Tungsten Carbide Rolls Ring

Tungsten karbida Sintered Gulungan cincin kanggo roller carbide rampung

 

TUTUP SETENGAH BLOKKS FINISHING
Meetyou Carbide wiwit saka bahan-bahan sing paling apik sing kasedhiya, ngasilake pirang-pirang gelar lengkap kanggo dering paling efektif sing dipigunakaké saiki ing saben rod modern lan pabrik rolling rebar.
Karbida cincin yaiku Sinter-HIP (Hot Isostatic Pressing) lan bisa uga diwenehake kanthi rampung, kanthi alur alus lan kenceng.

 

Gulungan karbida kudu dipilih, nalika dawane dhuwur lan tonase dibutuhake saka mesin penggulung. Tungsten karbida mundhakaken gesangan perkakas gulungan, tahan nganti 10 kaping luwih panjang tinimbang gulungan baja alat konvensional. Kelas tengen lan kontur minangka rong unsur kritis kanggo prodhuk sing ngasilake gulungan sacara lokal.  

 

Minangka produsen profesional tungsten carbide roller ring sajrone tahun iki, liyane sawetara alat R & D kaya CAD lan fasilitas mbentuk CNC sing diterapake kanggo ngirim akurasi sing paling apik lan nambah suface kanggo blangkon roll, ora ketompo sing solid, pamisah, streamline, kerucut , utawa silinder. Kita isih ngadeg kanthi kualitas jangka panjang alat kita, lan nyiapake macem-macem standar utawa gelar khusus kanggo nggunakake karbida cemented kanggo nggawe roll blanks. 
1.D: diameter njaba (228.34-350) mm
2.d: inner diamenter (130-282) mm
3.H: dhuwur (30.4-100.1) mm wis diangggo

Lan lukisanmu cukup tampi.
Paket
Kotak kayu. 
Nggunakake:
Kanggo teken kawat baja lan nonferrous utawa bar utawa tabung, peralatan utawa bagian perang dll. 

 Aplikasi kelas

YG16C YG16C digunakake kanggo paling utawa bingkisan bali pungkasan pabrik.

YG8 Bisa digunakake minangka gasket tahan-wear.

YG15 Gunting lan rolling rod kabel kecepatan tinggi bisa digunakake minangka sistem mbenerake.

Informasi kelas

GradeKapadhetan

(G / cm²)

TSR

(MPa)

Kekerasan

(HRA)

Ukuran Suket

um

YG16C

 

13.90≥3000≥84.03
YG814.80≥1800≥ 89.02
YG1514.40≥2400≥86.52

 

PEMENANG FOR QUOTATION

ALL INQUIRY bakal dilindhungi ING 12 HRS

jv_IDBasa Jawa
en_USEnglish zh_CN简体中文 es_ESEspañol arالعربية hi_INहिन्दी pt_BRPortuguês do Brasil bn_BDবাংলা ru_RUРусский ja日本語 pa_INਪੰਜਾਬੀ de_DEDeutsch ko_KR한국어 fr_FRFrançais tr_TRTürkçe viTiếng Việt pl_PLPolski jv_IDBasa Jawa