Komponen CFRP minangka bahan sing entheng, kuat sing umume digunakake ing pabrik produk sing akeh digunakake ing saben dinane.

Apa komposisi serat karbon (CFRP)?

Bahan komposit sing dikuatake serat karbon, diarani bahan komposit serat karbon, nuduhake bahan komposit sing dikuatake kanthi serat nggunakake serat karbon minangka komponen struktural utama. Sampeyan kudu nyatet yen "P" ing komposit CFRP bisa uga ora kalebu "polimer" nanging uga "plastik".
Umumé, resin thermosetting kayata resin epoksi, polyesters, utawa ester vinyl asring digunakake ing komposit CFRP. Sanajan resin thermoplastic uga digunakake ing komposit CFRP, "komposit karbon sing dikuatake serat karbon" asring diarani komposit CFRTP, sing nuduhake akronim kanggo jeneng Inggris, Carbon Fiber Reinforced Thermoplastic Composites.
Yen urusan karo komposit, penting kanggo ngerti terminologi lan singkatan spesifik materi. Nanging sing luwih penting, kudu dingerteni babagan komposit FRP lan macem-macem bahan peneguhan, kayata serat karbon.

Keuntungan saka komposisi serat karbon

Komponen sing dikuatake serat karbon, ora kaya komposit FRP liyane sing nggunakake serat tradisional kayata fiberglass utawa serat aramid, sifat sing apik saka komposit CFRP kalebu:

Entheng

Komponen kuat fiberglass tradisional nggunakake serat kaca sing terus-terusan kanthi jumlah 70% (gelas bobot / total bobot) lan biasane 0,065 kilogram saben inci kubik.

Kekuwatane dhuwur

Komposit CFRP, sanajan bobot entheng, duwe kekuatan sing luwih dhuwur lan luwih gedhe saben unit bobot CFRP tinimbang komposit serat kaca.
Kauntungan iki luwih nyata yen dibandhingake karo bahan logam.

Contone, pengalaman ngandhani yen materi CFRP abot mung 1/5 baja ing kahanan kekuatan sing padha karo baja.

Bayangake, kenapa kabeh manufaktur mobil riset nggunakake serat karbon tinimbang baja kanggo nambah kinerja.
Nalika gabungan CFRP dibandhingake karo aluminium, salah sawijining logam sing paling entheng, miturut asumsi dhasar, kekuwatan materi aluminium kira-kira 1,5 kaping bobote awak serat karbon.

komposit serat karbon digunakake ing mobil

Mesthi, ana macem-macem variabel liyane ing eksperimen sing bisa mengaruhi asil perbandingan. Contone, bahan lan kualitas bahan beda, lan proses senyawa, proses produksi, struktur serat, lan kualitas uga kudu digatekake.

Kekurangan saka komposisi serat karbon

Dhuwure murah

Sanajan prestasi CFRP sing apik banget, kenapa serat karbon ora digunakake sacara umum ing produksi produk?
Saiki, biaya produksi bahan komposit CFRP dhuwur banget. Miturut kahanan pasar (sumber lan panjaluk) saiki, jinis serat karbon (kelas aerospace vs komersial), ukuran bantalan serat beda, lan rega serat uga diadili.

Rega saben kilogram bahan mentah serat karbon bisa beda-beda antara 5 nganti 25 kaping rega fiberglass Dibandhingake karo baja, rega bahan CFRP sing dhuwur banget.

Konduktivitas

Iki bisa digunakake loro minangka kauntungan ing komposit serat karbon lan minangka drawback ing aplikasi praktis. Serat karbon banget konduktif, dene serat kaca terisolasi. Akeh produk nggunakake fiberglass tinimbang serat karbon utawa logam amarga mbutuhake insulasi sing ketat.
Ing produksi sarana, akeh produk mbutuhake panggunaan fiberglass. Contone, produksi tangga nggunakake fiberglass minangka tangga amarga kemungkinan kejut listrik luwih suda nalika tangga fiberglass kontak karo garis listrik.

Tangga serat karbon arang banget konduktif lan jalaran ora bisa dibayangake.

Sanajan wis gedhe saka komposisi serat karbon, kanthi majune teknologi, luwih akeh produk efisien mung ana.
Mbok nalika umur, kita bakal bisa nyinaoni macem-macem aplikasi produk serat karbon berprestasi tinggi ing pasar konsumen, produksi industri, lan manufaktur mobil.

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *

jv_IDBasa Jawa