Carbide Rod Blanks

Carbide Rod Blanks

Tungsten Carbide Rod Blanks Tunggal

We manufacture unground carbide rod blanks in stock with HIP sintering and 100% virgin material. Kelas kita kalebu ISO K05 kanggo K40, saka logam baja kanggo logam aluminium, logam non-ferrous, lan titanium utawa kita ngembangake bahan kanggo aplikasi sampeyan.

Kelas submicron MT10S standar digawe saka 10% kobalt lan kalebu akeh aplikasi ing alat pemotong. Kestabilan lan kinerja dhuwur saka seri nggawa akeh keuntungan kanggo pelanggan kita lan inspirasi menyang berkembang produk kualitas. MT25S kelas bahan buta ultra-nggoleki dirancang kanggo pemesinan materi kekerasan kaya baja hardened. Lan MT12s kelas khusus kita dirancang khusus kanggo mesin kasar lan rampung saka stainless steel. Kita uga bisa berkembang kelas anyar kanggo aplikasi tartamtu.

Grade Chart

gradeMT09UMT10SMT12SMT25SMT06UMT20.8
Range ISOK10-K20K20-K40K20-K40K20-K40K05-K10K40-K50
WC + karbida liyane%9190888893.585
Lowongan Kerja%91012126.515
Ukuran wc WCμm0.40.80.60.40.60.8
Kapadhetang / ㎝³14.514.4214.1214.114.8513.95
kekerasanHv30189016001580175018901350
HRA93.591.591.292.593.589.589.5
tancep kekuatan pecahN / mm²380041004200440037003800
kpsi551590609638540551551
ketangguhan frakturMpa.m½10.214.214.713.510.117.5
modulus enomkpsi867808536080860800009100079086
kompresif kekuatankpsi11451015101011091156957

Aplikasi kasebut

GradeProperti lan aplikasi
MT09UUltra-fine grain WC with 9% Co Resistance wear very high and excellent deformation resistance High speed cutting milling, finishing For use on hardened steel, plastics, fiber reinforced materials, HRC55-65
MT10SUltra-fine grain WC with 10% Co Resistance wear very high and deformation excellent High speed cutting milling & drilling For general usage and suitable for all kind of material belowHRC45
MT12SSubmicron grain WC with 12% Co High toughness and wear resistance Khusus dirancang kanggo mesin stainless steel Kanggo panggunaan stainless steel, wesi nikel, titanium alloy, lan khusus alloy
MT25SWc gandum ultra-halus dengan 12% Co Ketangguhan tinggi dan tahan pakai tinggi Cocok untuk pemrosesan finishing dan roughing baja dengan kekerasan antara 45 dan 55HRC baja untuk perlakuan permukaan, nikel dan nikel paduan
MT06USubmicron grain WC with 6% Co High wear resistance High speed speed Kanggo pengeboran lan penggilingan komposit plastik, PCB, keramik, kayu, lan MDF
MT20.8Submicron grain WC with 15% Co High strength and toughness Punching speed-speed Kanggo nggunakake punches carbide solid

PEMENANG FOR QUOTATION

ALL INQUIRY bakal dilindhungi ING 12 HRS

jv_IDBasa Jawa
en_USEnglish zh_CN简体中文 es_ESEspañol arالعربية hi_INहिन्दी pt_BRPortuguês do Brasil bn_BDবাংলা ru_RUРусский ja日本語 pa_INਪੰਜਾਬੀ de_DEDeutsch ko_KR한국어 fr_FRFrançais tr_TRTürkçe viTiếng Việt pl_PLPolski jv_IDBasa Jawa