Plementid semen wis digunakake meh setaun. Sajrone periode kasebut, dheweke wis dadi ...
Penet isostatik panas (hip) minangka metode pangolahan material, sing menehi compresses materi kanthi bebarengan ...
Ing sawetara wulan, panjaluk pasar topeng dadi gedhe, nyopir rantai industri sing gegandhengan karo topeng ...
Peralatan rumah tangga ana gandheng cenenge karo panguripan masarakat saben dina, kayata kondhisi hawa kluwarga, kluwarga ...
Lengan tembok sing lancip yaiku bagean sing angel kanggo mesin. Umumé, cara ngowahi lan nggiling ...
Sanajan burr ora gedhe, iki langsung mengaruhi kualitas produk. Mulane, kanthi ...
WC Co karbida semen gampang dioksidasi lan bosok ing suhu suhu dhuwur, sing ...
Amarga tahan banget lan tahan resistansi, tungsten karbida digunakake minangka ...
introduksi tungku sinelling Tungku sinset yaiku jinis tungku sing bisa ...
Ing saben dinane, ora ana prekara utawa dekorasi cilik, pangolahan stainless steel yaiku ...
 Kanthi nambah permintaan akurasi pabrik, efisiensi produksi lan kualitas mesin ing pindah ...
Minangka alat ukur tliti, mikrometer (uga dikenal minangka micrometer skru) digunakake ing ...
Ing produksi saben dinane, pilihan lumrah kanggo ngowahi bahan lan wujud alat kanthi langsung ...
Ing alat iki mingguan, kita fokus marang pengetahuan lapisan karbida. Sugeng rawuh kanggo nelusuri lapisan ...
Gangguan motret operasi mesin minangka tugas sing angel, utamane ing proses ...
Mungkin sampeyan wis krungu wong ora nate ngebor bolongan nganggo pabrik mburi yen ana ...
Apa Sampeyan kudu ngerti babagan Piranti Parting lan Parting Operasi Parting yaiku masang ...
Desain fix umume ditindakake selaras karo syarat tartamtu ...
Ngurangi emisi gas omah kaca CO2 wis dadi tujuane ing jagad iki, lan saiki akeh ...
Konsumsi tenaga sajrone proses pemotong logam diwujudake kanthi bentuk ...
MEETYOU CARBIDE ngasilake macem-macem produk karbida tungsten sing apik (utamane rod karbida, karbida ...
MECÂNICA 2018 EKLEMBUTAN MANCÂNICA MANUFACTURING April 24-27 2018 Booth: G114a Expo Center Norte - SP ...

Tetep nganti anyar