Kepiye Cara Pilih Coating Alat Kanthi Bener ing Mesin kanggo Ngapikake Urip Alat 1

Teknologi lapisan permukaan minangka teknologi modifikasi permukaan sing dikembangake kanggo nanggepi permintaan pasar. Wiwit katon ing taun 1960, teknologi iki wis digunakake digunakake ing industri manufaktur alat pemotong logam. Utamane sawise munculake teknologi nglereni kacepetan kanthi dhuwur, teknologi dilapisi kanthi cepet lan ditrapake, lan dadi salah sawijining teknologi kunci kanggo manufaktur alat pemotongan kanthi kacepetan dhuwur. Teknologi iki bisa nggawe film ing permukaan alat pemotong kanthi cara kimia utawa fisik, saéngga alat pemotong bisa entuk kinerja pemotong sing komprehensif, supaya bisa nyukupi syarat-syarat nglereni kacepetan dhuwur.

Ringkesan, teknologi lapisan permukaan alat nglereni duwe ciri ing ngisor iki:

1. Teknologi lapisan bisa ningkatake kekerasan lumahing alat tanpa nyuda kekuatan alat kasebut. Saiki, kekerasan bisa nganti 100 GPa.

2. Kanthi perkembangan teknologi lapisan kanthi cepet, stabilitas kimia lan resistensi oksidasi suhu dhuwur ing film dadi luwih misuwur, sing ndadekake pemotongan kanthi cepet.

3. Film lubrication nduweni kinerja pelumasan padat sing apik, sing bisa ningkatake kualitas pangolahan kanthi efektif lan uga cocog kanggo nglereni garing.

4. Teknologi lapisan, minangka proses pungkasan kanggo manufaktur alat, ora ana pengaruh ing akurasi alat lan bisa diulang maneh.

Mupangat alat pemotong sing dilapis: bisa ningkatake urip kanggo nglereni alat; efektif ningkatake efisiensi nglereni; nambah kualitas lumahing bahan kerja sing diproses; kanthi efektif nyuda panggunaan bahan, nyuda biaya pangolahan; nyuda panggunaan coolant, nyuda biaya, lan entuk manfaat perlindungan lingkungan.

Perawatan permukaan sing apik kanggo pemotong bunder cilik bisa nambah urip alat, nyuda wektu siklus pangolahan lan ningkatake kualitas permukaan. Nanging, bisa uga tugas sing bingung lan angel milih lapisan alat sing bener miturut syarat pangolahan. Saben lapisan duwe kaluwihan lan cacat ing nglereni. Yen lapisan ora dipilih dipilih, urip alat bisa uga luwih murah tinimbang alat sing ora disengaja, lan malah luwih akeh masalah tinimbang sadurunge.

Saiki, ana macem-macem jinis kemasan sing kasedhiya, kalebu lapisan PVD, kemasan CVD lan lapisan komposit sing dilapisi karo PVD lan CVD. Kemulinan kasebut bisa gampang dipikolehi saka produsen alat utawa supplier lapisan. Makalah iki bakal ngenalake sawetara sifat umum kemasan alat lan sawetara rencana pilihan lapisan PVD lan CVD sing umume. Saben karakteristik lapisan kasebut nduweni peran penting kanggo nemtokake lapisan sing paling migunani kanggo nglereni.

Kepiye Cara Pilih Coating Alat kanthi bener ing Mesin kanggo Ngapikake Urip Alat 2

Kemul TiN

TiN minangka lapisan PVD umum-tujuan, sing bisa nambah kekerasan alat lan suhu oksidasi. Lapisan bisa digunakake kanggo nglereni alat utawa mbentuk alat kanthi baja kacepetan dhuwur kanggo entuk efek pangolahan sing apik.

Lapisan kromium nitrida (CrN)

Lapisan crN minangka lapisan sing paling disenengi ing ngolah tumor chip amarga resistensi adhesion sing apik. Kanthi lapisan sing meh ora katon iki, machinability HSS utawa alat simen karbida semén lan alat bakal tambah apik.

Lapisan berlian

Lapisan berlian CVD bisa nyedhiyakake kinerja sing paling apik kanggo nglereni alat saka bahan logam tanpa ferrous. Pelapik sing cocog kanggo ngolah grafit, komposit matriks logam (MMC), aloi aluminium silikon sing dhuwur lan akeh bahan abrasive liyane. Reaksi kimia ana, sing bakal ngrusak lapisan lekatan ing antarane lapisan lan alat nglereni.

Peralatan lapisan

Lapisan sing cocog kanggo panggilingan hard, nutul lan pengeboran beda-beda lan duwe acara aplikasi khusus dhewe. Kajaba iku, lapisan lapisan uga bisa digunakake. Lapisan liyane dipasang ing lapisan permukaan lan matriks alat, sing bisa ningkatake urip layanan alat kasebut.

Lapisan TiC (TiCN)

Unsur karbon sing ditambahake ing lapisan TiCN bisa nambah kekerasan alat lan entuk pelumas permukaan sing luwih apik. Minangka lapisan sing cocog kanggo alat baja kanthi kecepatan sing dhuwur.

Nitrogen-Aluminium-Titanium utawa Coatings Nitrogen-Titanium-Aluminium (TiAlN / AlTiN)

Lapisan alumina sing kabentuk ing lapisan TiAlN / AlTiN kanthi efektif bisa ningkatake peralatan kerja ing suhu dhuwur kanggo alat nglereni. Pelapisan bisa digunakake kanggo alat pemotong karbonan semen utamane digunakake kanggo motong garing utawa semi-garing. Miturut proporsi sing beda Al lan Ti ing lapisan kasebut, lapisan AlTiN bisa nyedhiyakake kekerasan permukaan sing luwih dhuwur tinimbang lapisan TiAlN, saengga minangka pilihan lapisan liyane sing bisa dileksanakake ing lapangan mesin kanthi kecepatan sing dhuwur.

