-

Ekstensi Karbida Solidum Solid Cylindrical Shank Kanthi Utas

Shid Solb Car Extride Shank digunakake sacara umum kanggo endmills modulasi sekrup lan properti anti-geter kanthi efektif bisa ningkatake umur modulasi modulasi skru lan nyedhiyakake kemampuan penggilingan sing akurat.

Solid bar boring

Sintering
HIP.

Tungku HIP sing dikontrol komputer maju ditrapake kanggo menehi tekanan luwih akeh sajrone proses sintering supaya bisa luwih akeh struktur.

Wêdakakêna
Banget.

Thanks kanggo kerjasama jero karo HCStarck ing Jerman, nggunakake bubuk paling apik kanggo rod karbida ing jagad kanggo kabeh gelar standar kanggo manufaktur rod karbida.

Utas
Sambungan

Sambungan karbida sing ditambahi bisa digeser ing mburi endhills modifikasi lan properti anti getaran bisa nyedhiyakake umur alat sing luwih dawa lan lumayan apik banget Rampung

Ukuran standar

Kode

OD

ID

Length

12-100-M6

12

M6

100

12-150-M6

12

M6

150

16-100-M8

16

M8

100

16-150-M8

16

M8

150

16-200-M8

16

M8

200

16-250-M8

16

M8

250

16-300-M8

16

M8

300

20-100-M10

20

M10

100

20-150-M10

20

M10

150

20-200-M10

20

M10

200

20-250-M10

20

M10

250

20-300-M10

20

M10

300

25-150-M12

25

M12

150

25-200-M12

25

M12

200

25-250-M12

25

M12

250

25-300-M12

25

M12

300

32-150-M16

32

M16

150

32-200-M16

32

M16

200

32-250-M16

32

M16

250

32-300-M16

32

M16

300

32-350-M16

32

M16

350

32-400-M16

32

M16

400

OEM Layanan Custom

Kita bisa ngembangake gelar sing cocog karo syarat sampeyan lan nggawe gambar sing padha karo gambar sampeyan. Laser lan paket netral uga kasedhiya kanggo keuntungan sampeyan.

Bahan

Chart Kelas

bahan

 

MT20.8

Kisaran ISO

 

K40-K50

WC + karbida liyane

%

85

Co

%

15

Ukuran gandum WC

μm

0.8

kapadhetan

g /³

13.95

atose

Hv30

1350

HRA

 

89.5

Kekuwatan pecah transversal

N / mm²

3800

kpsi

 

551

fraktur angel

Mpa.m½

17.5

modulus enom

kpsi

79086

kekuwatan kompresi

kpsi

957