Custom
Alat Nglereni Karbida

Thanks kanggo basis kawruh profesional kanggo loro manufaktur alat lan pangembangan materi, kita bisa menehi pangguna ora mung alat standar kita, nanging uga khusus kanggo desain khusus.

Ngluwihi
Imajinasi

Kita nyedhiyakake desain alat lan manufaktur profesional miturut karakteristik produk, kahanan kerja, bahan pangolahan, lan menehi solusi pangolahan sakabehe. Piranti pemotong karbida khusus kalebu penggeretan khusus, pemotong panggilingan, pemancing, mbentuk pemotong, pemotong senyawa, pemotong bungkus, lsp.

manufaktur alat nglereni adat

Guling Seruling Tunggal

Mills Serat Ending Karbida Tunggal

Ukiran Kinfe

alat ukiran karbida

Endmills Utas

pabrik serat karbida

T Slot pemotong

Pemotong slot Carbide T

Pengin ngrancang alat khusus?

Hubungi kita dina iki kanggo Kutipan gratis!