Sapa ta

Alamat situs web kita yaiku: https://www.meetyoucarbide.com.

Apa data pribadi sing diklumpukake lan ngapa kita ngumpulake

Komentar

Nalika pengunjung ninggalake komentar ing situs kasebut, kita ngumpulake data sing ditampilake ing bentuk komentar, lan uga alamat IP pengunjung lan senar agen pangguna browser kanggo mbantu deteksi spam.

Senar anonim digawe saka alamat email sampeyan (uga diarani ngrembug) bisa diwenehake menyang layanan Gravatar kanggo ndeleng manawa sampeyan nggunakake. Kabijakan privasi layanan Gravatar kasedhiya ing kene: https://automattic.com/privacy/. Sawise disetujoni komentar sampeyan, gambar profil sampeyan bisa dideleng dening masarakat ing konteks komentar sampeyan.

Media

Yen sampeyan ngunggah gambar menyang situs web, sampeyan kudu ngunggah gambar kanthi data lokasi sing dipasang (EXIF GPS). Pengunjung menyang situs web bisa ndownload lan ngilangi data lokasi saka gambar ing situs web.

Wangun kontak

Cookie

Yen sampeyan menehi komentar ing situs kita, sampeyan bisa milih kanggo nyimpen jeneng, alamat email lan situs web ing cookie. Iki kanggo kepenak sampeyan supaya sampeyan ora kudu ngisi rincian maneh nalika ninggalake komentar liyane. Kuki iki bakal setaun suwene setaun.

Yen sampeyan ngunjungi kaca mlebu, kita bakal nemtokake cookie sementara kanggo nemtokake manawa browser sampeyan nampa cookie. Cookie iki ora ana data pribadi lan dibuwang nalika nutup browser sampeyan.

Nalika mlebu, kita uga bakal nyiyapake pirang-pirang cookie kanggo nyimpen informasi login lan pilihan tampilan layar sampeyan. Kothak mlebu log suwene rong dina, lan cookie layar pilihan sajrone setaun. Yen sampeyan milih "Elingi Aku", login sampeyan bakal tetep rong minggu. Yen sampeyan wis metu saka akun, cookie login bakal dicopot.

Yen sampeyan ngowahi utawa nerbitake artikel, cookie tambahan bakal disimpen ing browser sampeyan. Kue cookie iki ora ana data pribadi lan mung nuduhake ID kirim artikel sing wis diowahi sampeyan. Kadal sawise 1 dina.

Isi sing dipasang saka situs web liyane

Artikel ing situs iki bisa uga kalebu konten tertanam (contone video, gambar, artikel, lsp). Konten semen saka situs web liyane kanthi cara sing padha karo manawa pengunjung wis ngunjungi situs web liyane.

Situs web kasebut bisa ngumpulake data babagan sampeyan, nggunakake cookie, nampilake pelacakan pihak katelu, lan ngawasi interaksi sampeyan karo konten sing ana, kalebu nelusuri interaksi sampeyan karo konten sing wis ditemtokake yen sampeyan duwe akun lan mlebu menyang situs web kasebut.

Analytics

Sapa sing bakal nuduhake data sampeyan

Suwene bisa ngetrapake data sampeyan

Yen sampeyan ninggalake komentar, komentar lan metadata disimpen tanpa wates. Iki supaya kita bisa ngerteni lan nyetujoni komentar sing bisa ditrapake kanthi otomatis tinimbang ditahan ing antrian moderat.

Kanggo pangguna sing ndhaptar ing situs web (yen ana), kita uga nyimpen informasi pribadi sing diwenehake ing profil pangguna. Kabeh pangguna bisa ndeleng, ngowahi, utawa mbusak informasi pribadhi kapan wae (kajaba ora bisa ngganti jeneng pangguna). Administrator situs web uga bisa ndeleng lan ngowahi informasi kasebut.

Apa hak sing sampeyan duwe data

Yen sampeyan duwe akun ing situs iki, utawa duwe komentar, sampeyan bisa njaluk nampa data pribadhi sing diekspor kanggo sampeyan, kalebu data sing diwenehake menyang kita. Sampeyan uga bisa njaluk supaya bisa ngilangi data pribadi sing dakgayuh babagan sampeyan. Iki ora kalebu data sing wajib kita simpen kanggo tujuan administratif, legal, utawa keamanan.

Ngendi kita ngirim data

Komentar pengunjung bisa uga dicenthang liwat layanan deteksi spam otomatis.

Informasi kontak sampeyan

Informasi tambahan

Kepiye cara nglindhungi data sampeyan

Proses pelanggaran data apa sing ana

Apa pihak katelu sing ditampa data saka

Apa keputusan otomatis lan / utawa profil sing ditindakake karo data pangguna

Syarat pambocoran peraturan industri