141d2f 4fb30763ef8c4f7fa8c3bef42fb57140mv2
Machining minangka salah sawijining proses paling dhasar, paling gedhe lan paling penting ing industri kayu, langsung mengaruhi efisiensi produksi, biaya pangolahan lan konsumsi energi. Kanthi majeng teknologi industri kayu, macem-macem bahan komposit kayu, kayu lapis, kayu, glulam pring, utamane kertas lapis kertas impregnated, papan lapis PVC, papan lapis kertas Al 2 O 3 lan bahan liyane saya tambah akeh. Kanggo perabot, lantai, panel atap lan potongan kayu sing direkayasa. Bahan kasebut angel dipotong, operasi pemotongan sing gampang, konstruksi alat konvensional, lan bahan umum sing umum ora angel utawa ora bisa ditindakake. Kajaba iku, kanthi nggunakake teknologi industri kayu, peralatan produksi papan gawean, peralatan pabrik, peralatan pabrik perabotan, lan sapiturute lagi obah ing arah otomatisasi, fungsi lengkap, feed cepet, lan efisiensi produksi dhuwur. Kaloro teknologi ing teknologi wis ningkatake pangembangan bahan alat lan teknologi manufaktur. Apa pemotong bisa nindakake nglereni normal, kualitas nglereni apik utawa ora apik, lan tingkat kekiatan kasebut ana gandhengane karo materi potongan pemotong kasebut. Ing macem-macem fénoména fisik ing proses pemotongan, utamane panggunaan alat lan sifat materi alat kasebut relevan banget. Kanthi alat mesin sing diidini, produktivitas alat gumantung ing kinerja nglereni sing bisa ditindakake materi. Keperluan kanggo nggawe peralatan kayu yaiku njaga ketajaman alat pemotong nganti suwe sajrone kahanan kacepetan lan efek sing dhuwur. Kanggo alasan iki, materi alat kayu kudu duwe kekerasan sing perlu lan nyandhang resistensi, kekuwatan lan kekarepan sing cukup, lan tingkat kerja tartamtu (kayata welding, perawatan panas, nglereni lan mecah).

Aplikasi Alat Nglereni Karbida Tungsten Woodworking 1

1. Bahan karbida

Karbida semen yaiku produk metallurgy bubuk sing digawe saka karbida logam refleksi (WC, TiC) sing akurat karo Co, Ni, lan liya-liyane. Kinerja utamane gumantung saka jinis, kinerja, jumlah, ukuran partikel lan jumlah binding karbida logam. Kekerapan wesi atos yaiku HRC74 ~ 81.5, lan kekerasan saya mundhak dadi pengikat

Aplikasi Alat Nglereni Karbida Tungsten Woodworking 2

isi mundhak. Isi karbida suhu dhuwur ing karbida semen ngluwihi baja kacepetan kanthi dhuwur, saéngga duwe thermoplastisitas sing apik lan bisa tahan suhu nganti 800-1000 ° C. Kekuwatan waja kanthi suhu baja dhuwur ngluwihi 600 ° C, lan ngluwihi kekuwatan suhu ruangan baja karbon ing suhu 1000 ° C. Piranti pemotong kanggo komposisi kayu lan kayu utamane nggunakake karbonan semen YG nganggo kobalt logam (Co) minangka binder lan tungsten karbida (WC) minangka fase keras. Sanajan macem-macem jinis alat alat nglereni anyar wiwit taun kepungkur, kanthi pangembangan otomatisasi ing industri panel basis kayu lan industri pamrosesan kayu, aloi keras aluminium, sing dadi bahan tahan nganggo tahan, wis dadi bahan kerja utama. bahan alat, lan bakal suwe saya suwe. Ing njero isih bakal entuk posisi sing penting ing bahan alat pemotong kayu. Amarga karboksen semen minangka bahan sing sempit, kekuwatane kurang luwih kira-kira 1/4 nganti 1/2, saka baja berkelajuan tinggi biasa, pengaruh angel kira-kira 1/30 nganti 1/4 baja berkelajuan tinggi biasa, lan pinggir pemotongan ora bisa polesan kaya baja kanthi kacepetan dhuwur. Minangka cetha, kudu riset lan ngembangake teknik persiapan bahan anyar kanggo nambah luwih apik lan ningkatake kinerja bahan pemotong karbida karat.

