohidrasi semen.
  • Kestabilan kimia sing apik: Ora main peran kimia kanthi bahan adhedhasar wesi nganti 1200-1300 ° C. Ora nganggo cetha kaya inten. Ing wektu iki, isih bisa nahan kekerasan karbida semen. Pemotong PCBN cocog kanggo nglereni baja sing atos. Bagean lan wesi tuang wesi kanggo motong kacepetan wesi sing amba.
  • nduweni konduktivitas termal sing apik: sanajan konduktivitas termal ing CBN ora bisa tetep nganggo berlian, konduktivitas termal saka PCBR ing kabeh jinis bahan liya mung kanggo mirah, sing luwih dhuwur tinimbang baja kacepetan dhuwur lan wesi.
  • Duwe koefisien gesekan sing kurang: koefisien gesekan kurang bisa nyebabake pasukan pemotong sing suda sajrone nglereni, suhu pemotongan ngisor, lan kualitas permukaan sing luwih apik.

(3) Aplikasi alat kubus boron nitride:

Kubik boron nitrida cocog kanggo ngrampungake bahan sing angel dipotong kayata baja sing atos, wesi sing atos, superalloy, aloi keras, lan bahan semprot. Ketepatan pangolahan bisa tekan IT5 (bolongan yaiku IT6), lan regane permukaan bisa cilik kaya Ra1.25 ~ 0.20μm.

Bahan alat kubik nitrida bunder duwe kekarepan lan mlengkung. Mula, alat ngowahi padu nitrik ora cocog kanggo mesin atos kanthi kecepatan sing kurang lan beban gedhe; ing wektu sing padha, ora cocog kanggo nglereni bahan plastik (kayata aloi aluminium, tambaga tembaga, campuran basis nikel, plastik baja gedhe, lan sapiturute) amarga nglereni Metals kasebut bisa nyebabake sudhut sing dibangun lan ngrusak machined. permukaan.

bahan alat keramik

Pisau keramik duwe ciri kekerasan sing dhuwur, resistensi nyandhang sing apik, tahan panas lan stabilitas kimia, lan ora gampang diikat karo logam. Alat keramik nduweni peran penting ing mesin CNC. Piranti keramik wis dadi salah sawijining alat utama kanggo nglereni bahan-bahan kanthi kacepetan dhuwur lan angel. Alat keramik digunakake ing nglereni kanthi cepet, nglereni garing, nglereni atos, lan mesin sing angel digunakake kanggo mesin sing angel. Piranti keramik kanthi efisien bisa ngolah bahan-bahan tinggi sing alat tradisional ora bisa diproses lan entuk "penggilingan mobil"; kacepetan alat keramik sing paling optimal bisa 2 ~ 10 kaping luwih dhuwur tinimbang alat paduan aloi, sing nambah efisiensi pangolahan nglereni. Bahan mentah utama sing digunakake ing bahan alat keramik yaiku unsur sing paling akeh ing lemah ndhuwur bumi. Mulane, promosi lan aplikasi alat keramik penting kanggo ningkatake produktivitas, nyuda biaya pangolahan, lan nyimpen logam larang regane. Uga bakal ningkatake teknologi nglereni. kemajuan

(1) Jinis materi alat keramik

Jinis materi alat keramik umume bisa dipérang dadi telung kategori: keramik berbasis alumina, keramik berbasis silikon, lan kompleks keramik nitrida-alumina komposit. Antarane, bahan-bahan keramik berbasis basis alumina lan silikon sing paling akeh digunakake. Keramik berbasis silikon luwih unggul tinimbang keramik berbasis alumina.

(2) Kinerja lan ciri alat keramik

Karakteristik piranti keramik yaiku:

