Inclusions in molten steel during smelting are one of the important reasons for cracks in...
1、 Strength Definition: the ability of components or parts to resist damage (fracture) or significant...
The bearing capacity, rotation accuracy and antifriction performance of rolling bearing will change due to...
Shape tolerance refers to the allowable variation of the shape of a single material element,...
Segel mekanik minangka piranti kanggo nyegah bocor cairan, sing kalebu paling ora ...
Fenomena fisik ing pamrosesan titanium Tenaga pemotong titanium mung luwih dhuwur ...
Plementid semen wis digunakake meh setaun. Sajrone periode kasebut, dheweke wis dadi ...
Penet isostatik panas (hip) minangka metode pangolahan material, sing menehi compresses materi kanthi bebarengan ...
Ing sawetara wulan, panjaluk pasar topeng dadi gedhe, nyopir rantai industri sing gegandhengan karo topeng ...
Peralatan rumah tangga ana gandheng cenenge karo panguripan masarakat saben dina, kayata kondhisi hawa kluwarga, kluwarga ...
A good mechanical process engineer must be a good processing equipment application engineer. He has...
Engraving knife types Single edge milling cutter, double-edged milling cutter, double-edged ball end cutter, straight...
Thread formation and construction (1) The formation of screw thread: a point on the cylindrical...
Adjustable fixture Adjustable fixture can be divided into general adjustable fixture and group fixture (also...
Suhu sing diprodhuksi dening nglereni logam ing zona pemotongan paling dhuwur 800 800 ...
 Kanthi nambah permintaan akurasi pabrik, efisiensi produksi lan kualitas mesin ing pindah ...
Minangka alat ukur tliti, mikrometer (uga dikenal minangka micrometer skru) digunakake ing ...
Ing produksi saben dinane, pilihan lumrah kanggo ngowahi bahan lan wujud alat kanthi langsung ...
Ing alat iki mingguan, kita fokus marang pengetahuan lapisan karbida. Sugeng rawuh kanggo nelusuri lapisan ...
Gangguan motret operasi mesin minangka tugas sing angel, utamane ing proses ...
MEETYOU CARBIDE ngasilake macem-macem produk karbida tungsten sing apik (utamane rod karbida, karbida ...
MECÂNICA 2018 EKLEMBUTAN MANCÂNICA MANUFACTURING April 24-27 2018 Booth: G114a Expo Center Norte - SP ...

Tetep nganti anyar