Internships
program

Sampeyan bisa sinau akeh kanthi makarya ing kantor lan kerja ing omah.

Manungsa
sumber daya

Manajemen Sumber Daya Manusia

Produk
Manager

Engineer pangembangan produk

Lab
Manager

Ngatur fasilitas tes ing laboratorium

Pengin nggarap kita?

Hubungi kita dina iki kanggo masa depan sing luwih apik.