  • Kekerapan lan resistensi nyandhang sing apik: Sanajan kekerasan alat keramik ora luwih dhuwur tinimbang PCD lan PCBN, luwih dhuwur tinimbang piranti baja lan baja kanthi kecepatan sing dhuwur, nganti 93-95HRA. Alat keramik bisa ngolah bahan-bahan sing angel kanggo angel nganggo piranti tradisional lan cocog kanggo nglereni kacepetan kanthi cepet lan angel.
  • Rintangan suhu lan tahan panas: Piramik keramik isih bisa dipotong ing suhu ing ndhuwur 1200 ° C. Alat keramik duwe situs mekanik suhu suhu sing apik banget. Piranti keramik A12O3 duwe resistensi oksidasi sing apik, lan pinggiran nglereni bisa digunakake terus-terusan sanajan ing negara panas sing panas. Mulane, alat keramik bisa nglereni garing, ngilangi kabutuhan cairan nglereni.
  • Stabilitas kimia sing apik: alat keramik ora gampang ikatan karo logam, lan tahan resistensi karat lan stabilitas kimia, sing bisa nyuda panggunaan ikatan ikatan kasebut.
  • Koefisien gesekan sithik: alat keramik nduweni hubungan sing kurang karo koefisien logam lan gesekan kurang, sing bisa nyuda gaya pemotong lan suhu nglereni.

(3) Pisau keramik duwe aplikasi

Keramik minangka salah sawijining bahan sing digunakake utamane kanggo ngrampungake kanthi cepet lan semi-finishing. Pemotong keramik cocog kanggo nglereni kabeh jinis wesi cast (wesi abu abu-abu, wesi ductile, wesi casting, wesi cast sing digawe, wesi dhuwur nyandhang tahan wesi) lan baja (baja strukture karbon, baja struktural alloy, baja kekuatan dhuwur, dhuwur baja mangan, baja atos). Lan sapiturute) uga bisa digunakake kanggo ngethok wesi tembaga, grafit, plastik lan komposit.

Kinerja bahan alat keramik nduweni kekuatan mlengkung sing kurang lan kekarepan pengaruh sing kurang, lan ora cocog kanggo nglereni kacepetan lan beban sing kurang.

 bahan alat ditutupi

Pelapisan alat kasebut minangka salah sawijining cara sing penting kanggo ningkatake kinerja alat. Muncule alat sing dilapisi wis nggawe terobosan gedhe kanggo kinerja nglereni alat. Alat ditutupi dilapisi ing siji utawa luwih lapisan senyawa refleksi tahan dhuwur kanthi resistensi nyandhang sing apik. Nggabungake dhasar alat kanthi lapisan keras supaya bisa nambah kinerja alat. Alat sing dilapisi bisa nambah efisiensi mesin, nambah akurasi mesin, ngluwihi gesang alat lan nyuda biaya machining.

Udakara 80% saka alat pemotong sing digunakake ing piranti mesin CNC anyar nggunakake alat sing dilapis. Alat sing dilapisi bakal dadi alat sing paling penting ing bidang mesin CNC ing ngarep.

(1) Jinis alat ditutupi

Gumantung saka metode lapisan, alat sing dilapisi bisa dipérang dadi alat pelapis uap kimia (CVD) lan alat pelapis uap fisik (PVD). Piranti karbonida semen ditutupi umume diisi uap kimia kanthi suhu pemendapan sekitar 1000 ° C. Alat baja kacepetan tinggi sing ditutupi umume nggunakake metode pemendapan beluk fisik, lan suhu pemendapan sekitar 500 ° C;

Gumantung saka materi saka alat sing dilapisi, alat sing dilapisi bisa dipérang dadi alat dilapisi karbida, alat ditutupi baja kacepetan sing dhuwur, lan alat sing dilapisi ing bahan keramik lan superhard (inten lan kubik boron nitrida).

Gumantung karo sipat materi lapisan, alat dilapisi bisa dipérang dadi rong kategori sing amba, yaiku alat sing ditutupi "keras" lan alat dilapisi. Tujuan utama sing digayuh karo alat nutupi "keras" yaiku kekerasan lan nyandhang tahan. Seksual, kaluwihan utama yaiku kekerasan sing dhuwur lan ketahanan sing apik, biasane TiC lan lapisan TiN. Tujuan "piranti" lapisan "kurang koefisien gesekan, uga dikenal minangka alat pelumas mandiri, sing dadi bahan kanggo bahan kerja. Koefisien sithik banget, mung sekitar 0,1, sing bisa nyuda ikatan, nyuda gesekan, nyuda kekuatan nglereni lan suhu nglereni.

Piranti nanoeoating bubar dikembangake. Alat lapisan iki bisa digunakake ing macem-macem kombinasi bahan lapisan (kayata logam / logam, logam / keramik, keramik / keramik, lan sapiturute) kanggo nyukupi syarat fungsi lan kinerja sing beda. Pelapisan nano sing dirancang kanthi apik ngidini bahan alat duwe sifat anti-gesekan lan anti-ngagem lan cocog kanggo motong garing sing cepet banget.

