-

Cut-to-Length (CTL) Tungsten Carbide Rod, Lemah, Polished, Chamfer siji mburi

Kita duwe salah sawijining garis rod rodide CTL paling gedhe lan paling lengkap kanggo nglereni blangko alat. Meetyou Carbide kanthi bangga ngumumake manawa wis entuk efektifitas biaya sing paling apik kanggo rod kaya iki kanggo nglereni blangko alat. Amarga nggunakake metode teknologi sing unik sing digabungake karo bubuk kualitas sing paling dhuwur saka Jerman HCStarck.

h6
Kethok.

Toleransi standar kanggo diameteripun wis h6 polesan. Sampeyan uga bisa nyedhiyakake h5 polesan utawa toleransi liyane miturut syarat sampeyan.

Length
Ngethok.

Loro nglereni kabel maju lan motong rodha inten ditrapake kanggo ngethok rod karbida ing dawa sing dibutuhake.

Siji End
Dhewe

45 derajat sing dideleng ujung endhas diwenehake supaya katon luwih apik lan pinggiran sing lancar.

  • Garis garis potong lemah kanggo rod karbida dawane kanggo blangko alat
  • Toleransi diameter h6 ISO standar ing dawa lan diameter meter lan diameter meter
  • Acara khusus kaya pusat lanang, pusat wanita, irung bal, pengurangan langkah, lan titik wujud, lsp kasedhiya miturut gambar sampeyan

Ukuran standar, Metrik, Milimeter

Φ3.0 X 60

Φ8.0 X 50

Φ12.0 X 120

Φ4.0 X 40

Φ8.0 X 60

Φ13,0 X 100

344.0 X 46

Φ8.0 X 63

Φ14,0 X 75

Φ4.0 X 50

Φ8.0 X 75

Φ14.0 X 80

Φ4.0 X 60

Φ8.0 X 90

Φ14.0 X 83

Φ4.0 X 75

Φ8.0 X 100

Φ14,0 X 100

Φ4.0 X 100

Φ10,0 X 50

Φ16.0 X 80

Φ5,0 X 50

Φ10,0 X 70

Φ16,0 X 90

Φ5,0 X 60

Φ10,0 X 72

Φ20,0 X 100

Φ5,0 X 100

Φ10,0 X 75

Φ6.0 X 40

Φ10,0 X 80

Φ6.0 X 50

Φ10,0 X 90

Φ6.0 X 58

Φ10,0 X 100

Φ6.0 X 60

Φ12,0 X 70

Φ6.0 X 67

Φ12,0 X 79

Φ6.0 X 75

Φ12.0 X 83

Φ6.0 X 100

Φ12,0 X 100

OEM Layanan Custom

Kita bisa ngembangake gelar sing cocog karo syarat sampeyan lan nggawe gambar sing padha karo gambar sampeyan. Laser lan paket netral uga kasedhiya kanggo keuntungan sampeyan.

Bahan

Chart Kelas
bahan MT09UMT10SMT12SMT25SMT06UMT20.8
Kisaran ISO K10-K20K20-K40K20-K40K20-K40K05-K10K40-K50
WC + karbida liyane%9190888893.585
Co%91012126.515
Ukuran gandum WCμm0.40.80.60.40.60.8
kapadhetang / ㎝³14.514.4214.1214.114.8513.95
atoseHv30189016001580175018901350
HRA 93.591.591.292.593.589.5
Kekuwatan pecah transversalN / mm²380041004200440037003800
kpsi 590609638540551551
fraktur angelMpa.m½10.214.214.713.510.117.5
modulus enomkpsi867808536080860800009100079086
kekuwatan kompresikpsi11451015101011091156957
Aplikasi kasebut
Bahan
Properties lan aplikasi
MT09U 
WC gandum sing apik banget karo 9%Co Rintangan kanggo nyandhang lan resistensi banget kanggo panggolekan kanthi cepet, finishing kanggo nggunakake baja, plastik, bahan-bahan sing dikuatake serat, HRC55-65
MT10S 
WC gandum sing apik banget karo 10%Co Rintangan sing nganggo dhuwur banget lan resistensi deformasi sing apik banget Penggilingan & pengeboran kecepatan pemotongan Gunakake kanggo panggunaan umum lan cocog kanggo kabeh jinis bahan ing ngisorHRC45
MT12S 
Gandum Submicron WC kanthi 12%Co Kekerasan lan nyandhang tahan Dirancang khusus kanggo mesin stainless steel Digunakake kanggo nggunakake stainless steel, alloy basis nikel, wesi titanium lan alloy khusus
MT25S 
WC gandum sing apik banget karo 12%Co kekuwatan banget lan resistensi nyandhang sing cocog Kanggo ngrampungake pangolahan lan ngrampungake steel kanthi atose antarane 45 lan 55HRC kanggo perawatan permukaan, nikel lan wesi nikel
MT06U 
Gandum Submicron WC kanthi resistansi 6% Co Banget nglereni kacepetan dhuwur Kanggo pengeboran lan panggilingan saka komposit plastik, PCB, keramik, kayu lan MDF
MT20.8 
Gandum Submicron WC kanthi 15%Co Kekuwatan lan kekiyatan Tekan kanthi cepet Gunakake kanggo pukulan karbida padhet