Karboh
Blanks Makarya Logam

Kontrol lan pangembangan kabeh proses produksi ngidini kita njamin kualitas alat karbida. Kaping pisanan, nemtokake komposisi bubuk, lan banjur nyiapake bubuk, moulding, sintering, mecah lan lapisan nganti lumahing pemurnian.

Kanggo entuk asil sing efektif, materi ngolah kudu dioptimalake kanggo aplikasi kasebut lan cocog kanggo diproses materi. Kita nggawe bahan kanggo pelanggan. Dadi apa tips karbohidrat utawa tip karbida karbida, alat logam atos kita duwe umur alat sing luwih dawa lan efisiensi kerja.

Dibandhingake karo bahan tradisional

Piranti karbida nolak abrasion kanthi becik. Dheweke uga bisa tahan suhu sing luwih dhuwur - luwih dhuwur tinimbang baja. Piranti sing ngemot tip karbida njaga pinggiran sing luwih cetha tinimbang alat baja, umume ngasilake finansial sing luwih apik nalika nglereni, nyedhiyakake potongan sing luwih resik lan luwih lancar. Lan resistansi suhu kasebut ngidini mesin sing luwih cepet.

Nggunakake alat karbida duweni sawetara kaluwihan:

  • Piranti karbida banget efisien amarga nahan pinggiran.
  • Tetep atose nalika mesin ing suhu sing dhuwur sing digawe kanthi kecepatan pemotongan sing dhuwur.
  • Piranti karbida duwe umur kerja sing luwih suwe.
  • Nggunakake alat karbida bisa entuk mutu mutu permukaan sing luwih apik.
%

Tekan sing luwih dhuwur

%

Kekerasan liyane

%

Kacepetan luwih cepet

%

Urip kanthi alat sing luwih dawa

Industri
mupangat

Industri PCB

Pemotong PCB timbal digunakake ing mesin pemotong timah PCB

Motong Logam

Carbide sisipan blanks lan tips karbida karbida bisa digunakake kanggo nglereni macem-macem logam.