Cemented Carbide Pellets 2

-

Cemented Carbide Pellets

Cemented Carbide Pellets, also called as carbide forging dies, are used for mold pellets in the field of chemistry, food, machinery, architecture, etc.

Luwih saka 800 jinis ukuran kasedhiya kanthi dimensi akurat, ukuran gandum, lan permukaan sing polesan uga bisa diwenehake.

Sintering
HIP.

Tungku HIP sing dikontrol komputer maju ditrapake kanggo menehi tekanan luwih akeh sajrone proses sintering supaya bisa luwih akeh struktur.

Wêdakakêna
Banget.

Kita milih kanthi becik lan ngontrol kualitas apik saka bubuk mentahan. Teknologi pengeringan semprot wutah njamin keseragaman panyebaran partikel.

Pangolahan
Ing omah.

We nawakake pelanggan sawetara layanan pangolahan ing situs kalebu panggilingan tanpa pusat, gilingan silinder CNC, panggangan internal CNC, kabel EDM, lan etching laser, dll.

 

OEM Layanan Custom

Kita bisa ngembangake gelar sing cocog karo syarat sampeyan lan nggawe gambar sing padha karo gambar sampeyan. Laser lan paket netral uga kasedhiya kanggo keuntungan sampeyan.

Bahan

Chart Kelas
Bahan
Kapadhetan
TSR
Atose
Ukuran gandum
KN15113.88≥3200≥86.52~3
KN15213.8≥3000≥863~6
KN20113.55≥3200≥83.83~6
KN20213.4≥3200≥85.22~6
KN22113.38≥2700≥82.56~9
KN25113.15≥2600≥81.56~9
Aplikasi kasebut

KN151 Cocog kanggo Mold Rintangan Resor Tinggi lan Pengirangan Cilik ing diameter

Diameteripun KN152 Bathi Φ2.1 lan ngisor nut lan bolt mati kanggo baja stainless.

KN201 Cocog kanggo cetakan kanggo nggawe rod langsung, ngawut-awut, kacang, fastener dampak sing lsp

KN202 diameter bathi Φ2.1 lan ndhuwur nut lan bolt mati kanggo stainless steel.KN221 Penggantungan dampak sing dhuwur, kacang mbentuk mati

KN251 Cocog kanggo pengaruh dampak High Heavy nut nut。