-

Tungsten Carbide Cusps & Carbide Mining Inserts Buttons

Tungsten carbide cusps come in various shapes, e.g. spherical, ballistic, conical, parabolic, flattop. They are used to make rock drill bits widely used in oilfield and mining. Carbide buttons work under the high impact, therefore, it must have high impact resistance. We have different grades for different rock formations such as hard rock, medium-hard rock, and soft rock formation.

Sintering
HIP.

Tungku HIP sing dikontrol komputer maju ditrapake kanggo menehi tekanan luwih akeh sajrone proses sintering supaya bisa luwih akeh struktur.

Wêdakakêna
Banget.

Kita milih kanthi becik lan ngontrol kualitas apik saka bubuk mentahan. Teknologi pengeringan semprot wutah njamin keseragaman panyebaran partikel.

Pangolahan
Ing omah.

We nawakake pelanggan sawetara layanan pangolahan ing situs kalebu panggilingan tanpa pusat, gilingan silinder CNC, panggangan internal CNC, kabel EDM, lan etching laser, dll.

OEM Layanan Custom

Kita bisa ngembangake gelar sing cocog karo syarat sampeyan lan nggawe gambar sing padha karo gambar sampeyan. Laser lan paket netral uga kasedhiya kanggo keuntungan sampeyan.

Bahan

Chart Kelas
Grade No.
Binder(Wt%)
Kapadhetan (g / cm3)
Hardness(HRA)
TRS(≥N/mm2)
YG6614.8901520
YG6X614.9911450
YG6A614.9921540
YG8814.789.51750
YG111114.487.02200
YG121214.2881810
YG151514.0872050
YG202013.588.52450
Aplikasi kasebut