Padatan
Millbide End Mill

Minangka salah sawijining pabrikan Solid Carbide End Mills paling gedhe ing Zhuzhou, China, ngasilake Meetyou Carbide lan nyedhiyakake kabeh jinis pabrik mburi standar kanggo baja, aluminium, stainless steel, lan sapiturute OEM lan alat khusus uga diwenehake.

Nalika nggarap arena kerja logam, pilihan bahan pemotong minangka salah sawijining keputusan paling gedhe sing bakal sampeyan harungi amarga pamilih bakal ngaruh kabeh babagan asil pungkasan.

Milih
Alat sing Tengen

Nggoleki Nggawe Misi Carbide End

Nalika milih pabrik mburi karbida sing pas kanggo aplikasi, ana sawetara faktor sing kudu ditimbang. Iki kalebu sudut kritis (sudut ujung pemotong, sudut lega paksi, sudut lega radial, lan sudut rake radial) lan dawa lan pungkasane suling.

Meetyou Carbide duwe kebanggaan kanggo nyedhiyakake macem-macem pabrik mburi karbida. Katalog ekstensif kalebu:

Seri

Aplikasi

Paling Cocog

Nganti

Bahan lapisan

Werna lapisan

MD

Ekonomi Umum

Ing ngisor iki HRC45

HRC50

Adhedhasar AlTiN

werna abu-abu

MG

Tujuan Umum

Ing ngisor iki HRC45

HRC50

Adhedhasar AlTiN

werna abu-abu

MP

Dhuwur kekerasan

Ing ngisor iki HRC55

HRC60

Adhedhasar AlCrN

werna abu-abu cahya

MH

Krasa Inggil

Ing ngisor iki HRC60

HRC65

AlTiN / TiSiXN

perunggu

MC

Ekstra Ekstra

Ing ngisor iki HRC45

HRC50

TiSiN

perunggu

SUS

Baja Karat

Pagawean akhir

Atos

AlCrN / SiN

biru abu-abu

AL

Aluminium

Aluminium

Aluminium

Ora ana

Ora ana

Uga, kita bisa menehi rod karbida sing dipotong kanthi dawa h6 (blangko alat potongan) kanggo pabrik pabrik mburi.

Apa sampeyan ngerti persis apa jinis pabrik mburi karbida sing dibutuhake utawa kudu ngrembug opsi kasebut karo pakar, kita kene kanggo mbantu.

Apa Mill Caride End Mill?

Minangka pangertosan sing paling dhasar, pabrik mburi karbida minangka alat pemotong sing bisa digunakake kanggo macem-macem operasi panggilingan industri. Biasane bakal digunakake ing lathes lan sumber daya sing padha digunakake kanggo nglereni kerja lan aplikasi logam.

Pabrik akhir karbohidrat, digawe saka senyawa karbida lan kobalt. Nalika dheweke bisa uga katon kaya bor bor, dheweke nawakake fungsi sing luwih apik amarga bisa mindhah ing kabeh arah (ora kaya bor penggeretan standar). Iki ndadekake dheweke cocog banget kanggo macem-macem tugas pemotong geometri, lan asring digunakake ing aluminium.

Dheweke pas karo lathe kanthi lurus lan nawakake kinerja sing dipercaya sanajan ana ing tekanan panas lan tekanan tinggi. Dheweke bisa digunakake kanggo nggawe macem-macem alur, slot, lan kanthong ing bahan kerja.

Napa Milih Carbide End Mills?

Kaping pisanan, kasunyatan manawa nambah toko lan aplikasi cetakan milih aluminium tinimbang bahan baja tradisional wis ngasilake kenaikan popularitas kanggo pabrik karbida.

Aluminium nduweni sipat alus, tegese geometri lan karakteristik sing spesifik dibutuhake kanggo entuk asil sing bisa dipercaya. Iki nggawe mburi karbida minangka alat sing cocog kanggo padamelan kasebut.

Pabrik akhir karbohidrat akhire ngirit wektu lan dhuwit. Nalika nggunakake geometri lan lapisan sing nglereni sing bener, wektu penetapan cetakan dikurangi kanthi signifikan amarga entuk 16 16 lan ndhuwur dadi luwih gampang. Kajaba iku, penghapusan logam bisa nganti kaping lima luwih cepet.

Geometri lan sudhut sudhut uga nggawe pangguna kanthi akeh upaya lan kontrol sing akeh banget. Saka pabrik mburi sing bisa diindeks nganti ujung helik, alat kasebut bisa digunakake kanggo nggawe macem-macem rampung.

kita
Kaluwihan

Bahan Kualitas

tungsten karbohidrat

Thanks kanggo rod karbida kualitas premium sing digawe saka bubuk HCStarck Jerman, kita njupuk pimpinan pertama liyane.

Maju gilingan CNC

Penggiling CNC

Advanced CNC limang sumbu CNC penggiling CNC saka ANCA, Rollmantic lan Walter kanggo njamin akurasi.

Lapisan Nano

Mesin lapisan PVD

Lapisan PVD nano multilayered ditrapake kanggo ngiyatake kemampuan nglereni pabrik mburi.

Siap kanggo golek liyane?

Email kita dina iki kanggo informasi luwih lengkap!