-

Carbide Floating Plugs

Tungsten Carbide Floating Plug Dies are mainly used for drawing copper, they work together with the tube drawing dies. With the friction and the deformation between the dies and copper tube, carbide float dies are not fixed in the tube and that is why it is called as carbide floating die.

Plug Ngambang Carbide Tungsten

Our carbide float die can draw copper pipe more than 1000 meters long.Carbide plugs control the inner size of the pipe and the tube drawing die controls the outer size.

We can make all types of floating plugs, including solid carbide plugs, capillary plugs or semi-floating plugs according to customer specifications.

 

SOLID CARBIDE  FLOATING PLUGS

All kinds of floating plug designs, with rounded or angled backs, can be manufactured according to your requirements.

 

FLOATING PLUGS FOR SMALL TUBING

Small plugs for capillary tubing to 0.010’’

 

SEMI FLOATING CARBIDE PLUGS

With ID holes for bolt clearance

Sintering
HIP.

Tungku HIP sing dikontrol komputer maju ditrapake kanggo menehi tekanan luwih akeh sajrone proses sintering supaya bisa luwih akeh struktur.

Wêdakakêna
Banget.

Kita milih kanthi becik lan ngontrol kualitas apik saka bubuk mentahan. Teknologi pengeringan semprot wutah njamin keseragaman panyebaran partikel.

Pangolahan
Ing omah.

We nawakake pelanggan sawetara layanan pangolahan ing situs kalebu panggilingan tanpa pusat, gilingan silinder CNC, panggangan internal CNC, kabel EDM, lan etching laser, dll.

OEM Layanan Custom

Kita bisa ngembangake gelar sing cocog karo syarat sampeyan lan nggawe gambar sing padha karo gambar sampeyan. Laser lan paket netral uga kasedhiya kanggo keuntungan sampeyan.

Bahan

Chart Kelas
Bahan
Grain size(μm)
Density(g/cm³)
Hardness(>=HRA)
TRS(>=MPA)
MM200.814.4291.03000
MM500.614.8592.02800
MU101.214.9090.02400
MU201.614.789.02800
MU251.614.488.22850
Aplikasi kasebut