Cylindrical
Bunder Rotary Carbide

Burrs rotary karbida tungso minangka alat pemotong cilik sing digunakake kanggo nggiling, nggawe, lan nyemburake bahan kaya keramik, watu, baja, aluminium, plastik, lan kayu kayu. Nawakake tarif ngilangi stok sing dhuwur kanthi tumindak panggilingan sing lancar kanggo nyuda getar lan swara. Lan ngirim mbusak chip sing gedhe lan apik.

Potong Tunggal

Bangko karbida potong tunggal minangka alat sing umume dirancang kanggo wesi, baja, sawetara tembaga lan tembaga, lan bahan-bahan ferrous liyane. Bakal menehi penghapusan materi sing apik lan ngrampungake workpiece sing apik.

Bangkai karbida tunggal Motong

Motong kaping pindho

Dobel kaping pindho ngidini ngilangi stok kanthi cepet ing bahan sing luwih angel. Kajaba saka suling kiwa ngiwa nyuda tumindak sing narik, sing bisa ngontrol operator luwih apik. Nyuda ukuran Kripik, lan bisa digunakake kanthi luwih alon tinimbang kecepatan normal.

Kaping pindho bubuk karbida

Diamond Cut

Motong inten banget efektif ing sabuk aloi panas sing diobati lan ngasilake chip cilik. Nawakake kendhali operator apik banget kanthi ngilangi stok apik ing pangorbanan rampung. Giling inten bakal nyuda urip alat.

Intan ngethok karbida

Mill Mill Cut

Kanggo nggunakake bahan non-ferrous lan non-metallic. Iki dirancang kanggo ngilangi saham kanthi cepet kanthi loading minimal chip.

Pabrik panggang kanthi cepet karbohidrat

Industri
Aplikasi

Kaluwihan
  • Urip dawa
  • Gunakake kanggo jangka produksi dawa
  • Ngilangi saham kanthi dhuwur
  • Cocog kanggo nggunakake ing akeh bahan sing angel lan angel
  • Cocog kanggo Deburring, finishing, ukiran, mbentuk lan melicin welds, cet, mati lan pangapura
Bahan kanggo workpieces

Thanks kanggo hard banget saka thlan tungsten karbida, cocog banget kanggo digunakake ing bahan sing paling angel, kayata baja, wesi logam non-ferrous, wesi tuang, lan plastik sing dikuatake. Kanthi tungsten karbida, sampeyan bisa mbukak bit burr sampeyan ing lingkungan sing luwih panas, sing Hurr burrs bakal wiwit cair.

  • Baja, Waja Karbon & Baja Karat
  • Wesi Iron
  • Aluminium
  • Titanium
  • Kobalt
  • Nikel
  • Emas, Platinum & Perak
  • Keramik
  • Fiberglass
  • Plastik, Serat Plancong Karbon (PlP), Plastik Serat Kaca Serat (GRP)
  • Kuningan, Tembaga & Perunggu
  • Seng
  • Kayu
Aplikasi Khusus

Bunder karbida ditemokake ing piranti kayatagrinders mati, alat puteran pneumatik, ukiran kanthi kacepetan dhuwur, mikro Motors, Drug pendant, lan poros fleksibel, lan alat puter hobi. Dheweke pancen becik kanggo nggawe logam, nggawe alat, ukiran kayu, nggawe perhiasan, welding, chamfering, casting, deburring, mecah, cylinder head porting, lan sculpting ing aeroangkasa, otomotif, kedokteran, watu, lan industri logam.

Burrs
Wangun

Wit Burrs

Gunakake kanggo nggulung sudhut lan nggawe potongan cekung. Gunakake ujung pojok kanggo ngethok wilayah sing angel kanggo tekan wilayah lan kontur kanthi leukemia.

Bal Burrs
Balung Cone Inverted

Gunakake bolong tungsten karbida tulung sing bentuk bathi kanggo nggawe v-cut lan chamfering sisih mburi.

Cone nuding
Pungkasane Motong
Burrs oval
Flame Burrs
Oblate Spheroid
Burrs Countersink