-

Mati Karbida Drawing

Lukisan karbida tungat tiwas, uga diarani minangka pelet nggambar karbida semen digunakake kanthi akeh nggambar industri logam lan non-logam. Iki bisa digunakake kanggo nggambar kabel baja, bar baja, lan tabung, lan sapiturute liyane.

Gambar kanthi karbohidrat tungsten digawe saka metallurgy bubuk kanthi komponen tungsten karbida lan kobalt. Amarga resistansi nyandhang dhuwur, polesan sing apik, gesekan cilik, lan gesekan cilik, gambar karbida kita mati bisa menehi umur dawa.

Meetyou Carbide mati bisa ditrapake kanggo nggambar bentuk sing dikepengini sajrone toleransi sing dibutuhake. Pelapisan khusus kayata titanium nitride / titanium karbida utawa vanadium karbida kasedhiya ing panyuwunan supaya bisa nambah urip mati.

Sintering
HIP.

Tungku HIP sing dikontrol komputer maju ditrapake kanggo menehi tekanan luwih akeh sajrone proses sintering supaya bisa luwih akeh struktur.

Wêdakakêna
Banget.

Kita milih kanthi becik lan ngontrol kualitas apik saka bubuk mentahan. Teknologi pengeringan semprot wutah njamin keseragaman panyebaran partikel.

Pangolahan
Ing omah.

We nawakake pelanggan sawetara layanan pangolahan ing situs kalebu panggilingan tanpa pusat, gilingan silinder CNC, panggangan internal CNC, kabel EDM, lan etching laser, dll.

Jinis gambar karbida mati

Drawing Wire Karbida Mati

Proses nggambar kawat kalebu nggambar kawat diameter sing luwih gedhe liwat mati kanthi bolongan diameter sing luwih cilik. Iki nyuda diameter kabel kasebut kanggo ngasilake ukuran sing dikarepake lan toleransi kabel, nalika volume tetep padha.

kuningan kabel tembaga
gang-bar

Carbide Bar Drawing Mati

Garis rod lan rod padha karo nggambar kabel, mung padha luwih angel. Akeh macem-macem logam digunakake kanggo tujuan iki, kalebu akeh wesi baja lan tembaga.

Drawing Tube Karbida Mati

Proses padha karo proses nggambar kawat. Nanging, mandrel digunakake kanggo nggawe dimensi batin. Mandrel diselehake ing tenggorokan mati lan digunakake kanggo nemtokake ketebalan tembok lan diameter batin. Mandrel sing dibentuk kanthi bener bakal nyedhiyakake permukaan sing lancar ing jero tabung utawa pipa.

tabung tembaga
karbida-karbon-nggambar-mati

Moto Drawing Carbide Mati

Ora ketompo jenis apa wae, kita bisa nyedhiyani solusi sing disesuaikan kanggo sampeyan. Ing ngisor iki ana gambar nggambar karbida sing khas:

  • Mati Drawing Mati
  • Hexagon Drawing Mati
  • Mati Drawing Mati
  • Rectangle Drawing Mati
  • Bentuk Custom

OEM Layanan Custom

Kita bisa ngembangake gelar sing cocog karo syarat sampeyan lan nggawe gambar sing padha karo gambar sampeyan. Laser lan paket netral uga kasedhiya kanggo keuntungan sampeyan.

Bahan

Chart Kelas
Bahan
   Kapadhetan (g / cm²)
TSR (MPa)
Atose (HRA)
Ukuran gandum (um)
YG3X15.1≥1700≥920.8
YG614.9≥2150≥902
YG6X14.9≥2300≥91.50.8
YG814.8≥2800≥89.82
YG1514≥3000≥87.52
Aplikasi kasebut

• Kawat baja
• Kawat tahan karat
• Kawat tembaga
• Kawat aluminium
• Kawat tungsten
• Ana macem-macem jinis kawat logam ferrous lan non-ferrous liyane

 

YG3XResistem nyandhang banget, cocog kanggo nggawe baja, logam lan wesi ora kurang saka Φ2mm kurang stres, utamane duwe efek sing luwih apik kanggo nggambar kabel apik kurang saka Φ0.6mm.
YG6Rintangan kanggo nyandhang, cocog kanggo nggambar kabel baja, kabel logam nonferrasi lan kabel wesi utawa bar kurang saka Φ20mm ing stres sithik, uga kanggo nggambar tabung kurang saka Φ10mm.
YG6XRintangan tahan apik, cocog kanggo nggambar kabel baja, kabel logam ora duwe lan kabel aloi utawa bar kurang saka Φ6mm ing stres sithik.
YG8Rintangan lan kekuatan sing apik, cocog kanggo nggambar baja, logam ora larang lan aloi kurang saka Φ35mm.
YG15Cocog kanggo nggambar bar baja lan tabung kanthi stres sing dhuwur banget.