(2) Karakteristik alat sing dilapisi

Karakteristik piranti alat ditutupi yaiku:

  • Kinerja mekanik lan nglereni:

Alat lapisan nggabungake sifat-sifat bahan dhasar lan lapisan sing apik banget, sing ora mung njaga kekarepan lan kekuatan substrat sing apik, nanging uga duwe kekerasan sing dhuwur, resistensi nyandhang dhuwur lan lapisan kurang. Cengkap saka gesekan. Akibaté, alat sing dilapisi bisa dipotong luwih saka kaping pindho kanthi alat sing ora kasedhiya lan ngidini tingkat feed sing luwih dhuwur. Urip alat sing dilapis uga saya tambah.

  • versatility:

Piranti lapisan duwe macem-macem katrampilan lan macem-macem pangolahan. Alat sing dilapis bisa ngganti sawetara alat sing ora dilapis.

  • Kekandelan lapisan:

Urip alat bakal tambah kanthi paningkatan ketebalan lapisan, nanging nalika kekandelan lapisan wis tekan saturation, urip alat ora bakal saya tambah kanthi signifikan. Yen lapisan banget nglukis, peeling cenderung dumadi; yen lapisan banget tipis, resistansi abrasi ora apik.

  • Getun:

Blade lapisan duwe regresi, peralatan lapisan kompleks, syarat proses sing dhuwur lan suwene lapisan.

  • Bahan lapisan:

Alat kanthi bahan lapisan sing beda-beda duwe kinerja nglereni sing beda. Contone, kemul TiC duwe bathi nalika ngethok kecepatan sing sithik; TiN cocog kanggo nglereni kacepetan dhuwur.

(3) Piranti alat dilapisi

Alat sing dilapisi nduweni potensi gedhe ing bidang mesin CNC lan bakal dadi alat sing paling penting ing bidang mesin CNC ing ngarep. Teknologi lapisan wis ditrapake kanggo pabrik mburi, pemrosesan, penggeretan, alat mesin bolongan komposit, hobi gear, pemotong pembentuk gear, pemotong cukur, mbentuk broaches lan macem-macem sisipan mesin sing bisa diindeks kanggo ketemu operasi nglereni kecepatan kanthi dhuwur. Sing perlu kanggo wesi baja lan wesi, wesi tahan panas lan logam non-ferrous.

 bahan semen karbida semen

Piranti karbida, utamane alat karbida sing bisa diindeks, minangka piranti utama mesin CNC. Wiwit taun 1980-an, macem-macem jinis alat utawa sisipan karbida integral lan indeksasi wis ditambahi kanggo Ing lapangan nglereni alat, alat karbida indeks sing dikembangake saka alat ngowahi sing gampang lan pemotong panggilingan kanthi macem-macem alat tliti, kompleks lan mbentuk.

(1) Jinis alat karbonan semen

Miturut komposisi kimia utama, simen karbida bisa dipérang dadi aloi keras basis tungsten karbida lan karbon (titanium nitride) (TiC (N)).

Aloi keras basis karbida kalebu tungsten-kobalt (YG), tungsten-kobalt-titanium (YT), lan karbida jinis-jinis (YW), lan kabeh ana kaluwihan lan kekurangan. Komponen utama yaiku tungsten karbida (WC) lan titanium karbida. (TiC), tantalum karbida (TaC), niobium karbida (NbC), lsp, fase ikatan logam sing umume digunakake yaiku Co.

Karbida semen berbasis karbon (nitrogen) yaiku aloi keras sing ngemot TiC minangka komponen utama (sebagian liyane ditambah karo karbida utawa nitrida liyane), lan fase ikatan logam sing umume digunakake yaiku Mo lan Ni.

ISO (Organisasi Internasional kanggo Standardisasi) nggolongake karbohidrat dadi telung kategori:

Kelas K, kalebu Kl0 ~ K40, padha karo kelas YG China (komponen utama yaiku WC.Co).

Kelas P, kalebu P01 nganti P50, padha karo YT ing China (komponen utama yaiku WC.TiC.Co).

Kelas M, kalebu M10 nganti M40, padha karo YW ing China (komponen utama yaiku WC-TiC-TaC (NbC) -Co).

