-

Plato Carbide Tungsten

Plato karbida tungsten uga diwenehi lembaran karbida tungsten, piring persegi, stok rata, lan bar warata. Iki digawe saka tungsten karbida, sing luwih angel tinimbang akeh bahan ing babagan resistensi korosi lan resistensi nyandhang. Dadi bisa digunakake ing industri kayu, mesin logam, lan industri ngecor. Kabeh piring karbida kita wis ngindhari tekanan HIP sing sinergis supaya entuk resistensi korosi, pitting lan cracking sing asring ngalami sajrone mesin.

Sintering
HIP.

Tungku HIP sing dikontrol komputer maju ditrapake kanggo menehi tekanan luwih akeh sajrone proses sintering supaya bisa luwih akeh struktur.

Wêdakakêna
Banget.

Kita milih kanthi becik lan ngontrol kualitas apik saka bubuk mentahan. Teknologi pengeringan semprot wutah njamin keseragaman panyebaran partikel.

Pangolahan
Ing omah.

We nawakake pelanggan sawetara layanan pangolahan ing situs kalebu panggilingan tanpa pusat, gilingan silinder CNC, panggangan internal CNC, kabel EDM, lan etching laser, dll.

OEM Layanan Custom

Kita bisa ngembangake gelar sing cocog karo syarat sampeyan lan nggawe gambar sing padha karo gambar sampeyan. Laser lan paket netral uga kasedhiya kanggo keuntungan sampeyan.

Bahan

Chart Kelas
Bahan
Kapadhetan
TSR
Atose
Ukuran gandum
MT1514≥3000≥87.51.6
MT65013.9≥3700≥89.50.8
MT2014.2≥3500≥900.5~1.5
YG614.8≥1670≥89.50.5~1.5
YG6X14.8≥1560≥910.5~1.5
YG814.7≥1840≥890.5~1.5
Aplikasi kasebut

Tungsten Carbide minangka bahan keramik sing angel nanging rapuh sing umume ngemot kobalt 6% nganti 10%, dadi Cermet (Keramik-Logam). Kita ngasilake bahan kanggo digunakake ing alat nglereni lan elektrolisis kayata elektrods ing EDM. Kabeh panggunaan kasebut mbutuhake tungsten karbida duwe struktur kasusun saka kristal partikel ukuran sawetara mikrofon ing matrik logam duktile. Struktur matrik bisa tahan stres kompresif sing dhuwur sajrone nglereni, uga kudu nganggo suhu sing apik. Ndhuwur, karbida tungsten nduweni resistensi sing dhuwur kanggo kejutan termal, saéngga bisa dikurangi ing fluktuasi suhu sing abot.

Secara ringkes, piring karbida tungsten sing berkualitas kudu kalebu sifat-sifat ing ngisor iki,

  • kekerasan abang sing apik banget
  • atose dhiri
  • ketahanan sing apik
  • modulus elastis dhuwur
  • kekuwatan dhuwur 
  • stabilitas kimia sing apik lan bukti-karat
  • Tekanan kekandelan sithik
  • koefisien ekspansi sing sithik
  • Saklawasé konduktivitas termal sing padha karo logam ferrous.

 

Amarga materi karbida tungsten sing mentah saka Jerman lan kendali kualitas sing ketat, produk karbida tungsten kita kanthi kompetitif ing pirang-pirang industri, kayata:

  • Kimia
  • Daya listrik
  • Mesin mesin
  • Metallurgy
  • Industri mobil