Umumé, panggunaan karbida ing alat nglereni wiwit pangembangan wiwit sangalas wolu puluh lima. baja kanthi kecepatan tinggi (HSS) minangka standar kanggo alat pemotong logam wiwit sangalas wolu. Bahan karbida metu mengko lan dianggep minangka substitusi langsung kanggo HSS.Iku asring digunakake minangka referensi kanggo mbandhingake amarga kekuwatan, nyandhang resistensi, lan kekerasan sing cukup kanggo nglereni logam tujuan umum, nggawe dheweke dadi garis dasar kanggo mbandhingake karo cemented karbida.

Apa tungsten karbida?

Karbida semen yaiku serbuk logam karbet logam ukuran refleksi kanthi ukuran kobalt, molibdenum, nikel, lan sapiturute. Isi karbida karbon kanthi suhu semen dhuwur ngluwihi baja kanthi kacepetan dhuwur kanthi kekerasan (HRC75-80) lan resistensi nyandhang sing apik.
Wigati banget yen kekerasan panas karbida semen bisa tekan 800-1000 derajat. Properti kasebut cocog karo kacepetan karbida lan nggawe 4 nganti 7 kaping luwih cepet tinimbang baja kacepetan sing dhuwur lan kanthi efisiensi nglereni sing luwih dhuwur.
Nanging, kekurangane uga padha karo HSS. Iki nduwe kekuatan mlengkung sing sithik, kekarepan angel banget, brittleness dhuwur, lan kurang pengaruh lan resistensi getaran.
Partikel karbida Wolfram, sing ana ing kisaran 0.2 nganti 1μm, dicithak kanthi kobalt kanggo nggawe massa padhet. Kobalt tumindak dadi binding kanggo "semen" partikel kasebut. Bahan iki ngowahi revolusi industri pemotong logam kanthi ngaktifake kecepatan lan feed sing luwih cepet lan nyedhiyakake umur alat sing luwih dawa ing sawetara tingkat.

Apa HSS?

Baja kanthi kecepatan tinggi (HSS) minangka baja alat kanthi kekerasan, tahan nyandhang dhuwur lan resistensi panas sing dhuwur. Iki uga dikenal minangka baja sing tajam, tegese isih bisa hardening sanajan digawe adhem nalika hawa nalika quenching, lan terus cetha.
Bener, baja kanthi kecepatan kanthi dhuwur yaiku baja kalebu persentase karbon lan logam liyane. Amarga komposisi, yaiku karakteristik baja kacepetan sing paling penting, HSS ngemot tungsten, molibdenum, kromium, vanadium, kobalt lan unsur-unsur karbida liyane lan jumlah unsur alloying kira-kira 10 nganti 25%. Komposisi kasebut nyedhiyakake potongan klasik lan mesin kanggo HSS, kayata resistansi nyandhang. Ing negara sing diluncurake, wesi, kromium, bagean saka tungsten lan isi karbohidrat ing karat baja kanthi bentuk karbohidrat kanthi karat banget, sing bisa nambah resistensi nyandhang baja (sawetara kekerasan rockwell HRC64-68).

Kejabi, kita kabeh ngerti yen HSS kacathet amarga kekerasan panas.Iku amarga tung tung sing bubar ing matriks. Keras panas baja kanthi baja dhuwur bisa tekan 650 derajat. Unsur tungsten, molibdenum, kromium, vanadium, kobalt lan karbida liyane bisa mbantu njaga kekerasan ing sangisore pemanasan panas (udakara 500 ° C)
Mbandhingake HSS karo baja alat karbon, sawise ngilangi lan medeni kanthi suhu kurang, baja alat karbon nduweni kekerasan ing suhu kamar. nanging nalika suhu luwih dhuwur saka 200 ° C, kekerasan baja alat karbon suda banget. Kajaba iku, kekerasan baja alat karbon ing suhu 500 ° C bakal tiba ing tingkat sing padha karo kahanan nglengkapi, tegese kemampuan kanggo ngethok logam wis ilang.Ini fenomena kasebut mbatesi nggunakake baja alat karbon kanggo alat nglereni. Nalika baja kacepetan dhuwur ndadekake kekurangan kritis baja alat karbon amarga atose panas sing apik.

Bandhinge

Kaping pisanan, njaga kekerasan ing suhu sing luwih dhuwur tinimbang HSS, saengga bisa luwih cocog kanggo dipotong luwih cepet. Sanajan wis rada larang tinimbang HSS, bisa metu kanthi faktor kaping 5-10 kaping gumantung saka aplikasi kasebut, sing ndadekake regane total kurang.
Saka perspektif properti machining, alat sing dicithak karbida kanthi efektif bisa ningkatake permukaan ndhuwur lan banjur ngontrol ukuran bahan kerja luwih apik tinimbang HSS.
Sanajan produk karbida cukup larang regane, wong isih nemoni cara kanggo nyuda biaya kanggo materi, mung nggunakake karbida ing ujung utawa ujung. Badan lan shank digawe saka baja alat keras sing kurang angel. Banjur, biaya sakabèhé kurang sithik.
Popularitas alat karbida tambah kanthi bertahap sajrone sawetara taun kepungkur, nanging kanthi objektif, isih durung bisa ngganti HSS ing zona tujuan kerja umum. utamane amarga alat HSS siap kasedhiya lan larang regane lan uga kemampuan kanggo entuk lingkungan kerja.
Kajaba iku, karbida angel kanggo ngasah. Dadi, biasane tuku minangka sisipan lan diganti nalika chip utawa nyuda. Sanajan bisa nahan kekuwatan compressive, kekuwatane sithik banget. Tips karbida kudu mesthi ing sisih tengen saka lathe. Ngalih titik nglereni ing ngisor garis tengah bisa ngasilake kekuwatan sing luwih dhuwur sing bakal misahake.

Nalika alat HSS ora suwe sajrone karbida, luwih cenderung luwih tahan lan kurang kasar lan minangka pilihan sing paling apik kanggo potongan jero kanthi ukuran tip cilik ing bahan sing luwih angel. Kajaba iku, luwih gampang kanggo ngasah kanggo pangguna rata-rata. Iki bisa gampang diasah nggunakake roda penggelek aluminium.

Mangkono, siji tip sing migunani kanggo milih jinis apa sing bakal digunakake yaiku sampeyan bisa nindakake proses ngasah. Piranti karbida tahan suwe sadurunge dadi kethul, nanging cengkerane sepi kanggo resharpen, sing mbutuhake nggunakake rodha penggiling inten kanggo entuk. Yen sampeyan OK kanthi tajam, alat karbida bakal dadi pilihan sing paling apik kanggo mayoritas aplikasi mesin mesin khas saiki. Sawise kabeh, karbida luwih unggul tinimbang HSS ing paling kasus. nalika nglereni bahan sing lembut kaya aluminium lan plastik, Ijazah HSS bisa lolos.

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *

jv_IDBasa Jawa