-

Bunder Carbide Disc Cut Blade

Carbide Circular Disc knives digunakake kanthi nglereni papan sirkuit dicithak, kayu, logam, kertas, lsp. Kita bisa nggawe lumahing polesan lan nggawe pinggiran sing nglereni kanthi cocog.

Sintering
HIP.

Tungku HIP sing dikontrol komputer maju ditrapake kanggo menehi tekanan luwih akeh sajrone proses sintering supaya bisa luwih akeh struktur.

Wêdakakêna
Banget.

Kita milih kanthi becik lan ngontrol kualitas apik saka bubuk mentahan. Teknologi pengeringan semprot wutah njamin keseragaman panyebaran partikel.

Pangolahan
Ing omah.

We nawakake pelanggan sawetara layanan pangolahan ing situs kalebu panggilingan tanpa pusat, gilingan silinder CNC, panggangan internal CNC, kabel EDM, lan etching laser, dll.

OEM Layanan Custom

Kita bisa ngembangake gelar sing cocog karo syarat sampeyan lan nggawe gambar sing padha karo gambar sampeyan. Laser lan paket netral uga kasedhiya kanggo keuntungan sampeyan.

Bahan

Chart Kelas
Bahan 
Kapadhetan
Kekuwatan
Atose
YS2T14.5230091.5
YG10HT14.6210091.5
YG6A14.9186092.0
YS2T14.8235092.0
YG814.8240089.5
YG10X14.5340091.7
Aplikasi kasebut

YS2T Kualifikasi kanggo mesin atos kacepetan sing kurang, gulungan titanium, lan campuran regane, utamane kanggo alat sing dipotong lan cucuk sutra.

YG6X Kualifikasi kanggo mesin sulih wesi tuang, wesi besi, baja biji, lan baja wesi. Uga Kualifikasi kanggo mesin mesin wesi sing umum.

YG8 Nganggo resistensi lan kekuatan mlengkung, cocog kanggo pemotong disk ing industri elektronik. 
YG10X Aloi-gandum alus, tahan nganggo kuwat. Digunakake kanggo ngolah kayu. Papan Veneer, PCB, PVC, lan logam.