-

Kandhang Karbida Kandhang Motong Motong Polycrystalline

Kita ngasilake substrat karbida simen sing dirancang kanthi larang kanggo pemotong bertingkat polycrystalline (PDC).

Subat karbida (WC) minangka salah sawijining landasan paling luweh kanggo pertambangan utawa alat alat mesin sing dilapis dening lapisan film berlian. Kita nggunakake bubuk WC sing apik utawa ultra-alus kanggo ngrancang substrat WC supaya bisa nambah distribusi stres lan ningkatake jambatan konektivitas alam antarane lapisan substrat lan lapisan PDC.

Ukuran dhasar
DiameterDhuwur
8.04.5
8.08.0
10.404.5
12.40     4.5     
13.334.5
13.335.0
13.44     8.0     
15.054.5
15.058.0
16.05     4.5     
16.058.0
19.056.5
19.5       8.0     

unit: mm

Miturut panjaluk kasedhiya

Sintering
HIP.

Tungku HIP sing dikontrol komputer maju ditrapake kanggo menehi tekanan luwih akeh sajrone proses sintering supaya bisa luwih akeh struktur.

Wêdakakêna
Banget.

Kita milih kanthi becik lan ngontrol kualitas apik saka bubuk mentahan. Teknologi pengeringan semprot wutah njamin keseragaman panyebaran partikel.

Pangolahan
Ing omah.

We nawakake pelanggan sawetara layanan pangolahan ing situs kalebu panggilingan tanpa pusat, gilingan silinder CNC, panggangan internal CNC, kabel EDM, lan etching laser, dll.

OEM Layanan Custom

Kita bisa ngembangake gelar sing cocog karo syarat sampeyan lan nggawe gambar sing padha karo gambar sampeyan. Laser lan paket netral uga kasedhiya kanggo keuntungan sampeyan.

Bahan

Chart Kelas
Aplikasi kasebut