Sejarah

Wiwit taun 2001, Zhuzhou Meetyou Carbide wis nglangkah tujuan kanthi langkah demi langkah ing industri hardmetal. Minangka salah sawijining produsen karbida tungsten paling gedhe ing China, tresna lan semangat kanggo inovasi lan tekad mbantu kita ngukur dalan sukses.

Wawasan

Dikenal ing saindenging jagad kanggo macem-macem blumbang karbida lan alat pemotong karbida kanggo macem-macem aplikasi, ngluwihi garis produk sing ekstensif, Meetyou Carbide fokus ing terus-terusan nguatake produktivitas sampeyan karo pendekatan inovatif.

Kapasitas

Kita ora mung duwe peralatan manufaktur bubuk majeng, nanging uga macem-macem layanan pangolahan ing situs, kayata panggangan tanpa pusat, sumbu CNC 5-sumbu, gilingan internal CNC, kabel EDM, lan etching laser, dll.

Jilid Businese

Zhuzhou Meetyou Carbide minangka perusahaan teknologi pribadi sing digabung karo pangembangan, desain, produksi, lan pemasaran produk karbida semen. Saiki, total aset tetep saka 100 juta RMB, lan area lantai luwih saka 25,000 m².

Pisanan Kualitas

Kanggo njamin kualitas karbida lan layanan sing apik, wiwit wiwitan pangembangan produk nganti produksi massal, kita duwe Sistem Manajemen Kualitas sing lengkap kanggo ngatasi saben proses detail.

Panaliten

Kita duwe luwih saka 200 paten sing diwenehake, tegese kita duwe salah sawijining kemampuan riset paling kuat ing industri. Tim peneliti kita terus nambah teknologi saiki.

Nilai inti

Ngormati. Profesionalisme. Sabar. Iki minangka nilai inti sing nemtokake budaya Meetyou Carbide lan nuntun kita ing karya saben dinane lan cara nindakake bisnis.

Industri

Kita ngladeni industri sing meh kabeh aspek saka industri manufaktur, saka nglereni logam dadi kayu, otomotif nganti aeroangkasa, cetakan dadi minyak & gas, lan liya-liyane.