Bahan Mingguan

Blog Ilmu Material lan Teknik

Informasi industri, ilmu pengetahuan, lan teknologi anyar, bebarengan karo teknologi produksi lan aplikasi bahan, lan kawruh lan kawruh babagan pangujian materi

Aplikasi metallurgi bubuk ing otomotif

Kita sumurup, yen akèh-akèhé bagian mobil minangka piranti tempur, lan piranti kasebut digawe nganggo metallurgi bubuk. Kanthi perkembangan industri otomotif China lan perbaikan pangreksan energi lan syarat pengurangan emisi, aplikasi teknologi metallurgi bubuk ing industri otomotif. Liyane lan luwih, luwih akeh logam bagean bakal diprodhuksi dening metalurgi wêdakakêna. Ing saiki, panggunaan produk metallurgi bubuk rata-rata saben mobil ing Eropa yaiku 14 kilogram, Jepang 9 kilogram, Amerika Serikat wis nganti 19.5 kilogram utawa luwih, lan dijangka bakal nganti 22 kilogram ing taun sabanjure. Saiki, ... Waca liyane

Sinau Benturan antarane HSS lan Carbide ing 3 Menit

Umumé, nggunakake karbida ing alat ngethok wiwit pembangunan ing sangalas puluh-lima. Kacepetan dhuwur baja (HSS) minangka standar kanggo alat ngethok logam wiwit sepuluh-thirtas. Bahan karbida metu ing pungkasan lan dianggep minangka substitusi lurus kanggo HSS. Asring digunakake minangka referensi kanggo comparison amarga ketanggunan, nyandhang resistance, lan kekerasan sing cukup persis kanggo tujuan umum nglereni logam, nggawe wong sing basis kanggo comparison karo cemented karbida. Apa Tungsten Carbide? Karbida cemented minangka wesi saka karbida logam-tahan karat tahan karat sing diperkuat mikron sing diperkuat karo kobalt, molybdenum, nikel, lan liya-liyane, lan sintered ing suhu lan tekanan dhuwur. ... Waca liyane

What is EDM

Harsh processing of tungsten carbide material can be completed by tools like diamond grinding wheels. Besides that, many modern processing technologies are invented and developed currently for purpose of obtaining products of complicated shape in less processing time, such as EDM, supersonic processing, electrolytic processing, electron beam processing and lazer processing. EDM is focused on in this article, known as wire electrical discharge machining to cutting off spare parts with two electrodes made of metallic carbide or metal in a designed circuit that leads the machining path. It’s firstly noticed and observed by Joseph Preistly in 1770. Then In the … Waca liyane

Apa bedane antara forging lan rolling?

Table of Contents What is rolling?Advantages of rollingWhat is forging?Comparison of forgings and rolling workpiece: What is rolling? Rolling is a processing method in which the metal blank passes through the gap (various shapes) of a pair of rotating rolls, and the material cross section is reduced and the length is increased by the compression of the rolls. It is the most common production method for producing steel, and is mainly used for production. Profiles, plates, tubes. Advantages of rolling The cast structure of the ingot can be destroyed by it. Besides, the grain of the steel can be refined, … Waca liyane

Utama Faktor Ngontrol Kualitas Heading Heading Quality Steel

Kisi kualitas waja kadhemen minangka baja sing bisa ditransmisikan kanggo bagéan standar digawe saka plastik kadhemen kanthi nggunakake plastikitas logam. Prodhuk kaca produk kualitas dingin sing dienggo sacara luas digunakake ing pabrik bolt, kacang lan pengikat liyane kanggo ngasilake bagian ekstrusi dingin lan maneka warna komponen sing kadhemen. Kanthi pangembangan industri otomotif, baja palsu sing sejuk wis diwiwiti kanthi bertahap ing peralatan listrik, kamera, peralatan tekstil, manufaktur machinery lan lapangan liyane. Cold heading quality steel technical requirements and main process 1.cold heading quality steel technical requirements Cold heading quality steel wire rods generally low, medium carbon quality ... Waca liyane

3 Agen Pembentuk Utama ing Produksi WC lan Penggunaane

Karbida cemented diwangun saka karbida sing ora larut karo kekuatan tekan dhuwur, kekerasan dhuwur lan modulus elastisitas dhuwur. Wêdakakêna luwih angel kanggo deformasi plastik sajrone ndetepake. Kanggo nambah sipat bubuk sing mbentuk, kekuatan briquetting tambah, lan compacting difasilitasi, lan agen pembentuk ditambahake ing bahan bubuk sadurunge mbentuk. Minangka panunggang penengah, agen pembentuk kudu rampung dibusak sajrone tahap degumming, amarga sisa sing bakal nimbulaké bebaya kualitas kanggo prodhuk kasebut. Produksi produk karbida cemented kualitas kudu ngontrol karbon total ing ... Waca liyane

4 Cara paling apik Cara Cut tungsten carbide rod?

There are helpful ideas about how to cut tungsten carbide rod. As we all known, Tungsten carbide is usually referred to as a sort of a Hard material due to its extremely high hardness in relation to other materials. Typically a Tungsten Carbide can have a hardness value of 1600 HV, whereas mild steel would be only in the region of 160 HV. You wanna try to score or cut off tungsten carbide rods effectively. The following 4 ways may work out, which are abrasion wheel grinding, machining by superhard material, electrolytic machining(ECM), and electric discharge machining(EDM). Table of Contents … Waca liyane

Supplier Tungsten Carbide Rod Di China

MEETYOU CARBIDE ngasilake pirang-pirang produk tungsten karbida sing apik banget (utamané karbida, karbida kosong, bar flat karbida, tungsten carbide heading mati lan teken kawat tungsten carbide mati), standar lan disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan. Contone, ing sawetara taun kepungkur, kita mbantu akeh perusahaan milih kelas sing paling apik kanggo aplikasi, mrodhuksi alat sing luwih efektif lan tahan lama. Ing sawetara taun kepungkur, dibandhingake karo pemasok rod karbida tungsten, kita mbantu akeh perusahaan kanggo milih kelas paling apik kanggo aplikasi sing, menehi alat sing luwih efektif lan tahan lama. Contone, kita ngembangake MT12S ... Waca liyane

jv_IDBasa Jawa
en_USEnglish zh_CN简体中文 es_ESEspañol arالعربية hi_INहिन्दी pt_BRPortuguês do Brasil bn_BDবাংলা ru_RUРусский ja日本語 pa_INਪੰਜਾਬੀ de_DEDeutsch ko_KR한국어 fr_FRFrançais tr_TRTürkçe viTiếng Việt pl_PLPolski jv_IDBasa Jawa