2 Karbida ngukur bahan bakar lan status aplikasi

Minangka resistensi nyandhang lan angel kanggo alat pemotong karbida ora gampang dipikirake, pangguna mung bisa milih bahan sing cocog ing antarane pirang-pirang bahan karbida adhedhasar obyek machining tartamtu lan kahanan proses. Iki nuwuhake kesulitan kanggo milih lan manajemen alat karbida semen. Kanggo nambah kinerja nglereni karbida karat sing komprehensif, papan riset saiki fokus ing aspek-aspek ing ngisor iki.

2.1 Refine Grain

Kanthi nyaring ukuran gandum saka fase hard, nambah wilayah permukaan ing antarane pari-parian, lan nambah daya ikatan ing antarane pari-parian, kekuatan lan resistansi bahan alat karbida bisa ningkat. Yen ukuran gandum saka WC suda ing ngisor skala submicron, kekerasan, kekarepan, kekuatan, lan tahan resistansi materi bisa saya tambah, lan suhu sing dibutuhake kanggo dimensifikasi lengkap uga bisa dikurangi. Ukuran gandum saka karbida semen biasa kira-kira 3 ~ 5μm, ukuran gandum saka karbida semén sing dirampungake yaiku 1 ~ 1.5μm, lan ukuran gandum saka karbida semen biji ultrafine bisa nganti 0.5μm utawa kurang. Dibandhingake karo aloi hard biasa karo komposisi sing padha, karbida grained ultrafine bisa nambah kekerasan luwih saka 2HRA, lan kekuatan mlengkung bisa ditambah karo 600 ~ 800MPa. Ultrafine grained karbida wis tambah akeh digunakake.

2.2 Lumahing, Perawatan Kalor Sakabèhé lan Perawatan Panas Siklik

Pengobatan nitriding, boronizing, lan sapiturute ing lumahing aloi kanthi kekuwatan kanthi efektif bisa nambah resistensi nyandhang permukaan. Pangobatan panas aloi kanthi tahan banter kanthi tahan banter nanging angel ora bisa ngganti komposisi lan struktur fase binder ing materi lan nyuda jarak saka phase hard WC, saéngga ningkatake kekuwatan lan kekuwatan aloi. Panganggone proses perawatan panas siklik kanggo ngilangi utawa ngilangi stres antara wates gandum bisa kanthi lengkap nambah kinerja sakabehe bahan aloi.

2.3 Tambah logam jarang

Kajaba saka TaC, NbC, lan karbida logam langka liyane kanggo bahan semen karbohidrat ngidini aditif kanggo gabung karo phase WC sing ana kanggo nggawe struktur larutan padat sing kompleks, sing luwih nguatake struktur fase keras lan uga nyuda tahap hard. Wutah ing gandum, ningkatake keseragaman organisasi lan efek liyane, bakal nambah kinerja sakabehe karbida semen. Karbida semen jinis iki kanthi Ta (Nb) C ditambahake ing biji standar ISO, P, K, lan M karbida standar.

2.4 Tambah unsur bumi sing langka

Nambah jumlah unsur bumi sing arang banget kayata tantalum ing materi karbida semen bisa nambah kekuwatan lan kekuwatan materi kasebut, lan resistensi nyandhang uga saya tambah apik. Iki amarga unsur bumi sing langka bisa ngiyatake fase sing angel lan fase pengikat, ngresiki wates gandum, lan bisa ningkatake waktune larutan padat karbida menyang fase bikat. Wesi karbida sing ngemot unsur bumi sing paling cocog kanggo mesin atos, lan cocog banget kanggo nglereni lan ngolah bahan komposit kayu lan kayu. Sumber daya bumi langka China akeh banget, lan alat pemotong karbida kaya ngono bakal duwe prospek aplikasi sing amba. Saiki, bahan pemotong karbida berkembang ing rong arah. Ing tangan liyane, permukaan sing ditrapake kanggo merek kanthi tujuan umume tambah akeh, lan versatility dadi luwih kuwat; ing tangan liyane, merek tujuan khusus tambah akeh target lan luwih adaptasi. Sifat bahan sing diproses lan kahanan nglereni, supaya bisa nggayuh tujuan kanggo ningkatake efisiensi pemotongan.

