Carbide Metal Cutting Tool

Carbide Metal Cutting Tool

Kawontenan lan pangembangan kita ing kabeh proses produksi ngidini kita kanggo njamin kualitas alat pemotong logam karbida: pertama, nemtokake komposisi bubuk, banjur nyiapake bubuk, cetakan, sintering, grinding lan lapisan nganti permukaan pemurnian.

Kanggo ngasilake asil mesin sing efektif, materi pemotongan kudu dioptimalake kanggo aplikasi lan cocok kanggo materi sing bakal diproses. Kita nyiyapake bahan kanggo pelanggan kita. Supaya manawa sisipan karbida solid utawa pabrik karbida sing padhet, alat pemotong kita nduweni alat alat paling dawa lan safety proses.

Tungsten Carbide Floating Plugs

Tungsten Carbide Floating Plug Dies utamané digunakake kanggo teken tembaga, padha bisa bebarengan karo drawing tabung mati. Kanthi gesekan lan deformasi antarane mati lan tembaga ...

Tungsten Carbide Brazed Tips

Tip karbida brazed digunakake akeh kanggo mesin CNC minangka alat ngowahi, alat grounding, alat boring, mbentuk alat ganti, alat panggilingan pungkasan dll. Material: bahan mentah dhuwur perawan karo submicron lan rata-rata ...

Tungsten Carbide Rolls Ring

Tungsten karbida Sintered Ngganti cincin kanggo roller karbida sing wis rampung RINGS FOR BLOKING FINISHING Meetyou Carbide miwiti saka bahan paling apik sing kasedhiya, ngasilake sawetara ...

substrat tungsten carbide saka PDC

    Substrat Tungsten Carbide (WC) salah siji saka basis paling luwis kanggo pertambangan utawa bagian alat mesin sing ditutupi dening lapisan film mirah. Kita nggunakke wêdakakêt alus utawa bubuk alus ...

Carbide cuboid button cutter

Blok baja iki digunakake ing babagan gawean bagean lan karya desain, logam lan kerajinan. Digunakake nalika Flattening utawa Stamping Sheet Metal lan kabel APLIKASI: Perhiasan Membuat, Metal Smiths, Manik & Kawat ...

jv_IDBasa Jawa
en_USEnglish zh_CN简体中文 es_ESEspañol arالعربية hi_INहिन्दी pt_BRPortuguês do Brasil bn_BDবাংলা ru_RUРусский ja日本語 pa_INਪੰਜਾਬੀ de_DEDeutsch ko_KR한국어 fr_FRFrançais tr_TRTürkçe viTiếng Việt pl_PLPolski jv_IDBasa Jawa