-

Carbide Nozzle

Kita nggawe macem-macem jinis karat tungsten karbida sing umume digunakake ing bledosan / nyemprot / jetting. 

Nozzle Sandblasting Tungsten Carbide

Muncang wedhi sandb Tanpa karpet lan sisipan kanggo ngresiki bledosan kasar.

Nozzle Carbide Tungsten
Muncul benang karbida

Minyak Karet Utas Utas

Muncul mbentuk karbida sing dibentuk minyak

Nozzle Carbide Waterjet Minyak

Nyawiji tabung ing mesin pemotong waterjet

Carbide-Waterjet-Nozzles

Sintering
HIP.

Tungku HIP sing dikontrol komputer maju ditrapake kanggo menehi tekanan luwih akeh sajrone proses sintering supaya bisa luwih akeh struktur.

Wêdakakêna
Banget.

Kita milih kanthi becik lan ngontrol kualitas apik saka bubuk mentahan. Teknologi pengeringan semprot wutah njamin keseragaman panyebaran partikel.

Pangolahan
Ing omah.

We nawakake pelanggan sawetara layanan pangolahan ing situs kalebu panggilingan tanpa pusat, gilingan silinder CNC, panggangan internal CNC, kabel EDM, lan etching laser, dll.

OEM Layanan Custom

Kita bisa ngembangake gelar sing cocog karo syarat sampeyan lan nggawe gambar sing padha karo gambar sampeyan. Laser lan paket netral uga kasedhiya kanggo keuntungan sampeyan.

Bahan

Chart Kelas
Aplikasi kasebut