Karakteristik Coatings

atose

Kekerasan permukaan sing disebabake lapisan iki minangka salah sawijining cara paling apik kanggo ningkatake urip alat. Umumé, manawa kekerasan materi utawa permukaan sing luwih suwe, umur luwih dawa alat kasebut. Celengan TiCN duwe kekerasan sing luwih dhuwur tinimbang lapisan TiN. Amarga nambah konten karbon, kekerasan lapisan TiCN tambah 33%, lan kisaran atose kira-kira Hv3000-4000 (gumantung saka pabrikan). Aplikasi saka lapisan berlian CVD kanthi kekerasan permukaan nganti Hv9000 babagan alat pemotong wis diwasa. Dibandhingake alat pemotong dilapisi PVD, urip alat pemotong ditutupan CVD inten wis tambah kaping 10-20 kaping. Kekerapan lan nglereni alat sing dilapisi berlian bisa luwih saka 2-3 kaping luwih dhuwur tinimbang alat sing ora larang, dadi pilihan sing apik kanggo nglereni bahan non-ferrous.

Suhu oksidasi

Suhu oksidasi yaiku suhu ing endi palapis mula bosok. Sing luwih dhuwur suhu oksidasi, luwih nguntungake kanggo nglereni kanthi suhu sing dhuwur. Sanajan kekuwatan suhu ruangan lapisan TiAlN luwih murah tinimbang lapisan TiCN, nanging wis dibuktekake yen lapisan TiAlN luwih efektif tinimbang lapisan TiCN ing proses suhu suhu. Alesan kenapa lapisan TiAlN bisa njaga kekerasan ing suhu sing dhuwur yaiku lapisan alumina bisa dibentuk ing antarane alat lan chip, lan lapisan alumina bisa mindhah panas saka alat kasebut menyang bahan kerja utawa chip. Kacepetan potongan alat karbonan semen biasane luwih dhuwur tinimbang alat baja kacepetan dhuwur, sing ndadekake TiAlN minangka lapisan sing luwih disenengi kanggo alat karbonan semen. Lapisan PVDTiAlN biasane digunakake kanggo penggeretan karbida semen lan pemotong panggilingan mburi.

Tanggung jawab

Rintangan nyandhang nuduhake kemampuan kanggo nutupi kanggo nyandhang. Sanajan kekerasan sawetara bahan kerja bisa uga ora dhuwur, unsur-unsur sing ditambahake ing proses produksi lan proses sing diadopsi bisa nyebabake retak utawa bluntness.

Lubrication lumahing

Koefisien gesekan sing dhuwur bakal ningkatake panas sing nglereni, sing bakal nyepetake urip lapisan lan malah nyebabake gagal. Koefisien gesekan bisa ngetrapake hayat alat. Lumahing lapisan sing dilapis kanthi lancar kanthi apik kanggo nyuda panas sing nglereni, amarga permukaan sing licin ngidini kripik bisa cepet ngilangi rai rake lan nyuda generasi panas. Dibandhingake karo alat pemotong sing ora dipasang, alat pemotong ditutupi kanthi pelincir permukaan sing luwih apik bisa uga bisa diproses kanthi kacepetan sing luwih dhuwur, saéngga ngindhari welding suhu dhuwur nganggo bahan bahan kerja.

Properti anti caking

Rintangan saka lapisan lapisan bisa nyegah utawa nyuda reaksi kimia ing antarane alat lan materi sing wis diproses, lan ora diilangi bahan bahan kerja ing alat kasebut. Ing pangolahan logam non ferrous (kayata aluminium, kuningan, lan sapiturute), pemotong asring ngasilake tumor lebu (BUE), nyebabake kerusakan alat utawa ukuran bahan kerja. Sawise materi sing wis diproses wiwit tundhuk karo alat kasebut, ketaatan kasebut bakal terus berkembang. Contone, nalika bahan kerja aluminium diproses kanthi nut sing dibentuk, aluminium adheren ing tutul bakal nambah sawise saben bolongan diproses, lan pungkasane diameter tap kasebut bakal dadi gedhe banget, nyebabake scrap ukuran bahan kerja. Lapisan kanthi resistensi adhesion sing apik bisa nduwe peran sing apik banget sanajan ing proses ngolah manawa kinerja penyejuk ora apik utawa konsentrasi kurang.

Aplikasi Coatings

Nglakoni aplikasi lapisan rega-kanggo-rega sing dhuwur bisa uga gumantung saka akeh faktor, nanging kanggo saben aplikasi pangolahan tartamtu, biasane ana siji utawa sawetara pilihan lapisan sing layak. Pilihan kemul sing cocog lan properti bisa uga ana bedane sing bisa dicenthang ing kinerja proses lan meh ora ana perbaikan. Nglereni ambane, kacepetan nglereni lan coolant bisa mengaruhi efek aplikasi kanggo lapisan alat.

Amarga ana akeh variabel kanggo ngolah materi bahan kerja, salah sawijining cara paling apik kanggo nemtokake lapisan sing kudu dipilih yaiku kanthi nglereni uji coba. Pemasok lapisan terus ngembangake lapisan sing luwih anyar kanggo nambah suhu, gesekan lan nyandhang lapisan.

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *

jv_IDBasa Jawa