-

Solid Tungsten Carbide Woodworking Indexable Knives and Planer Blade

Reversible Knife can be used in all cutter heads with 60° back corrugation, which is suit for high hardness wood, carpentry board, ploy board.

 

  • Full types of woodworking knife/blade
  • Various grades for choice
  • High wear resistance,high hardness and impact toughness
  • Advanced technology , automatic pressing , HIP sintering and precision grinding
  • Polished and blanks available
  • Strict tolerance and quality control

Sintering
HIP.

Tungku HIP sing dikontrol komputer maju ditrapake kanggo menehi tekanan luwih akeh sajrone proses sintering supaya bisa luwih akeh struktur.

Wêdakakêna
Banget.

Kita milih kanthi becik lan ngontrol kualitas apik saka bubuk mentahan. Teknologi pengeringan semprot wutah njamin keseragaman panyebaran partikel.

Pangolahan
Ing omah.

We nawakake pelanggan sawetara layanan pangolahan ing situs kalebu panggilingan tanpa pusat, gilingan silinder CNC, panggangan internal CNC, kabel EDM, lan etching laser, dll.

OEM Layanan Custom

Kita bisa ngembangake gelar sing cocog karo syarat sampeyan lan nggawe gambar sing padha karo gambar sampeyan. Laser lan paket netral uga kasedhiya kanggo keuntungan sampeyan.

Bahan

Chart Kelas
Bahan

 

Co (%)GandumAtose

 

Kapadhetan

 

T.R.SInmapct strenthAplikasi
MM1681.090.014.65>31000.50solid wood

density fiberboard

 

MM186.51.091.014.8>30000.30
MF013100.691.514.5>36500.28solid wood

density fiberboard

chip board

MF01460.693.014.8>36500.20processing bamboo

other simple shape wooden tools

Aplikasi kasebut