Sintering Kemungkinan Tanpa wates

Meetyou Carbide nyedhiyakake macem-macem blumbang karbida tungsten sing padhet kanggo alat hardmetal lan karbida.

HIP
Sintering.

Nggunakake mung bahan mentah kualitas paling dhuwur lan nggunakake tungku HIP sing dikontrol komputer majeng, kita nggawe blumbang sinterida karbon sing solid kanggo standar kualitas paling dhuwur.

Akeh
Penggren.

Blanks Carbide kasedhiya ing pirang-pirang gelar lan kita uga bisa nggarap kelas anyar kanggo apppliaciotn tartamtu. Minangka fitur ditambahake ing blangko sing wis dosa, Meeyou Carbide uga bisa nggawe proses mecah lan rumit lengkap.

Wujude
Aplikasi.

Blanks karbida bisa digunakake ing macem-macem aplikasi khusus, kalebu 3C, otomotif, aeroangkasa, konstruksi, minyak lan gas, energi, kertas, senjata api, medis, kerja kayu, daur ulang, ngecor, judhul kadhemen, lan pertambangan, lsp.

Napa Pilih Meetyou Carbide

Certified ISO

Minangka pabrikan sing disaranake ISO 9001, darmabakti kanggo kualitas sing paling dhuwur, kita uga fokus ing layanan pelanggan. Kabeh pitakon lan panjaluk bakal ditanggepi sajrone 12 jam.

Sinter HIP

Tungku vakum tradisional wis ora ana wektu.HIP pungku sinter minangka cara paling apik kanggo njamin kualitas sing paling dhuwur. Kajaba iku, kita ngrancang saben proses supaya bisa cocog karo standar sampeyan.

Pengiriman Global

Malah adhedhasar ing China, kita tekan ing saindenging jagad. Kerjo bareng karo agensi layanan pengiriman, kita ngirim barang menyang pelanggan ing saindenging wektu sing cendhak

Bahan dara sing paling apik

Kita nangani kabeh sing diwiwiti saka manajemen materi mentah, lan mung 100%virgin materi minangka pilihan kita.Along karo teknik pencampuran bubuk sing majeng, kita bisa nggawe ukuran gandum sithik 0.4um 

Kudu bagean khusus minangka gambar sampeyan?

Kirimake email kanggo dina iki kanggo kutipan gratis!