Email Us
utawa isi formulir kasebut

+ (86) 073128420963

Telpon kasedhiya saka 8:00 kanggo 17:00 ing wektu Beijing.

Aja ragu-ragu hubungi kita!

Zhuzhou Meetyou Cemented Carbide Co, Ltd

471 Jalan Jinshan, Kabupaten Hetang, Kota Zhuzhou, Provinsi Hunan, China 412000