-

Blanks Rod Carbide Solid Unground

Sintering
HIP.

Tungku HIP sing dikontrol komputer maju ditrapake kanggo menehi tekanan luwih akeh sajrone proses sintering supaya bisa luwih akeh struktur.

Wêdakakêna
Banget.

Thanks kanggo kerjasama jero karo HCStarck ing Jerman, nggunakake bubuk paling apik kanggo rod karbida ing jagad kanggo kabeh gelar standar kanggo manufaktur rod karbida.

Wektu timbal
Cepet.

Telung cara pemadatan beda, kalebu ekstrusi, pers otomatis, lan tekanan isostatik kadhemen digunakake kanggo efisiensi maksimal pabrik karbida.

 

Length 330mm Luwih, Metrik, Milimeter Unit

Diameter

Kesabaran

Toleransi Length

Diameter

Kesabaran

Toleransi Length

Diameter

Kesabaran

Toleransi Length

0.5

+0.20/+0.45

‐0.0 / + 10.0

9.5

+0.20/+0.45

‐0.0 / + 10.0

19.5

+0.20/+0.60

‐0.0 / + 10.0

1.0

+0.20/+0.45

‐0.0 / + 10.0

10.0

+0.20/+0.45

‐0.0 / + 10.0

20.0

+0.20/+0.60

‐0.0 / + 10.0

1.2

+0.20/+0.45

‐0.0 / + 10.0

10.5

+0.20/+0.45

‐0.0 / + 10.0

20.5

+0.20/+0.80

‐0.0 / + 10.0

1.6

+0.20/+0.45

‐0.0 / + 10.0

11.0

+0.20/+0.45

‐0.0 / + 10.0

21.0

+0.20/+0.80

‐0.0 / + 10.0

1.8

+0.20/+0.45

‐0.0 / + 10.0

11.5

+0.20/+0.45

‐0.0 / + 10.0

22.0

+0.20/+0.80

‐0.0 / + 10.0

2.3

+0.20/+0.45

‐0.0 / + 10.0

12.0

+0.20/+0.45

‐0.0 / + 10.0

23.0

+0.20/+0.80

‐0.0 / + 10.0

2.5

+0.20/+0.45

‐0.0 / + 10.0

12.5

+0.20/+0.60

‐0.0 / + 10.0

24.0

+0.20/+0.80

‐0.0 / + 10.0

3.0

+0.20/+0.45

‐0.0 / + 10.0

13.0

+0.20/+0.60

‐0.0 / + 10.0

25.0

+0.20/+0.80

‐0.0 / + 10.0

3.5

+0.20/+0.45

‐0.0 / + 10.0

13.5

+0.20/+0.60

‐0.0 / + 10.0

26.0

+0.20/+0.80

‐0.0 / + 10.0

4.0

+0.20/+0.45

‐0.0 / + 10.0

14.0

+0.20/+0.60

‐0.0 / + 10.0

27.0

+0.20/+0.80

‐0.0 / + 10.0

4.5

+0.20/+0.45

‐0.0 / + 10.0

14.5

+0.20/+0.60

‐0.0 / + 10.0

28.0

+0.20/+0.80

‐0.0 / + 10.0

5.0

+0.20/+0.45

‐0.0 / + 10.0

15.0

+0.20/+0.60

‐0.0 / + 10.0

29.0

+0.20/+0.80

‐0.0 / + 10.0

5.5

+0.20/+0.45

‐0.0 / + 10.0

15.5

+0.20/+0.60

‐0.0 / + 10.0

30.0

+0.20/+0.80

‐0.0 / + 10.0

6.0

+0.20/+0.45

‐0.0 / + 10.0

16.0

+0.20/+0.60

‐0.0 / + 10.0

31.0

+0.20/+0.80

‐0.0 / + 10.0

6.5

+0.20/+0.45

‐0.0 / + 10.0

16.5

+0.20/+0.60

‐0.0 / + 10.0

32.0

+0.20/+0.80

‐0.0 / + 10.0

7.0

+0.20/+0.45

‐0.0 / + 10.0

17.0

+0.20/+0.60

‐0.0 / + 10.0

33.0

+0.20/+0.80

‐0.0 / + 10.0

7.5

+0.20/+0.45

‐0.0 / + 10.0

17.5

+0.20/+0.60

‐0.0 / + 10.0

34.0

+0.20/+0.80

‐0.0 / + 10.0

8.0

+0.20/+0.45

‐0.0 / + 10.0

18.0

+0.20/+0.60

‐0.0 / + 10.0

35.0

+0.20/+0.80

‐0.0 / + 10.0

8.5

+0.20/+0.45

‐0.0 / + 10.0

18.5

+0.20/+0.60

‐0.0 / + 10.0

9.0

+0.20/+0.45

‐0.0 / + 10.0

19.0

+0.20/+0.60

‐0.0 / + 10.0

Diameter minimal 0.3mm lan maksimeter 40mm

OEM Layanan Custom

Kita bisa ngembangake gelar sing cocog karo syarat sampeyan lan nggawe gambar sing padha karo gambar sampeyan. Laser lan paket netral uga kasedhiya kanggo keuntungan sampeyan.

Bahan

Chart Kelas
bahan MT09UMT10SMT12SMT25SMT06UMT20.8
Kisaran ISO K10-K20K20-K40K20-K40K20-K40K05-K10K40-K50
WC + karbida liyane%9190888893.585
Co%91012126.515
Ukuran gandum WCμm0.40.80.60.40.60.8
kapadhetang / ㎝³14.514.4214.1214.114.8513.95
atoseHv30189016001580175018901350
HRA 93.591.591.292.593.589.5
Kekuwatan pecah transversalN / mm²380041004200440037003800
kpsi 590609638540551551
fraktur angelMpa.m½10.214.214.713.510.117.5
modulus enomkpsi867808536080860800009100079086
kekuwatan kompresikpsi11451015101011091156957
Aplikasi kasebut
Bahan
Properties lan aplikasi
MT09U 
WC gandum sing apik banget karo 9%Co Rintangan kanggo nyandhang lan resistensi banget kanggo panggolekan kanthi cepet, finishing kanggo nggunakake baja, plastik, bahan-bahan sing dikuatake serat, HRC55-65
MT10S 
WC gandum sing apik banget karo 10%Co Rintangan sing nganggo dhuwur banget lan resistensi deformasi sing apik banget Penggilingan & pengeboran kecepatan pemotongan Gunakake kanggo panggunaan umum lan cocog kanggo kabeh jinis bahan ing ngisorHRC45
MT12S 
Gandum Submicron WC kanthi 12%Co Kekerasan lan nyandhang tahan Dirancang khusus kanggo mesin stainless steel Digunakake kanggo nggunakake stainless steel, alloy basis nikel, wesi titanium lan alloy khusus
MT25S 
WC gandum sing apik banget karo 12%Co kekuwatan banget lan resistensi nyandhang sing cocog Kanggo ngrampungake pangolahan lan ngrampungake steel kanthi atose antarane 45 lan 55HRC kanggo perawatan permukaan, nikel lan wesi nikel
MT06U 
Gandum Submicron WC kanthi resistansi 6% Co Banget nglereni kacepetan dhuwur Kanggo pengeboran lan panggilingan saka komposit plastik, PCB, keramik, kayu lan MDF
MT20.8 
Gandum Submicron WC kanthi 15%Co Kekuwatan lan kekiyatan Tekan kanthi cepet Gunakake kanggo pukulan karbida padhet