-

Carbide Tipped Brazed Tools

Carbide brazed tips are widely used for CNC machine as turning tools, grounding tools, boring tools,forming turning tools, end milling tools etc.

  • Material: high virgin raw material with submicron and average grain size. 
  • Tolerance: strict tolerance extent control, which can reach +/-0.01mm;
  • Grades: various for choice: YG8C,YG10C,YG11C and so on.
  • Types: standard, conical, parabolic,ballistic
  • Physical performance: high hardness and impact toughness, very good mechanical & chemical stability.

Sintering
HIP.

Tungku HIP sing dikontrol komputer maju ditrapake kanggo menehi tekanan luwih akeh sajrone proses sintering supaya bisa luwih akeh struktur.

Wêdakakêna
Banget.

Kita milih kanthi becik lan ngontrol kualitas apik saka bubuk mentahan. Teknologi pengeringan semprot wutah njamin keseragaman panyebaran partikel.

Pangolahan
Ing omah.

We nawakake pelanggan sawetara layanan pangolahan ing situs kalebu panggilingan tanpa pusat, gilingan silinder CNC, panggangan internal CNC, kabel EDM, lan etching laser, dll.

OEM Layanan Custom

Kita bisa ngembangake gelar sing cocog karo syarat sampeyan lan nggawe gambar sing padha karo gambar sampeyan. Laser lan paket netral uga kasedhiya kanggo keuntungan sampeyan.

Bahan

Chart Kelas

Bahan

Kapadhetan

(g/cm3)

Atose

(HRA)

TRS

(MPa)

K10/YG6X14.9591.51800
K20/YG614.9590.51900
MT1511.491.51600
MT1411.690.81700
MT512.990.52200
M1013.1091.61600
M2013.0090.61800
Aplikasi kasebut