Diagnosis Serat Pengeboran Karbida Integrasi 1

Gangguan motret operasi mesin minangka tugas sing angel, utamane ing proses pengeboran. Sebabé kaya ing ngisor iki: nalika mesin kanggo bagean njaba, sampeyan bisa ndeleng sebab-sebab kegagalan alat: Nanging, nalika alat kasebut didhelikake ing bolongan kanggo pengeboran, sampeyan ora bisa ndeleng kahanan khusus alat kasebut sajrone mesin.

Yen sampeyan wis nindakake pengeboran lan mesin, utamane nalika ngebur bolongan nganggo bit pengeboran karbida, sampeyan bisa duwe pengalaman yen pipa pengeboran disusun ing garis tengah bolongan utawa rada ndhuwur garis tengah bolongan, lan diameteripun. pipa pengeboran dibutuhake ora luwih saka diameteripun bolongan. Katon apik. Program mriksa liwati. Sampeyan mikir setelan kasebut pas. Sampeyan menet tombol wiwitan. Penyejuk wiwit nyemprotake ing endi wae, lan sampeyan ora weruh apa-apa sing ora biasa sadurunge wadhah pipa penggerek ninggalake bahan kerja. Ing wektu kasebut, kuatir paling gedhe sampeyan kedadeyan - pungkasan penggerek wis ilang

Yen kedadeyan kasebut, alasan sing biasa yaiku yaiku chip machining utawa pipa pengeboran nyoba ngebor menyang mburi bolongan buta. Sawise mriksa, yen bagean ndhuwur pipa pengeboran tetep ana ing bolongan lan angel diilangi, mula bolongan kasebut bakal diisi Kripik, lan sampeyan bakal nemokake sabab saka kegagalan bencana. Ing kasus iki, setelan paramèter nglereni, kayata nglereni ambane lan tingkat feed, ngasilake luwih akeh chip sing ora bisa dibuwang wektu. Solusi kasebut yaiku nggunakake pipa pengeboran diameter sing luwih cilik yen bisa. Yen ora, parameter nglereni kudu dikurangi kanggo nyuda jumlah chip sing diasilake. Yen mburi pipa pengeboran sing rusak ora ana ing bolongan, utawa wis ana ing bolongan, lan diwatesi ing bolongan supaya pipa pengeboran ora bisa ditarik, sampeyan bisa nyoba ngebor pipa pengeboran kanthi luwih jero. Mokal kanggo ngrampungake operasi pengeboran kaya iki kanthi pipa pengeboran ing wektu iki!

Diagnosis Serat Pengeboran Karbida integral 2

Rampant nyandhang

Sawise nggawe pangaturan sing dibutuhake, pipa pengeboran bisa ngrampungake pangolahan bolongan tanpa kegagalan bencana, nanging yen sampeyan ngrancang nomer produk sing bakal diproses ing saben shift pangolahan, iku ora bisa ditampa. Amarga sampeyan mikir pipa bor diganti asring banget. Sawise mriksa pipa bor, ditemtokake manawa panggunaan pinggiran nglereni tambah.

Nanging, panyebabe nyandhang cepet gampang disalahake. Umumé, kanthi proses machining, intermittent cut utawa chattering bakal nyebabake pembentukan liang cilik ing pojok padha karo nyandhang pasuryan mburi. Kajaba iku, nyandhang lumahing pemotong mburi bisa uga diwiwiti saka pinggiran gabungan pipa ndhuwur bor. Iki amarga panas lan tekanan sing digawe ing proses pembentukan chip sing nyebabake bahan kerja bisa dilas menyang permukaan ndhuwur pipa pengeboran. Kajaba iku, ing sawetara kasus, efek welding bakal tambah amarga potongan cilik saka karbida karboh sing dipisah saka pipa pengeboran. Kanggo nemtokake manawa ana syarat kanggo nyandhang pipa pengeboran, siji utawa rong bolongan bisa dilatih banjur dipriksa swarf utawa kripik. Tekanan utawa panas kudu suda kanggo nyuda swarf. Alesan tekanan banget ambane nglereni lan tingkat dipakani. Ngurangi jumlah nglereni nyuda tekanan lan panas, nanging uga produktivitas. Owah-owahan sing luwih praktis yaiku aplikasi alat dilapisi. Pelapisan bisa nyuda panas sing digawe dening alat sing obah ing permukaan sing lagi nglereni. Kanggo lapisan lapisan tipis, deposisi beluk luwih efektif tinimbang deposisi beluk kimia, sing nggawe pinggiran alat luwih elek.

Diagnosis Serat Pengeboran Karbida Integrasi 3

pendinginan

Umumé, pangguna digunakake kanggo nyuda panas kanthi nggunakake coolant. Kanggo mesin diameter diameter njaba, iku cara pendinginan umum lan prasaja. Nanging ngebur bolongan cilik bisa angel, amarga bolongan kasebut diisi sebagian karo pipa pengeboran lan kripik logam panas, sing kudu digawe adhem. Wiwit garis coolant cedhak bolongan asring diblokir, cara paling apik yaiku nyedhiyakake coolant liwat rak pipe penggerek. Luwih becik nyedhiyakake pasokan sing cukup ing sekitar kurungan pipa pengeboran kanggo nyuda resistensi penyejuk liwat jalur lan mlebu ing ngisor bolongan.

Diagnosis Serat Pengeboran Karbida integral 4

Umumé, iki mbutuhake nemokake sawetara dalan coolant, kayata ing sisih pinggir pipa sing nglereni, sing liyane ing sisih ndhuwur pipa pengeboran, lan liyane ing sisih mburi ngelawan menyang pinggir nglereni. Kanggo cooling cukup. Piranti nglereni ilmiah nggunakake gagang teknologi dering penyejuk supaya coolant digunakake ing arah peripheral pipa bor, sing uga kalebu coolant jinis "tabung".

Yen alat ngilangi sawise ngebur sawetara bagean, panyebab paling umum yaiku gangguan saka proses mesin, kayata nalika mesin bolongan salib utawa keyways. Kanggo ngindhari gangguan saka proses pengeboran, perlu kanggo alat kasebut duwe radius fillet tip utawa ujung utawa loro.

Yen sababe kokain kasebut ora dadi gangguan saka proses pangolahan, mula panyebaran sing paling akeh yaiku getaran. Getaran padha karo gangguan machining nalika alat mbengkongake banjur mudhun lan banjur munggah nalika alat kasebut santai. Dadi kanggo nggawe serangan tengah ing pinggir nglereni. Solusi sing mungkin yaiku nambah tingkat feed. Yen kacepetan feed saya tambah kanthi 10%, tekanan kasebut bisa saya tambah kanthi lengkap, saengga alat kasebut ana ing negara deflection, kanggo nyegah longgar lan getar.

Sawise diagnosa lan tekad kanggo nyandhang pasuryan mburi, akeh pasinaon babagan nyandhang pasuryan mburi wis kesimpulan yen nyuda kacepetan nglereni cilik bakal nyebabake owah-owahan penting ing layanan layanan alat, supaya bisa uga supaya ora kena pengaruh panggunaan normal alat amarga kakehan pasuryan mburi. Contone, nalika kacepetan nglereni dikurangi saka 400ft / min nganti 300ft / min, umur alat kasebut bakal dilanjutake saka 12 menit nganti 40 menit. Kanggo ngatasi masalah produksi, kita kudu terus-terusan penting banget lan ngrampungake kanthi tepat ing waktune. Nanging aja ngadili mode gagal. Pangadilan sing salah bisa uga duwe pengaruh sing beda.

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *

jv_IDBasa Jawa