Pemotong Kabel PCB Lead 2

-

PCB Dawai Pemotong Kabel PCB Kanggo Mesin Nglereni Kepala PCB

PCB Lead Wire Cutter Blade digunakake ing nglereni PCB (Papan Sirkuit Dicetak). Kekerasan lan kekuatan sing dhuwur nyedhiyakake efisiensi gedhe ing proses pemotongan. Pemotong karbida Tungsten uga bisa digunakake ing aplikasi liyane, kayata nglereni kayu, plastik, stainless steel, lan materi liyane.

Sintering
HIP.

Tungku HIP sing dikontrol komputer maju ditrapake kanggo menehi tekanan luwih akeh sajrone proses sintering supaya bisa luwih akeh struktur.

Wêdakakêna
Banget.

Kita milih kanthi becik lan ngontrol kualitas apik saka bubuk mentahan. Teknologi pengeringan semprot wutah njamin keseragaman panyebaran partikel.

Pangolahan
Ing omah.

We nawakake pelanggan sawetara layanan pangolahan ing situs kalebu panggilingan tanpa pusat, gilingan silinder CNC, panggangan internal CNC, kabel EDM, lan etching laser, dll.

OEM Layanan Custom

Kita bisa ngembangake gelar sing cocog karo syarat sampeyan lan nggawe gambar sing padha karo gambar sampeyan. Laser lan paket netral uga kasedhiya kanggo keuntungan sampeyan.

Bahan

Chart Kelas
Bahan 
Kapadhetan
Kekuwatan
Atose
YS2T14.5230091.5
YG10HT14.6210091.5
YG6A14.9186092.0
YS2T14.8235092.0
YG814.8240089.5
YG10X14.5340091.7
Aplikasi kasebut

YS2T Kualifikasi kanggo mesin atos kacepetan kanthi kurang, aloi titanuium lan alangan refleksi, utamane kanggo alat sing dipotong lan cucuk sutra.

YG6X Kualifikasi kanggo mesin sulih wesi tuang, wesi besi, wesi baja lan baja wesi. Kabeh kualitase kanggo mesin mesin wesi sing umum.

YG8 Nganggo resistensi lan kekuatan mlengkung, cocog kanggo pemotong disk ing industri elektronik. 
YG10X Aloi gandum alus, resistensi nganggo apik. Digunakake kanggo ngolah kayu sing atos. Papan Veneer, PCB, PVC lan logam.