Karbida Tungsten
Nozzles Water Abrasive

Nyawiji Tube Kanggo Mesin Waterjet Abrasive

Nozzles Water Abrasive uga diarani tabung sing nyawiji utawa tabung fokus sing diinstal nglereni waterjet mesin lan dheweke bisa ngethok bahan kayata logam, keramik, watu, gelas, lan bahan liyane. Dheweke utamane tahan. Utamane, nalika compressing banyu dadi 42.000 Psi lan njupuk metu saka nozzles, banyu bisa ngethok logam tebal inci kanthi gampang kanthi nggunakake 42.000 jet banyu Psi sing dilapisi garnet abrasive.

Saliyane kinerja resistensi sing apik, Kita pengin mesthekake sampeyan duwe solusi sing tepat kanggo efektifitas biaya uga. Dadi, kita wis ngasilake 4 garis produk Abrasive Waterjet Nozzles. Kajaba iku, tabung sing nyawiji wis cocog kanggo kabeh sistem sirah modern, mula bisa uga mbantu sampeyan ngethok cara sukses.

Bahan Kita

Ekonomi MT050
  • OEM Mung
  • Dioptimalake biaya
  • Dikembangake khusus kanggo biaya sing luwih murah
  • Cocog kanggo aplikasi sing wis dioptimalake

Kapadhetan: 15.3g / cm3

Atose Rockwell: 96HRA

TRS: 1850N / mm2

MT100 standar
  • Rasio rega / kinerja sing cocog
  • Garis standar terus sukses
  • Urip alat dijamin nganti 80 jam

Kapadhetan: 15.3-15.4 g / cm3

Atose Rockwell: 96.5HRA

TRS: 1900N / mm2

Lanjut MT200
  • Urip alat nambah 15%
  • Kelas teknologi tinggi
  • Efek nglereni sing luwih dhuwur
  • Konsumsi kasar wis suda
  • Ganti ekonomi kanggo ROCTEC 100 saka Kennametal

Kapadhetan: 15.4-15.5g / cm3

Atose Rockwell: 97,5HRA

TRS: 1800N / mm2

Kinerja MT300
  • Urip alat wis tambah ing 20%
  • Teknologi rokok banyu abrasive kelas donya
  • Urip alat sing dawa dijamin. Kelas teknologi tinggi
  • Imbangan sing paling angel lan angel
  • Efek nglereni sing luwih dhuwur
  • Konsumsi kasar wis suda
  • Ganti ekonomi kanggo ROCTEC 500 saka Kennametal

Kapadhetan: 15.5-15.6g / cm3

Atose Rockwell: 98HRA

TRS: 1800N / mm2

Kompetensi Kita

Bahan gedhe

rod karbida poles

Thanks kanggo garis produksi rodide karbida kualitas kanthi bubuk tanpa tungsten bubuk, bahan kasebut minangka kapadhetan lan kekerasan paling dhuwur.

Fasilitas Lanjut

Mesin EDM kabel

Ing pelatihan panggilingan, kayata panggangan tengah, kabel EDM, mesin etching laser lan mesin pulsa listrik njamin akurasi lan kualitas rampung.

Layanan OEM

Laser menehi

We nawakake layanan menehi tandha laser sing ngidini sampeyan bisa adol muncung ing merek sampeyan kanthi gampang. Bagean beda uga kasedhiya kanggo sampeyan milih.

Ukuran Metrik lan Inch
Faktor sing mengaruhi umur
ØDØdL
[mm][inci][mm][inci][mm][inci]
6.000.2360.510.02070.002.76
6.351/40.600.02376.203
6.690.2630.760.03088.903.5
6.700.2640.840.033101.604
7.000.2760.890.035127.005
7.149/320.910.036152.406
7.620.3001.020.040  
7.970.3131.140.045  
9.000.3541.200.047  
9.430.3711.270.050
  • Apa diameter orifice lan diameter batin sing nyawiji yaiku 1: 3, umpamane, diameter batin sing nyawiji yaiku 1.02mm, lan diameter bathi orifis kudu dadi 0,3mm. Kanthi cara iki, busana saka tembok paling sithik.

 

  • Ukuran lan kualitas garnet. Garnet waterjet sing gedhe banget lan reget bakal nyepetake muncung waterjet.

 

  • Banyu sing reged, atos, lan ora cukup bisa nyirnakake nozzles ing tekanan ultra-dhuwur, lan banyu sing dicelupake bisa nyebar lan cepet ngrusak tembok jero tabung sing nyawiji.

 

  • Faktor pangaribawa utama yaiku concentricity saka orifice lan tabung sing nyampur. Sanajan mung ana panyimpangan saka concentricity sing sithik, uga bakal nyebabake tungkak kolom banyu, sing langsung menehi pengaruh ing salah sawijining tembok jero saka tabung sing nyawiji, saengga bisa cepet-cepet metu saka tabung lan sekaligus bakal nyebabake pemotongan lemah lan nyuda kacepetan pemotongan.