3. Karbida sing dilapisi

Ing landasan karbohidrat sing angel, lapisan bisa ditrapake dening CVD (Deposisi Udara Kimia), PVD (Deposit Vapor Fisik), PVCD (Deposit Visa Bahan Kimia sing Plasma), HVOF (Lapisan Terma Cepet Tinggi), dll. Senyawa logam -resisten kayata TiN, TiC lan bahan liyane. Kekerasan TiC sing dhuwur (HV3200), resistensi nyandhang sing apik, saengga ketebalan lapisan umume 5 ~ 7μm. Kekerasan TiN sing kurang (HV1800 ~ 2100) nduweni kekuwatan sing kurang menyang landasan, nanging nduweni kekonduksian termal sing apik lan kekerasan sing dhuwur. Kekandelan lapisan bisa nganti 8 ~ 12μm, lan kekandelan landasan bisa digabung karo resistensi nyandhang lapisan. Supaya bisa nambah kinerja sakabehe alat pemotong karbida. Alat motong karbida sing ditutupi nduweni resistensi nyandhang lan tahan panas, lan cocog banget kanggo nglereni kacepetan dhuwur. Amarga kekiatan lan kebatalan sing dhuwur, bisa digunakake kanggo nyuda jumlah pangowahan alat nalika digunakake ing kumpulan cilik lan variasi saka otomatis otomatis fleksibel. Kaping, nambah efisiensi pangolahan.
Piranti karbida simen sing ditutupi duwe kemampuan nganggo anti kawah sing kuwat, bentuk bilah sing stabil lan bentuk alur, efek pemotongan chip lan kinerja nglereni liyane, sing dadi kontrol otomatis proses pamrosesan otomatis. Sawise passivasi lan panyempurnaan landasan saka alat pemotong karbida simen sing ditutupi, akurasi dimensi dhuwur, sing bisa memenuhi syarat-syarat mesin otomatis menyang akurasi posisi ganti alat. Karakteristik ing ndhuwur nemtokake manawa piranti karbonid semen ditutupi cocog kanggo peralatan pangolahan otomatis kayata FMS (Sistem Pabrik Fleksibel), CIMS (Sistem Manufaktur Terintegrasi komputer). Nanging, panggunaan metode lapisan isih durung bisa ngatasi masalah nalika ora angel kaku lan pengaruh resisten bahan matriks karboksen. Iki ditemokake yen nalika wilah-wilah sing ditutupi TiN digunakake kanggo ndeleng untune, kinerja nyandhang rai rasane saka gergaji diperbaiki.
Tes pemotong kayu sing dilapisi PVD mbuktekake manawa nalika aloi keras WC sing dilapisi TiN ndeleng agul-agul (permukaan waos sing wis dilapisi) ndeleng papan serat keras, jumlah untune weruh bisa dikurangi. Nanging, suhu sing luwih dhuwur saka lapisan CVD nyebabake pambentukan fase pengikat sing rapuh ing antarane substrat lan lapisan.
Lapisan ing pojokan nglereni cepet cepet mati amarga pengaruh stres lapisan lapisan, motong panas lan gaya nglereni. Dibandhingake karo metode CVD, suhu lapisan PVD kurang, mula, alat lapisan PVD bisa entuk struktur lapisan sing luwih apik lan kekerasan lapisan sing dhuwur, ketajaman pinggiran alat uga ditambah. Kajaba iku, alat sing ditutupi PVD duwe resistensi retak sing luwih apik. Sawise pertengahan taun 1990-an, peneliti nindakake riset babagan ukuran karbida, konten binder, lan bahan kanggo alat-alat gaweyan karbida karbida sing ditutupi PVD.
Ukuran partikel karbida yaiku 0,8, 1.2, 1.5, lan 1,7 μm, masing-masing. Isi kobalt sing cocog yaiku 3%, 4%, 6%, lan 10%; bahan lapisan kasebut yaiku TiN, TiN-Ti (C, N) -TiN, masing-masing. Kekandelan lapisan sing cocog karo TiAlN 2 yaiku 3,5 μm, 5.5 μm lan 3 μm, sing masing-masing ditrapake ing rai rake alat. Asil nuduhake manawa lapisan kasebut dikatutake ing telung bahan lapisan, nanging TiN lan Ti (N, C, N) luwih entheng tinimbang TiAlN 2, lan resistansi nganggo alat kanthi partikel sing apik lan konten kobalt sing murah ditambah 10%. ~ 30%, nanging lapisan kobalt sing dhuwur saka lapisan alat nyuda resistensi nyandhang. Panaliten kasebut uga nyatakake yen adhesion lapisan sing kurang dadi sebab utama kanggo spalling lapisan. 