Saben kelas nggambarake seri alloy saka kekerasan nganti maksimal kekarepan, kanthi nomer antarane 01 nganti 50.

(2) Fitur kinerja alat karbonan semen

Karakteristik piranti saka simen karbohidrat semenut ing ngisor iki:

  • Dhuwur kekerasan:

Piranti karbida digawe saka karbida (disebut fase hard) lan binder logam (diarani fase ikatan) kanthi kekerasan lan lebur kanthi cara metallurgi bubuk, lan kekerasane yaiku 89-93 HRA. Luwih dhuwur tinimbang baja kanthi kecepatan kanthi dhuwur. Ing taun 5400C, kekerasan isih bisa tekan 82-87HRA, sing padha karo kekerasan baja kacepetan dhuwur ing suhu kamar (83-86HRA). Nilai atose karbida semen beda-beda gumantung karo alam, kuantitas, ukuran partikel lan isi fase logam karbida, lan umume suda amarga isi fase logam binder mundhak. Yen isi fase pengikat padha, kekerasan aloi adhedhasar YT luwih dhuwur tinimbang aloi YG berbasis, lan aloi kanggo TaC (NbC) ditambah karo kekuwatan suhu dhuwur.

  • Kekuwatan lan kekentelan:

Kekuwatan sing ditambahi karbida semen sing biasa digunakake ing kisaran 900-1500 MPa. Sing luwih dhuwur isine fase ikatan logam, luwih dhuwur kekuatan strukture. Yen konten binder padha, kekuatan saka campuran YG (WC-Co) luwih dhuwur tinimbang campuran aloi YT (WC-TiC-Co), lan kekuwatane mundhak amarga konten TiC mundhak . Karbida semenis minangka bahan sing sempit, lan efek angel banget mung 1/30 nganti 1/8 saka baja kacepetan dhuwur ing suhu kamar.

  • Aplikasi alat karbonan semen sing biasa digunakake

Aloi YG umume digunakake kanggo ngolah wesi tuang, logam tanpa ferrous lan bahan non-logam. Aloi keras bergerigi alus (kayata YG3X, YG6X) duwe kekerasan sing luwih dhuwur lan tahan resistensi tinimbang butiran medium nalika isi kobalt padha. Iki cocog kanggo ngolah sawetara wesi cast hard, baja tahan karat austenit, alloy tahan panas, aloi Titanium, tembaga sing angel lan bahan-bahan penebat tahan.

Kaluwihan saka karbida semen berbasis YT yaiku kekerasan, resistensi panas sing apik, kekerasan sing dhuwur lan kekuatan kompresif ing suhu sing dhuwur, lan resistensi sing luwih dhuwur marang YG lan resistensi oksidasi sing luwih apik. Mula, nalika piso dibutuhake tahan panas lan tahan resistor, kelas kanthi konten TiC sing dhuwur kudu dipilih. Aloi YT cocog kanggo ngolah bahan plastik kayata baja, nanging ora cocog kanggo ngolah aloi titanium lan aloi aluminium silikon.

Aloi YW duwe sipat wesi YG lan YT lan nduweni kinerja lengkap. Bisa digunakake kanggo ngolah baja lan kanggo ngolah wesi tuang lan logam sing ora ferrous. Wesi kaya ngono, yen ditambah karo konten kobalt, bisa digunakake kanthi kekuwatan dhuwur lan bisa digunakake kanggo nglereni kasar lan gangguan saka macem-macem bahan sing angel kanggo mesin.

 

Umumé, alat PCBN, keramik, karbida ditutupi lan alat karbida adhedhasar TiCN cocok kanggo mesin ferrous CNC kayata baja; Piranti PCD cocog kanggo bahan non-ferrous kayata Al, Mg, Cu lan wesi sing digunakake. Pangolahan bahan non-logam. Tabel 3-3-2 nampilake sawetara bahan kerja sing cocog kanggo mesin ing ndhuwur.

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *

jv_IDBasa Jawa
en_USEnglish zh_CN简体中文 es_ESEspañol hi_INहिन्दी arالعربية pt_BRPortuguês do Brasil ru_RUРусский ja日本語 de_DEDeutsch ko_KR한국어 fr_FRFrançais tr_TRTürkçe pl_PLPolski viTiếng Việt jv_IDBasa Jawa