-

Katup Katup Karbida Munggah Kanthi Bal Bunder Karbida

Bola balung katup lan kursi katup yaiku komponen utama lan bagean pompa rod ngisep sing akeh digunakake kanggo pengedap katup pompa minyak ing pasir industri petroleum sing ngemot sumur, sumur minyak likat, sumur minyak segara, lan tekanan tinggi telaga minyak tahan belerang, lan sapiturute, kita tetep nyedhiyakake stok bal standar API.

Sintering
HIP.

Tungku HIP sing dikontrol komputer maju ditrapake kanggo menehi tekanan luwih akeh sajrone proses sintering supaya bisa luwih akeh struktur.

Wêdakakêna
Banget.

Kita milih kanthi becik lan ngontrol kualitas apik saka bubuk mentahan. Teknologi pengeringan semprot wutah njamin keseragaman panyebaran partikel.

Pangolahan
Ing omah.

We nawakake pelanggan sawetara layanan pangolahan ing situs kalebu panggilingan tanpa pusat, gilingan silinder CNC, panggangan internal CNC, kabel EDM, lan etching laser, dll.

OEM Layanan Custom

Kita bisa ngembangake gelar sing cocog karo syarat sampeyan lan nggawe gambar sing padha karo gambar sampeyan. Laser lan paket netral uga kasedhiya kanggo keuntungan sampeyan.

Bahan

Chart Kelas
Aplikasi kasebut