2 kaping gesang alat luwih dawa ing kahanan nglereni. Ing lapisan kasebut, lapisan permukaan lapisan luwih apik kanthi teknologi panyempuran gandum, supaya permukaan lapisan lancar, saengga bisa ningkatake kemampuan alat sing dilapisi kanggo nyegah gesekan lan nolak adhesion uga arah pangembangan lapisan teknologi. Ketahanan lan nyandhang kekandelan, permukaan njaba saka lapisan senyawa titanium, permukaan lapisan lancar, permukaan flip minangka lapisan ultra lancar kanggo njamin stabilitas alat sing dienggo. Inten duwe kekerasan banget lan stabilitas kimia. Rintangan nganggo nyandhang 100 nganti 250 kaping saka simen karbida. Uga nduweni kemampuan kanggo nolak asam lan alkali sing kuwat, nanging kekarepane sithik banget. Yen materi alat sing angel digunakake minangka landasan, sapasang lapisan kekerasan, nyandhang resistensi lan inertness kimia, supaya alat kasebut ora mung duwe kekuatan lan kekiyatan tartamtu, nanging uga duwe resistensi lan nyandhang sing apik. Kinerja, kanggo cocog karo karakteristik piranti kanggo nggunakake kayu, lapisan berlian minangka cara anti-haus.
Ing taun 1950-an, nalika inten sintetis suhu dhuwur lan tekanan dhuwur uga dikembangake, berlian sintetik gas-phase tekanan rendah uga digoleki, nanging tingkat deposisi saya alon. Berlian sintetik gas-fase tekanan rendah diprodhuksi ing zona metastable inten lan fase stabil grafit fase. Graphite lan amorf kaya karbon gampang endhek. Mula, nyandhet pembentukan lan mbusak grafit lan karbon amorf minangka kunci kanggo film berlian sing setor. Ing pungkasan taun 1980-an, supaya bisa nyuda biaya lan entuk produksi industri, metode pemendapan kanthi cepet kayata jet plasma DC dadi cara paling cepet kanggo deposisi film berlian. Eksperimen ngethok partikel ing papan nggunakake sisipan karbida sing ditutupi CVD berlapis nganggo rai kanthi rake (ketebalan lapisan 20 μm) nuduhake yen spalling lapisan kasebut bakal dadi kekurangan. Selawasé lapisan ora sithik, pangatusan alat kasebut meh ora owah lan dijaga nganti 40 nganti 50 μm. Tes Milling ing MDF kanthi sisipan indeks karbida karat berlian nuduhake yen film berlian duweni macem-macem pengeling-eling, nanging film sing ora ana sandhangan iki duwe perlindungan "bank" lan nyuda bahan matriks, saengga alat tahan nganggo wis nambah meh Kaping 1. Kanthi asil proses lan peralatan lapisan, kekuwatan ikatan antarane film inten lan substrat tambah saya tambah lan kulit pipis bakal dikontrol. Saiki, bahan-bahan karbaran simen sing ditutupi inten wis digunakake kanggo nggawe alat kanggo nguatake lantai, sing digunakake kanggo nglereni lapisan tahan nganggo 2 2 ing permukaan lantai sing dikuatake. Nanging, kesucian film polycrystalline berlian CVD dhuwur banget, kekerasan (HV9000 ~ 10000) cedhak karo inten alam, lan machinability kasebut sithik banget, lan angel diproses kanthi mesin utawa electrocorrosion konvensional. Mula, bahan wesi sing dilapisi berlian cocok kanggo agul-agul indeksasi sing ora regresi.
Sawise 2000, kinerja alat ditutupi berlapis CVD wis luwih apik. Produk nutupi alat sing bisa diindeks lan alat karbida padat.

4. Kesimpulan

Bahan alat pemotong karbida wis dadi bahan alat pemotong utama ing industri pangolahan kayu saiki, lan bakal manggoni posisi penting ing pemotong kayu lan pangolahan kanggo wektu sing suwe ing mangsa ngarep. Kanthi dandan terus saka macem-macem teknologi perbaikan prestasi lan lapisan lapisan, terus-terusan kinerja bahan pemotong karbida bakal terus saya tambah, lan industri pangolahan kayu bakal nggunakake macem-macem modifikasi kanggo nglereni bahan komposit kayu lan kayu. Teknologi pelapisan entuk bahan anyar, lan alat wesi lan aloi hard dipilih kanthi maksimal kanggo nggedhekake kinerja pemotongan, kualitas produk, lan efisiensi produksi alat pemotong karbida.

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *

jv_IDBasa Jawa
en_USEnglish zh_CN简体中文 es_ESEspañol hi_INहिन्दी arالعربية pt_BRPortuguês do Brasil ru_RUРусский ja日本語 de_DEDeutsch ko_KR한국어 fr_FRFrançais tr_TRTürkçe pl_PLPolski viTiếng Việt jv_IDBasa Jawa