-

Carbide Rolls & Carbide Roller

Meetyou Carbide start from the finest materials available to manufacture the complete range of grades for the most cost-effective rollers which are used in every modern rod and rebar rolling mill nowadays.

Carbide rolls are Sinter-HIP (Hot Isostatic Pressing) and can be supplied also fully finished, with smooth and notched grooves.

Tungsten Carbide Rolls Ring

Sintering
HIP.

Tungku HIP sing dikontrol komputer maju ditrapake kanggo menehi tekanan luwih akeh sajrone proses sintering supaya bisa luwih akeh struktur.

Wêdakakêna
Banget.

Kita milih kanthi becik lan ngontrol kualitas apik saka bubuk mentahan. Teknologi pengeringan semprot wutah njamin keseragaman panyebaran partikel.

Pangolahan
Ing omah.

We nawakake pelanggan sawetara layanan pangolahan ing situs kalebu panggilingan tanpa pusat, gilingan silinder CNC, panggangan internal CNC, kabel EDM, lan etching laser, dll.

OEM Layanan Custom

Kita bisa ngembangake gelar sing cocog karo syarat sampeyan lan nggawe gambar sing padha karo gambar sampeyan. Laser lan paket netral uga kasedhiya kanggo keuntungan sampeyan.

Bahan

Chart Kelas
Bahan
Kapadhetan

(g/cm²)

TSR

(MPa)

Atose

(HRA)

Ukuran gandum

(um)

YG16C

 

13.90≥3000≥84.03
YG814.80≥1800≥89.02
YG1514.40≥2400≥86.52
Aplikasi kasebut

YG16C      YG16C is used for most of the whole back frame of the finishing mill.

YG8           Can be used as a wear-resistant gasket.

YG15         Scissors and high-speed wire rod rolling can be used as fixing system.