-

Kancing Tombol Karbida Tungsten, Tips, Sisipan Pertambangan

Minangka salah sawijining suplemen bit tungsten karbida tungsten paling gedhe ing Zhuzhou, Meetyou karbida wis menehi macem-macem tombol pengeboran batu tungsten karbida sajrone 20 taun. Sampeyan bisa nyana alat kasebut kanggo macem-macem aplikasi saka njelajah pertambangan menyang konstruksi kanggo nambah produktivitas.

Sintering
HIP.

Tungku HIP sing dikontrol komputer maju ditrapake kanggo menehi tekanan luwih akeh sajrone proses sintering supaya bisa luwih akeh struktur.

Wêdakakêna
Banget.

Thanks kanggo kerjasama jero karo HCStarck ing Jerman, materi kita duwe kemurnian sing luwih dhuwur lan ora ana pores saengga ora ana kesempatan kanggo pecah.

Nganggo
Tahan

Kanthi ukuran gandum saka 2μm nganti 6μm, tombol karbida kita duwe kinerja sing apik kanggo nyandhang kasar.

Bentuk Tombol Carbide

Butter Spherical

Button Carbide 2

Ketik

Ukuran (mm)

D

H

SR

? °

ß °

SQ0610

6.25

9.9

3.4

20

26.5

SQ0812

8.25

12.2

4.4

20

26.5

SQ0914

9.25

13.9

5.0

20

26.5

SQ1019

10.25

18.9

5.5

20

27

SQ1119

11.30

19.0

6.0

20

27

SQ1221

12.35

20.9

6.6

20

28

SQ1220A-X

12.35

20.0

6.3

25

24.75

SQ1320

13.35

19.9

7.0

20

27

SQ1422

14.35

22.1

7.7

20

16

SQ1424A-X

14.35

24.0

7.34

25

25

SQ1625

16.35

24.9

8.8

20

16

SQ1930

19.35

30.4

9.76

20

30

SQ2132

21.65

31.9

11.8

20

30

Button Carbide 3

Ketik

Ukuran (mm)

D

H

SR

e

? °

SQ0810-E15

8.25

10.0

4.4

1.5

18

SQ0812-E15

8.25

12.0

4.4

1.5

18

SQ1827-E15

18.25

27.1

9.2

1.5

18

SQ0812-F2

8.25

12.2

4.4

0.7

30

SQ0915-F2

9.25

14.9

5.0

0.7

30

SQ1013-F2

10.25

13.0

5.5

0.7

30

SQ1114-F2

11.30

14.0

6.0

0.7

30

SQ1216-F2

12.35

16.0

6.6

0.7

30

SQ1318-F2

13.35

18.0

7.0

0.7

30

SQ1418-F2

14.35

18.1

7.7

0.7

30

SQ1625-F2

16.35

24.6

8.8

0.7

30

SQ2030-F2

20.45

30.0

11.5

0.7

30

SQ2230-F2

22.45

30.0

12.0

0.7

30

Kancing Conical

Button Carbide 4

Ketik

Ukuran (mm)

D

H

? °

SR

? °

ß °

SZ0812

8.25

12.2

70

3.0

20

27

SZ0913

9.25

13.3

70

3.0

20

26.5

SZ0915A

9.25

14.9

55

3.0

20

26.5

SZ1016

10.25

16.2

70

4.0

20

26.5

SZ1016A

10.25

16.2

52

4.0

20

26.5

SZ1116B

11.30

15.9

52

4.0

20

26.5

SZ1117C

11.30

17.4

60

4.0

20

26.5

SZ1118A

11.30

18.0

55

4.0

20

26.5

SZ1218A

12.35

17.9

55

4.8

20

28

SZ1218B

12.35

18.0

55

4.0

20

27

SZ1219

12.35

18.9

70

4.8

20

28

SZ1422A

14.35

21.9

55

5.0

20

14.5

SZ1424

14.35

23.9

67

3.0

20

15.5

SZ1420C

14.35

20.0

71.5

5.0

30

15.5

Button Carbide 5

Ketik

Ukuran (mm)

     

D

H

? °

SR

e

? °

 

