-

Tungsten Carbide Bushing Carbide Sleeve

Tungsten Carbide bushing is also called as tungsten carbide sleeve. It is often used in the water pumps, oil pumps, and other pumps, especially used for high pressure or corrosion resistance pumps. Flow restrictors, servo seats, and other sealing components need tungsten carbide bushings. 

Tungsten Carbide Bushing Sleeve

Sintering
HIP.

Tungku HIP sing dikontrol komputer maju ditrapake kanggo menehi tekanan luwih akeh sajrone proses sintering supaya bisa luwih akeh struktur.

Wêdakakêna
Banget.

Kita milih kanthi becik lan ngontrol kualitas apik saka bubuk mentahan. Teknologi pengeringan semprot wutah njamin keseragaman panyebaran partikel.

Pangolahan
Ing omah.

We nawakake pelanggan sawetara layanan pangolahan ing situs kalebu panggilingan tanpa pusat, gilingan silinder CNC, panggangan internal CNC, kabel EDM, lan etching laser, dll.

OEM Layanan Custom

Kita bisa ngembangake gelar sing cocog karo syarat sampeyan lan nggawe gambar sing padha karo gambar sampeyan. Laser lan paket netral uga kasedhiya kanggo keuntungan sampeyan.

Bahan

Chart Kelas

Cobalt Binder Grades

Bahan

Binder (Wt %)

Density (g/cm3)

Hardness (HRA)

TRS (≥N/mm²)

YG6614.890.01520
YG6X614.991.01450
YG6A614.992.01540
YG8814.789.51750
YG121214.288.01810
YG151514.087.02050
YG202013.585.52450
YG252512.184.02550

Nickel Binder Grades

Bahan

Binder (Wt %)

Density (g/cm3)

Hardness (HRA)

TRS (≥N/mm²)

YN6

6

14.7

89.5

1460

YN6X

6

14.8

90.5

1400

YN6A

6

14.8

91.0

1480

YN8

8

14.6

88.5

1710

Aplikasi kasebut