-

Solid Carbide Flat Bar Kanggo Strip Carbide Tungsten

Strip karbida tungso digunakake ing industri kayu. Biasane dipotong lan dipotong nganti pirang-pirang ukuran lading lan pemotong. Minangka supplier jalur karbida profesional, kita ngasilake lan nyedhiyakake macem-macem jinis jalur karbida tungement semen:

  • Tipe STB: Stb Carbide STB
  • Tipe S: Blangko rata barida segiempat tepat
  • Tipe SE: Salah siji blangko garis warata karbida
  • Ketik SEE: Blok bar warata rong sudut amba 

Sintering
HIP.

Tungku HIP sing dikontrol komputer maju ditrapake kanggo menehi tekanan luwih akeh sajrone proses sintering supaya bisa luwih akeh struktur.

Wêdakakêna
Banget.

Kita milih kanthi becik lan ngontrol kualitas apik saka bubuk mentahan. Teknologi pengeringan semprot wutah njamin keseragaman panyebaran partikel.

Pangolahan
Ing omah.

We nawakake pelanggan sawetara layanan pangolahan ing situs kalebu panggilingan tanpa pusat, gilingan silinder CNC, panggangan internal CNC, kabel EDM, lan etching laser, dll.

OEM Layanan Custom

Kita bisa ngembangake gelar sing cocog karo syarat sampeyan lan nggawe gambar sing padha karo gambar sampeyan. Laser lan paket netral uga kasedhiya kanggo keuntungan sampeyan.

Bahan

Chart Kelas
Bahan GandumCoHRATRSAplikasi
MT08U 0.54%94.52800HDF / MDF
MT10U 0.6 6%93.23000Kayu Solid / MDF
MT30U 0.8 10%92.03800Kayu
MT6X 1.0 6%91.53000Kayu
Aplikasi kasebut