Padatan
Gas Pengeboran Carbide

Penggerek karbida padhet pilihan apik kanggo nggawe bolongan bahan. Dheweke nyedhiyakake kombinasi paling apik lan tliti seng nembus lan tepat.

Kita ngasilake lan pengeboran saham karbida kanggo macem-macem aplikasi. Standar standar kita yaiku pelatih karbida 3D lan 5D kanggo tujuan umum kanthi lapisan lapisan tembaga.Matine bahan substrat, geometri, lan lapisan bisa ngetrapake kinerja pengeboran ing bahan tartamtu. Lan kita bisa nggawe miturut syarat sampeyan.

Dibandhingake karo Drills HSS

Bit pengeboran karbida kita kanggo panggunaan industri ing bahan kayata aluminium, baja, logam abot, lan stainless steel. Bit pengeboran karbida njaga pinggir nglereni sing luwih dawa tinimbang HSS utawa Kobalt lan diluncurake kanthi tingkat kecepatan sing luwih dhuwur amarga nyerep panas kanthi efisien.

We nyedhiyani loro solid lan coolant liwat penggerek karbida ing macem-macem ukuran. Pengeboran coolant kita standar karo lapisan AlTiN kanggo nindakake biaya sing luwih dhuwur saben bolongan dilatih.

Babagan
Pengeboran

Apa pengeboran CNC?

Pengeboran minangka metode dhasar mesin mesin. Pengeboran asring ditindakake ing mesin pengeboran lan lathe, lan uga bisa ditindakake ing mesin sing mboseni utawa mesin giling. Mesin pengeboran umume kalebu mesin pengeboran bangku, mesin pengeboran vertikal, lan mesin pengeboran radial.

Gerakan pengeboran dadi gerakan: Gerakan putar drill minangka gerakan pemotong utama, lan akurasi machining kurang.

Proses pengeboran bolongan ing materi sing padhet kanthi sethithik diarani pengeboran. Pengeboran minangka salah sawijining metode dhasar mesin mesin. Pengeboran biasane ditindakake ing mesin pengeboran utawa lathe utawa ing mesin sing boring utawa mesin giling.

Mesin pengeboran minangka alat mesin utama kanggo mesin bolongan. Pengeboran utamane ditindakake ing mesin penggerek nggunakake penggerek (twist drill) Nalika pengeboran ing lathe, bahan kerja muter lan alat nggawe gerakan feed. Nalika ngolah mesin pengeboran, bahan kerja ora obah, alat kasebut nindakake gerakan rotasi utama, lan pindhah ing arah paksi kanggo nindakake gerakan feed.

Mesin pengeboran dadi cocog kanggo mesin bolong ing workpieces sing ora duwe sumbu simetris rotasi, utamane ing mesin pori, kayata mesin bolongan ing bagean kayata lemari lan rak. Saliyane mesin pengeboran borehole uga bisa ngrampungake pamulihan bolongan, reaming, pesawat mboseni, nutul lan pakaryan liyane.

 
Penggemar Pengeringan utawa Pengujian Padat?

Pengeboran karbondidan internal mesthi luwih seneng kanggo nyegah senggol chip nalika ngebur bolongan sing luwih jero (4-5 × DC), utamane ing bahan cincang sing dawa.