Tungsten Carbide Saw Tips

Tungsten carbide nggoleki tips kanggo saw blade digunakake kanggo nglereni kayu, logam, utawa materi keras liyane. Padha bisa ditangani tangan utawa didhukung daya. Tip pandhuan digunakake ing pamroses permukaan kanggo irons, logam warna, lan paduan, lan uga bahan nonlogam kanggo logam, karbida, perencanaan kasar, lan panggilingan.

Bab polimer Tungsten karbida sing ngalangi kiat kanggo wilah sawit bunder kayu, ana sawetara gelar kanggo tips panutup sing nutupi paling aplikasi. K10 kelas menehi kinerja kuwat karo loro alus lan hardwoods.K20 karo banget nyandhang resistance lan kuat rigidity cocok kanggo mesin saka kayu utawa pallet busting lan kanggo mentahan kayu. Kanggo aplikasi nglereni logam ferrous, kita uga menehi gelar alternatif. Aplikasi liyane kanggo aplikasi khusus kasedhiya kanthi urutan khusus.

Karbida weruh tip karo Ni dilapisi utawa sandblasting lan brazed / gandheng menyang Circular Saw Blade kanggo Cut varieties saka kayu utawa bahan kira-kira

Kita nyedhiyakake gelar karbida sing apik kanggo desain kayu lan desain geometri wawe sing dikarepake, nanging uga menehi saran apa tip sing paling cocok kanggo panggunaan para pelanggan.

1.Reset bahan kanthi ukuran gandum sing apik
2. Lokakarya bebas
3.Advanced peralatan teknologi lan produksi
4. Kabeh cetakan kanthi rancangan presisi
5.Test kualitas testing lan pengawasan

Grade

Kode ISOUS CodeGradeKapadhetanHRATRSUkuran partikel
K20C2YG614.85-15.0590.51860tengah
K30C2YG814.60-14.8589.72060tengah
K20C2MT0514.65-14.8590.02060tengah
K40C1MT0714.50-14.8088.02060kasar
K10C3YG6X14.70-14.8591.71860nggoleki
K10C2YG8X14.60-14.8591.02000nggoleki
K10C3MT0814.70-14.8591.73000nggoleki
K05C4MT1214.70-14.9593.03000super apik
K10C2MT1514.25-14.5591.03050super apik
K01C4MT1714.70-14.8593.52400super apik
P40C6MT1412.80-13.3089.51700tengah
M30C6MT1912.70-13.3090.51680tengah

PEMENANG FOR QUOTATION

ALL INQUIRY bakal dilindhungi ING 12 HRS

jv_IDBasa Jawa
en_USEnglish zh_CN简体中文 es_ESEspañol arالعربية hi_INहिन्दी pt_BRPortuguês do Brasil bn_BDবাংলা ru_RUРусский ja日本語 pa_INਪੰਜਾਬੀ de_DEDeutsch ko_KR한국어 fr_FRFrançais tr_TRTürkçe viTiếng Việt pl_PLPolski jv_IDBasa Jawa