Tungsten Carbide Nozzle

Cemented tungsten carbide nozzle for sandblasting / water jet
Ukuran dimensi saka 2mm nganti 400mm, kasedhiya bahan virgine lan bahan daur ulang
Tipe: nozzle sandblasting, nozzle painting, nozzle bit srill, nozzle panjang, lan nozzle industri nonstandard
OEM, kustomisasi ing drawing, luwih saka 10 taun pengalaman ekspor lan manufaktur pengalaman 20 taun.

  Aplikasi kelas

  YG8 Kualifikasi kanggo babagan mesin kasar, logam non-ferrous, bahan nonmetal, drawing baja, logam non-ferrous lan pipa, macem-macem latihan kanggo panggunaan geologi, alat kanggo nggawé mesin lan ngagem bagian.

YG6X Berkualitas kanggo mesin saka tempel wesi chilled, wesi campuran wesi, refractory baja lan logam campuran. Uga Qualified kanggo mesin saka wesi cast umum.     

YG3X Berkualitas kanggo ngowahi apik lan setengah nggoleki nggoleki nalika nyithak wesi, logam non-ferrous, wesi sarta bahan non-padal ngethok terus-terusan. Bisa nggawe kawat gambar baja lan logam non-ferrous. Uga kwalifikasi kanggo pasir-blasting nozzles.

Informasi kelas

Grade ISOKapadhetanKekuwatanKekerasan
YG3XK0115.1-15.4≥132091.5
YG6XK1014.8-15.1≥156091.1
YG8K3014.6-14.9≥184089.0

 

 

PEMENANG FOR QUOTATION

ALL INQUIRY bakal dilindhungi ING 12 HRS

jv_IDBasa Jawa
en_USEnglish zh_CN简体中文 es_ESEspañol arالعربية hi_INहिन्दी pt_BRPortuguês do Brasil bn_BDবাংলা ru_RUРусский ja日本語 pa_INਪੰਜਾਬੀ de_DEDeutsch ko_KR한국어 fr_FRFrançais tr_TRTürkçe viTiếng Việt pl_PLPolski jv_IDBasa Jawa