SZ0711-F2

7.25

11.0

70

2.8

0.7

30

SZ0812-E15

8.25

12.0

70

3.0

1.5

18

SZ0812-F2

8.25

12.0

70

3.0

0.7

30

SZ0914-F2

9.25

14.0

70

3.0

0.7

30

SZ1018C-X

10.25

18.0

72

2.7

1.2

60

SZ1219-F2

12.35

18.9

70

4.8

0.7

30

SZ1222X-G10

12.35

22.0

52

2.0

1.0

45

SZ1320-F2

13.35

19.9

70

4.8

0.7

30

SZ1416B-E20

14.35

16.0

56

5.7

2.0

18

SZ1422C-E15

14.35

22.0

71

5.0

1.5

18

Kancing wedge

Button Carbide 6

Ketik

Ukuran (mm)

D

H

h

? 1 °

? 2 °

SR

e

? °

SX0809-E10

8.25

9.0

5.5

22.5

45

1.35

1.0

20

SX1013-E16

10.25

13.0

9.0

22.5

45

2.50

1.6

18

SX1115-E15

11.25

15.0

8.0

22.5

30

2.75

1.5

18

SX1114A-E13

11.30

14.0

8.1

21.5

37.5

3.50

1.3

20

SX1117B-E13

11.30

17.1

9.1

20

26.5

3.00

1.3

20

SX1118C-E11

11.30

17.8

10.1

17.5

25

3.15

1.1

18

SX1621-E20

16.35

21.0

11.0

22.5

35

2.60

2.0

18

SX1623-E20

16.35

23.0

12.0

18

30

3.00

2.0

18

Kancing Parabola

Button Carbide 7

Ketik

Ukuran (mm)

D

d1

d2

H

h1

h2

MP31622

18.0

10.0

9.5

20.15

4.5

6.5

 

Kancing Tombol Carbide 8

Ketik

Ukuran (mm)

D

d

H

h1

h2

? °

3T10416T

16.07

8.0

15.08

3.00

1.8

92

3T10427T

18.75

9.5

17.76

3.75

1.5

83

3T10434T

17.86

9.6

17.16

3.84

1.6

82

Button Carbide 9

Ketik

Ukuran (mm)

D

d

H

h1

h2

? 1 °

? 2 °

? 3 °

JGQ25 / 61-3

15.0

8.8

11.0

1.0

3.5

95

126

30

Button Carbide 10

Ketik

Ukuran (mm)

D

d

H

h1

h2

SR

? °

MA97111-2

16.4

8.8

16.6

11.3

3.8

4.0

40

Pirang Pembuangan Segitiga lan Flat

Kita bisa nggawe kabeh jinis bentuk, ora ana sing persegi tepat utawa datar utawa alun, anggere sampeyan bisa menehi gambar.

Button Carbide Jar

OEM Layanan Custom

Kita bisa ngembangake gelar sing cocog karo syarat sampeyan lan nggawe gambar sing padha karo gambar sampeyan. Laser lan paket netral uga kasedhiya kanggo keuntungan sampeyan.

Bahan lan Aplikasi

Tips kanggo bit DTH

Kancing Tombol Carbide 12Kita nggulung tips karbida kanggo pengeboran perkusi kudu tetep cetha supaya bisa nindakake kanthi optimal lan nyoba kanthi luwih apik kanggo nggawe tips palu DTH dadi cara paling cepet kanggo ngebur batu hard sing wis sampeyan deleng. Ora mung cocog kanggo latihan radhang paru-paru, nanging uga bisa digunakake ing palu banyu lan tukul banyu kanggo nambah tingkat pengeboran ing batuan atos lan sikil konstruksi.

Tombol Batu Pengeboran Tombol

Button Carbide 13

Tombol tajam bisa ngirim energi percussive menyang watu kanggo nggawe patah rock sing efektif kanggo bit pengeboran supaya bisa ngetung kanthi tingkat seng nembus maksimal lan parameter pengeboran liyane.

Saka pilihan lengkap pengeboran bit batu, Meetyou karbida nyedhiyakake solusi alat alat palu kanggo aplikasi pengeboran lan jeblugan kanggo kabeh permukaan lan pengeboran lemah.

Tips kanggo milih drag dragar

Kancing Tombol Carbide 14

Seret milih ngumbara ing lumahing watu sing digedhekake lan ngethok bathi kanthi nyeret potongan bathi ing pasuryan pick. Dheweke ngasilake stres kompresif, nyukur lan tegang.

