Carbide Tire Studs 2

-

Screw-in Carbide Tire Studs

Carbide studs are widely used in car tires, hiking shoes, and ski poles in cold and humid areas .

According to different uses and inlaid grooves, their specifications have different requirements.

these stud pin made of tungsten carbide material will ensure most of the tire’s rubber to provide enough traction on pavement over mixed snow or ice. We fabricate any customized studs as per the client's design allowing easy installation and removal. tapped and tipped type are for your choice.

Sintering
HIP.

Tungku HIP sing dikontrol komputer maju ditrapake kanggo menehi tekanan luwih akeh sajrone proses sintering supaya bisa luwih akeh struktur.

Wêdakakêna
Banget.

Kita milih kanthi becik lan ngontrol kualitas apik saka bubuk mentahan. Teknologi pengeringan semprot wutah njamin keseragaman panyebaran partikel.

Pangolahan
Ing omah.

We nawakake pelanggan sawetara layanan pangolahan ing situs kalebu panggilingan tanpa pusat, gilingan silinder CNC, panggangan internal CNC, kabel EDM, lan etching laser, dll.

OEM Layanan Custom

Kita bisa ngembangake gelar sing cocog karo syarat sampeyan lan nggawe gambar sing padha karo gambar sampeyan. Laser lan paket netral uga kasedhiya kanggo keuntungan sampeyan.

Bahan

Chart Kelas
Aplikasi kasebut