Karbida semen digawe saka senyawa hard logam logam (hard phase), sing umume dadi karbida, lan binder logam (fase naleni) sing dipikolehi kanthi metallurgi bubuk,. Minangka wesi sing angel kanggo alat nglereni, karbida sing umume digunakake yaiku tungsten karbida (WC), titanium karbida (TiC), lan tantalum karbida (TaC), niobium karbida (NbC), dll. karbida semen gumantung banget marang isi kobalt.

Amarga saka titik lebur, kekerasan sing dhuwur (deleng Tabel 1-1), stabilitas kimia sing apik, lan stabilitas termal sing apik sing karbida ing karbida semen duwe lan jumlah bahan-bahan karbon suhu dhuwur, kekerasan lan tahan Abrasiveness lan panas resistance luwih dhuwur tinimbang baja kacepetan sing dhuwur.
Komponen utama fase keras aloi yaiku WC. WC duwe resistansi nyandhang sing apik. Sawetara karbida duwe kekerasan lan WC sing padha, nanging ora duwe resistensi nyandhang sing padha. Kejabi, WC duweni kekuwatan ngasilake sing luwih dhuwur (Tabel 1-2), saéngga resistansi kanthi deformasi plastik luwih apik. WC duwe konduktivitas termal sing apik, yaiku salah sawijining sifat sing paling disenengi kanggo nggawe bahan alat. Kajaba iku. WC duwe koefisien ekspansi termal sing kurang kira-kira 1/3 saka kelenturan modulasi steel.WC yaiku kaping telu saka baja, lan modulus torsional yaiku kaping pindho saka baja. Mula, kekuwatan kompresi karbida semen uga luwih dhuwur tinimbang baja. Kajaba iku, WC duwe karat lan resistansi oksidasi sing apik ing suhu kamar, resistensi listrik sing apik, lan kekuatan strukture sing dhuwur. sifat-sifat apik WC iki wis diwenehake menyang wesi atos kanthi komponen utami.

Dibandhingake baja kacepetan sing dhuwur, kekerasan karbida semen yaiku HRA89-94, sing luwih dhuwur tinimbang kekerasan HSS (HRC63-70 utawa HRA83-86.6). Suhu nglereni maksim sing diidini kanggo karbida semen bisa nganti 800-1000 ° C utawa luwih, sing bisa luwih dhuwur tinimbang HSS (550-650 ℃). Kekerapan suhu karbida semén dhuwur bisa HRA82-87 ing 540 ° C, sing padha karo kekerasan suhu normal baja kacepetan dhuwur. Kekerasan ing 760 ° C yaiku HRA 77-85, lan bisa dirampungake ing HRA 73-76 ing lingkungan 1000-1100 ° C. Kajaba iku, resistensi nganggo karbida semen karbida yaiku 16-20 kali luwih dhuwur tinimbang HSS paling apik . Amarga kekuwatan suhu sing dhuwur lan tahan resisten, karbén semen duwe kinerja ngethok luwih dhuwur tinimbang baja kanthi kecepatan kanthi dhuwur lan bisa nambah daya tahan alat nganti pirang-pirang puluhan. Yen nggawe mesin baja struktural biasa, kacepetan nglereni 4-10 kaping luwih dhuwur tinimbang piranti baja kacepetan sing dhuwur.
Minangka bahan nglereni, karbén semen digunakake kanthi wiyar (pirsani Tabel 1-3)). Ing proses ngowahi, kajaba sawetara garis diameter diameter cilik lan sawetara kerjane logam sing ora ferrous, meh kabeh bisa diproses kanthi alat ngowahi karbida. Ing proses pengeboran, saliyane penggeretan karbida sing ana, penggerek karbida, pengeboran bolongan jero, penggeretan injeksi karbida lan penggeretan karbida sing diindeks uga wis sukses digunakake kanggo baja mesin. Kajaba iku, pabrik mburi karbida wis digunakake digunakake. Liyane kayata mesin reamer, mill end, gear modulus cilik, gear modulasi medium lan gedhe kanggo permukaan waos (kayata m40 hob lan m12 pin cutter), broach lan alat liyane nggunakake Alloys sing saya suwe saya mundhak. Sanajan proporsi karbida semen ing bahan alat luwih murah tinimbang HSS lan rangking nomer loro, proporsi potongan kripik padha karo 68%. (Miturut profil 1979 AS saka perusahaan karbida semen sing dibukak ing China, ing Amerika Serikat, alat pemotong karbida ngethok 80% saka potongan pemotong.). Miturut laporan, ing sawetara negara, luwih saka 90% alat ngowahi lan luwih saka 55% pemotong panggilingan digawe saka karbon semen, lan pola iki terus tuwuh.

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *

jv_IDBasa Jawa