Kita wis milih desain sing paling luweh saka basis pemotong batu bara lan suhu sing bisa digawe sajrone proses kasebut.

Bit bor batang lan tips perlindungan kanggo bit PDC

Kancing Tombol Carbide 15

Kita wis ngembangake tips karbida karep kanthi kekerasan kanggo nolak abrasi lan erosi. Bit karbida umume luwih disenengi saka bit awak baja kanthi tips sing digawe saka bahan liya kanggo lingkungan sing ana erosi sing bisa nyebabake gagal. Kajaba iku, ana tips tipis karbida sing digawe kanggo potongan pemotong bit PDC, manawa bagean periphery bakal diudhunake.

Tips karbida kanggo mesin tugas abot

Button Carbide 16

Apa nggarap mesin konstruksi standar utawa tugas abot, tips karbida kita ngirim torsi tingkat sing dhuwur, supaya bisa digali liwat rute utawa bolongan semen, es, watu, lan sapiturute, kabeh digawe kanggo ngatasi sawetara kahanan sing angel, kayata repaving dalan, terowongan bawah tanah, lan basi keras sing mboseni. Ora ana masalah sing angel kanggo tips karbida.

Tips kita bisa ngresiki trotoar, pembuangan, pembuangan dalan, lan bolongan dhukungan sing mboseni. Dheweke kolaborasi karo drum panggilingan utawa milih ngalahake ing lemah, lan ngrampungake fungsi panggilingan kanthi nggunakake smash ing lemah.

Pengeboran ruangan kanggo ngebor tungku jeblugan

Button Carbide 17

Fungsi saka bor penggeretan iki yaiku mbukak outlet wesi tungku jeblugan ing wektu lan ngeculake wesi molten lan slag saka tungku jeblugan. Digunakake ing mesin pengeboran outlet wesi mboseni liwat bolongan outlet wesi kanggo ngeculake wesi lan zat besi sing metu. Iki minangka langkah penting kanggo nggampangake ngasilake wesi sing tetep. Amarga lempung stemming bisa mbentuk cangkang sing angel ing suhu sing dhuwur, sing nduweni kekerasan sing luwih dhuwur nganti f8 nganti f12 ing kaku kaku amarga luwih cedhak karo tungku.

Kancing Tombol Carbide 18

Bit penggerek, ora kaya bor penggeretan batu ing suhu normal, mbutuhake kemampuan tahan termal saka 100 ° c nganti 1000 ° c supaya ora duwe owah-owahan plastik lan saéngga tiba saka alur.

Chart Kelas
Kapadhetan / cm3
TRSMPa
KekerasanHRA
Kinerja & aplikasi sing disaranake
15.10180090.0Digunakake utamane minangka tombol cilik kanggo bit perkusi kanggo nglereni formasi keras lan medium alus.
14.95190090.5Kanggo ngramut makutha, bit pengeboran bara listrik, pemotong batu bara, bit kerucut minyak lan bit piso sing digunakake, digunakake ing prospek geologis, pertambangan batu bara lan minyak uga mboseni.
14.80220089.5Kanggo ngramut makutha, bit pengeboran bara listrik, pemotong batu bara, bit kerucut minyak lan bit piso sing digunakake, digunakake ing prospek geologis, pertambangan batu bara lan minyak uga mboseni.
14.95250090.5Umume digunakake minangka tombol bit perkusi ukuran cilik lan medium lan sisipan bit prospektif bit kanggo motong formasi hard lan medium.
14.80240088.5 
14.60245087.6Cocog kanggo bolongan, tombol conical kanggo tahan bantalan percussion, tombol prospek geologis, nglereni formasi keras lan medium.
14.40250086.8Utamane kanggo tombol lan sisipan bit perkusi rotary kanggo nglereni formasi medium-hard lan hard.
14.40255087.2Utamane kanggo tombol lan sisipan bit perkusi rotary kanggo nglereni formasi medium-hard lan hard.
14.40270086.5Gampang kanggo sisipan lan tombol bit perkusi lan bit trisone kanggo nglereni formasi medium-hard, hard, lan angel banget.
14.2285086.0Utamane kanggo tombol bit trisone lan sisipan bit perkusi rotary kanggo nglereni formasi sing angel lan atos.
14.0300085.5Kanggo tong minyak bor, kanggo bathi sing empuk lan sedheng.