A MANUFACTURERS CARBIDE TUNGSTEN LEADING IN CHINA DAGANGAN LAMORE 20 TAHUN

Pabrik Tur

PASTI, WISAT, lan FUTURE

ZHUZHOU MEETYOU CEMENTED CARBIDE CO, .LTD

Siji paling gedhe TUNGSTEN CARBIDE MANUFACTURERS IN CHINA

Zhuzhou Meetyou Cemented Carbide Co, Ltd minangka perusahaan teknologi swasta sing digabungake karo pengembangan, desain, produksi, lan pamasaran produk karbida cemented. Perusahaan iki didegaké taun 2001. Saiki, total aset tetep ngluwihi 100 yuta RMB, lan area lantai luwih saka 25.000 m2. Prodhuk perusahaan utamané kalebu rod karbida cemented, pemotong cakram khusus kanggo industri papan sirkuit elektronik, stamping heliks khusus kanggo industri komponen standar lan akeh produk non-standar sing ora normal.

Diakoni ing saindenging donya kanggo kualitas alat pemotong karbida lan preforms kanggo macem-macem aplikasi, ngluwihi produk prodhuk ekstensif, Meetyou Carbide fokus ing layanan pelanggan ing jero ati.

Kabar Company

Pameran

Karir

Hubungi

Apa We Do

Minangka salah siji produsen tungsten carbide terkemuka ing China, Kita nyedhiyakake cepet lan biaya-efisiensin solusi kanggo macem-macem syarat lan kita darmabakti kanggo perbaikan proses terus-terusan lan standar kualitas paling dhuwur. Kanggo njamin kualitas karbida banget lan layanan sing apik, wiwit awal pangembangan produk nganti produksi massal, kita duwe Sistem Manajemen Mutu lengkap kanggo nangani kabeh proses rinci.

CERTIFICATE

Minangka Brand Famous Chinese lan merek Hunan Provincial, Meetyou karbida ndadekake reputasi apik ing babagan domestik lan global.

ISO 9001: 2015 

Usaha maju ing industri logam non-ferrous

High-Tech Enterprises

High-Valued Enterprises

Sajarah Kita

Oktober 1998
Mr. Yang Lihua ngedegake De Li Cemented Carbide Co, Ltd
 
April 2001
De Li Carbide Co, Ltd, nyedhiyakake restrukturisasi BUMD lan akuisisi sukses pabrik plastik Zhuzhou Ninth.
 
Agustus 2001
De Li Carbide Co., Ltd. resmi ganti jeneng dadi Zhuzhou Meetyou Cemented Carbide Co, Ltd
 
Maret 2003
Meetyou Carbide trademark wis kadhaptar kanthi sukses dening Administrasi Negara kanggo Industri lan Perdagangan
 
Maret 2004
Perusahaan kasebut lulus ISO9001: 2000 sertifikasi sistem mutu internasional
 
Oktober 2004
Perusahaan kasebut diidentifikasi minangka perusahaan teknologi swasta ing Provinsi Hunan
 
Desember 2005
Perusahaan iki ngenalake teknologi Kennametal lan panyiapan salah sijine jalur produksi karbida domestik sing paling gedhé.
 
Februari 2007
Perusahaan kasebut pindhah menyang Jinshan Industrial Park.

Februari 2016

Meetyou Carbide wiwit ningkataké bisnis internasional dhewe.

REVIEWS

"Harga apik. Akeh. Sampeyan ora bakal nemokake supplier liyane kanthi ukuran gandum sing gedhe lan kekerasan materi. Mesthi bali maneh. "

FRANKIE KEVIN

"Ing Meetyou Carbide, aku nemokake materi gedhe kanggo latihan karbida.
Pabrik amba banget lan kualitas apik banget. "

JOHN HILLMAN

"Ora bisa pracaya aku tau krungu wong lanang iki sadurunge. Thank goodness for Google. Diklik pranala kasebut, diarani mau, digawe sawetara order lan nemu produk sange. "

MIKE JONES

jv_IDBasa Jawa
en_USEnglish zh_CN简体中文 es_ESEspañol arالعربية hi_INहिन्दी pt_BRPortuguês do Brasil bn_BDবাংলা ru_RUРусский ja日本語 pa_INਪੰਜਾਬੀ de_DEDeutsch ko_KR한국어 fr_FRFrançais tr_TRTürkçe viTiếng Việt pl_PLPolski jv_IDBasa Jawa