-

Carbide Saw Tips Kanggo Taken Saw Blade

Tip karbida digunakake kanggo nglereni kayu, logam, utawa bahan liyane. Dheweke bisa ditrapake kanthi tangan utawa dipandu. Tips kita weruh digunakake ing pangolahan permukaan iringan tuang, logam berwarna, lan wesi, uga bahan ora kanggo logam hard, giliran karbida karu, perencanaan kasar, lan panggilingan tliti.

Kita nyedhiyakake biji karbida sing luwih apik kanggo nggawe desain geometri waos lan desain khusus kanggo panjaluk, nanging uga menehi saran babagan tips apa sing paling cocog kanggo panggunaan para pelanggan.

  • Bahan dawane kanthi ukuran gandum
  • Bengkel bebas bledug
  • Teknologi lan peralatan produksi maju
  • Kabeh cetakan karo desain tliti
  • Uji kualitas lan pemeriksaan sing ketat

Sintering
HIP.

Tungku HIP sing dikontrol komputer maju ditrapake kanggo menehi tekanan luwih akeh sajrone proses sintering supaya bisa luwih akeh struktur.

Wêdakakêna
Banget.

Kita milih kanthi becik lan ngontrol kualitas apik saka bubuk mentahan. Teknologi pengeringan semprot wutah njamin keseragaman panyebaran partikel.

Pangolahan
Ing omah.

We nawakake pelanggan sawetara layanan pangolahan ing situs kalebu panggilingan tanpa pusat, gilingan silinder CNC, panggangan internal CNC, kabel EDM, lan etching laser, dll.

OEM Layanan Custom

Kita bisa ngembangake gelar sing cocog karo syarat sampeyan lan nggawe gambar sing padha karo gambar sampeyan. Laser lan paket netral uga kasedhiya kanggo keuntungan sampeyan.

Bahan

Chart Kelas
Kode ISO
Kode AS
Bahan
Kapadhetan
HRA
TRS
Ukuran partikel
K20C2YG614.85-15.0590.51860tengah
K30C2YG814.60-14.8589.72060tengah
K20C2MT0514.65-14.8590.02060tengah
K40C1MT0714.50-14.8088.02060kasar
K10C3YG6X14.70-14.8591.71860nggoleki
K10C2YG8X14.60-14.8591.02000nggoleki
K10C3MT0814.70-14.8591.73000nggoleki
K05C4MT1214.70-14.9593.03000super nggoleki
K10C2MT1514.25-14.5591.03050super nggoleki
K01C4MT1714.70-14.8593.52400super nggoleki
P40C6MT1412.80-13.3089.51700tengah
M30C6MT1912.70-13.3090.51680tengah
Aplikasi kasebut

Babagan solidar semen carbide ndeleng tips kanggo agul-agul gergaji kayu bunder, ana sawetara gelar kanggo tips saw sing nutupi umume aplikasi. Kelas K10 menehi pagelaran sing kuwat karo kayu sing alus lan kayu keras.K20 kanthi resistor nyandhang lan kaku sing kuat cocog kanggo mesin kayu utawa palet utawa kanggo kayu mentah. Kanggo aplikasi nglereni ferrous logam, kita uga menehi gelar alternatif. Kelas liyane kanggo aplikasi spesialis kasedhiya kanthi urutan khusus.